Svaka čast ...eh,i ja sam danas bila iako su iskušenja bila velika
06.04.2012, 22:38
canim
4126
reallove oficijalno vaganje opet u ponedeljek, pa javite koliko ste izgubile ili dobile kg
06.04.2012, 22:43
reallove
5807
Rekla mi je sveki da mi je sada super,da ne mrsam vise
Znaci ipak sam ja dobro,ali citam maloprije sweet baby,za mjesec -9 kg,pa rekoh,mogla sam ja i bolje
07.04.2012, 11:25
bambi7
672
joooooj zene ne nabijajte mi kompleks Ja jedva malo jace od kile, al haj uhar... kad ce vise breskva i lubenice, ove su mi jabuke i narandze dodijale.
07.04.2012, 20:10
reallove
5807
Pozdrav zenice..Niste mi nesto aktivne ovih dana
Ja sam danas opet hodala 40 min,malo me ledja bole,ali nadam se da ce proci
08.04.2012, 07:28
canim
4126
IZVORNA PORUKA: reallove
Pozdrav zenice..Niste mi nesto aktivne ovih dana
Ja sam danas opet hodala 40 min,malo me ledja bole,ali nadam se da ce proci
Ja ne smijem ni pisati sta sve jedem i kad sve jedem Nama tetke od mm dosle, s obzirom da ne zive u Bosni bit ce kod nas par dana i sinoc smo bili kod rodice od mm na veceri, joj zena svega spremila i tako ja fino vecerala, jedino sto se mogu pohvaliti da sam odbila da pojedem 2 kolaca nakon vecere, bila je torta i jabukovaca, ja pojela samo tortu eto toliko o mojoj sedmici, u ponedeljak vaganje, bit ce veselo
08.04.2012, 09:58
Selminja
284
Canim, isto tako, jucer i prekucer vecere kod prijatelja, svega sam ja pomalo ako u ponedjeljak vaga bude pokazivala istu cifru bit cu zadovoljna. ne znam za vas, meni je tesko odbiti veceru ili kolač u gostima
08.04.2012, 10:55
sweet insanity
1652
Ja se nadam sutra da ce vaga pokazati berem opet 60 Rođendan mi je bio u petak, jos nisam ni rodjendanske torte probala sto mi je mama moja draga napravila, al ostavila sam si komadic da ispostujem trud pa cu danas....
08.04.2012, 13:10
reallove
5807
Kod mene danas za dorucak activia,poslije ness 2 u 1..danas opet hodanje
08.04.2012, 13:13
canim
4126
IZVORNA PORUKA: Selminja
Canim, isto tako, jucer i prekucer vecere kod prijatelja, svega sam ja pomalo ako u ponedjeljak vaga bude pokazivala istu cifru bit cu zadovoljna. ne znam za vas, meni je tesko odbiti veceru ili kolač u gostima
Meni je iskeno glupo odbijati hranu u gostima, neko je ipak ulozio trud u to I ja sad da se prenemazem radi par zalogaja mi je bas ruzno a I uvijek mi naum padnu one Zene sto su stalno po nekim dijetama I nikad ne jedu u gostima, cuvaju se a uvijek imaju visak kilica jer je lakse u gostima odoliti hrani nego kuci. tako da ako budem puno hodala ima da budem bas bucka hehe
08.04.2012, 13:19
canim
4126
Ja Sam vec 2 puta doruckovala, jednom izmedju 7-8 palentu s jogurtom s sjemenkama lana plus kafa sa mlijekom I secerom a drugi put u gostima oko 11 tu Sam jela svasta nesto sad cu malo voca I mogla bih kafu.
08.04.2012, 13:27
SdZ
2784
Ma kod mene je isto grozno stanje. Dosla moja tetka iz Austrije, dosla od mm iz Slovenije. Slatkisa na sve strane, a mi jos djecice nemamo, pa nam jos uvijek raznovrsnih slatkisa donese, a samo za nas. Uglavnom ako kg budu penjali krive su tetke. Eto da znate.
