jasmin ma nemam nikakav rezim jos uvijek, ali moram uvesti ono na svaka 3-4h obrok,da ubrzam metabolizam, inace tesko cu se rjesiti viska. I moram uvesti voce malo vise a nisam ga ljubitelj.
Canim koji je ovo studio, imas li vise informacija?
Ovo se cini pravo cool, al ne nadjoh cijene..i sta se vjezba fitnes? Pilates? Al mi je super koncept.
Ja u srijedu vagala 74,2, joj obradovala se kooo velika...i juce pade pica i tost sendvic, prekjuce dzigerica przena, nisam mogla vala da je jedem bez hljeba...i danas sam opet na 74,9
pih...
Mrsavice, doslo je vrijeme da se pridruzim ovoj grupi za borbu protiv kg.
U trudnoci se nakupilo jako puno kg, poslije sam nesto uspjela skinuti, a nesto I vratiti opet,uglavnom na mojih 168cm, imala sam oko 90kg, skinula nekih 15kg, pa opet pocela da brljam, I +5kg
od sutra sam na dijeti
Uglavnom moj cilj je biti ispod 70kg do Nove godine, sutra vaganje, i idemo polako
Zelim svima minuse na vagi
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Sastojci:
1l vode 5 vrećica zelenog čaja 1 pomorandža šaka sveže mente Priprema:
U litar vruće vode dodajte pet vrećica zelenog čaja. Ostavite ih tako oko 3 minuta, pa pustite da se ohladi. Jednu pomorandžu isecite na kriške. Za napitak koristite neprskanu pomorandžu pa je možete seći neoljuštenu, ili je u protivnom oljuštite, ali obavezno ostavite beli deo kore. U veliku teglu ili bokal sa poklopcem sipajte zeleni čaj pa mu dodajte kriške pomorandže i šaku sveže mente. Zatvorite teglu i ostavite je preko noći da se sastojci dobro sjedine. Pola litra po osobi je dovoljna količina koju ćete popiti narednog dana.