08.04.2012, 13:44
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Ma kod mene je isto grozno stanje. Dosla moja tetka iz Austrije, dosla od mm iz Slovenije. Slatkisa na sve strane, a mi jos djecice nemamo, pa nam jos uvijek raznovrsnih slatkisa donese, a samo za nas. Uglavnom ako kg budu penjali krive su tetke. Eto da znate.
Oooo mlada,ima l` bujruma hehehe... Tetke su sve krive!!!
08.04.2012, 13:51
animagical
5604
meni nesto nije ok sa stomakom, povracam od sinoc, vrti mi se, glava me boli... toliko sam umorna i nenaspavana, uopste ne mogu da jedem, bas sam lose....doruckovala sm pola kriske s argetom, jedino mi se na to nije povracalo...sad mislim staviti onu supu s horozom...od konkretne hrane ne mogu nista
08.04.2012, 14:11
canim
4126
IZVORNA PORUKA: animagical
meni nesto nije ok sa stomakom, povracam od sinoc, vrti mi se, glava me boli... toliko sam umorna i nenaspavana, uopste ne mogu da jedem, bas sam lose....doruckovala sm pola kriske s argetom, jedino mi se na to nije povracalo...sad mislim staviti onu supu s horozom...od konkretne hrane ne mogu nista
Da nije kakav stomacni virus pa jedi sta mozes pomalo, bitno je da ne gladujes.
08.04.2012, 14:15
Mala Selma
779
Ovu sedmicu sam bas brljavila mika mi je od slatkisa, keksa valjda sam se odvikla od tih namirnica i cisto sumljam da ce sutra biti pomaka u cm
08.04.2012, 14:15
canim
4126
Selmy vidis kako nas jasmin razumije sve je to radi tetki I gostiju
08.04.2012, 14:20
canim
4126
Mala Selma nema veze hoce li biti pomaka na nize ili navise, bitno je da ne odustanemo I da smo dobili koju kilicu ili Koji cm vise, nema veze, iducu sedmicu cemo gledati da skinemo to I sve tako dok se kilice ne istope
08.04.2012, 20:15
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: canim
Ja vas svim srcem razumijem. Kod mene,osim tetki i gostiju,ima i ona:`Ma da se ne baci,grehota je`... hehehehe.
08.04.2012, 20:18
SdZ
2784
Znas kako kaze jedan ciko: "Od stete se udebljah". A znas onu uzrecicu: "Steta baciti".
08.04.2012, 20:20
myb@by
1644
Mala Selma nema veze hoce li biti pomaka na nize ili navise, bitno je da ne odustanemo I da smo dobili koju kilicu ili Koji cm vise, nema veze, iducu sedmicu cemo gledati da skinemo to I sve tako dok se kilice ne istope
Cure meni je moja trenerica rekla da organizmu trebaju 2,5 mjeseca da ubrza metabolizam. Može se desiti da 2,5 mjeseci ne gubimo na kilaži i onda da nakon tog vremena dosta izgubimo. Rekla mi je i da su centimetri važniji od kg. Nema odustajanja. Ja jedva čekam sutrašnje vaganje da vidim na čemu sam.
08.04.2012, 20:42
canim
4126
IZVORNA PORUKA: jasmin
Ja vas svim srcem razumijem. Kod mene,osim tetki i gostiju,ima i ona:`Ma da se ne baci,grehota je`... hehehehe.
Sve od jazuka sto bi rekli.
Myb@aby ma metabolizam nemozes prevariti ceka on na sigurno da vidi jedes redovno ili ne pa se tek onda aktivira a razlika izmedju kg i cm je to sto npr kad se vjezba skupljas se tj misici ojacaju a samim tim otezaju a salo je rahat, svugdje ga ima
08.04.2012, 20:47
canim
4126
I jos da kazem da mi je jako drago da se neko veseli sutrasnjem vaganju ja se bas i ne veselim