cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)

clock-img

29.12.2011, 11:03

clock-img

mama21e

pencil-img

125

Ja se vratila :))) nalazi uredni hvala Allah dragom user posted image bebica napreduje, kaze da ce biti vejika bebica ako Bog da user posted image Imam blage kontrakcije, dao mi da pijem gynipral, valjda se necu tresti od njega... Eto drag moje ja sam vam presretna hvala Allahu samo!!!
user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

clock-img

29.12.2011, 11:08

clock-img

Arina

pencil-img

574

IZVORNA PORUKA: pauza

Arina mila, i mene to boli i to poprilicno jako... i ledja i prepone i niz noge zigove, ali kazu mora tako u ovo vrijeme... uh valjda meni izdrzatij os skoro mjesec... a vec jedva idem i vladam sobom.... za navece da ti ne govorim, dok se okrenem s boka na bok, muke zive :-( ali eto, izdrz'o je Mujo i gore:-)

uh ...lakse kad vidim dasmo u  istoj kaši.....ma sta ja znam....meni to neobicno nij me nikad prije tako muljalo....a jutros tupo boljucka....sad recimo stomo miruje a krsta muljaju....i nekakva sam  nikakvauser posted image .....i meni je vecduz vrijeme navecer grozno....sto kazes dok se okrenem s boka na bok zive muke....teska i ja jesam i isto jedva se odrzavam...nisam ono krupna ali sam teska...opet kazem ko " tuljan "kakav.....sad bi trebala ici sredjivati gospoju ...ali nikako mi se ne da samo bi spavala...ufffuser posted image

clock-img

29.12.2011, 11:10

clock-img

Arina

pencil-img

574

IZVORNA PORUKA: mama21e

Ja se vratila :))) nalazi uredni hvala Allah dragom user posted image bebica napreduje, kaze da ce biti vejika bebica ako Bog da user posted image Imam blage kontrakcije, dao mi da pijem gynipral, valjda se necu tresti od njega... Eto drag moje ja sam vam presretna hvala Allahu samo!!!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bravo mama 21.....hvala Allahu ...sad mozes biti mirna....pij terapiju i polagano sad se nemoj nadici.....samo polagano....bas mi je dragouser posted image user posted image

clock-img

29.12.2011, 11:16

clock-img

Arina

pencil-img

574

user posted image

IZVORNA PORUKA: Bebica11

hej zene ja se ne mogu od vas odvojiti jedva cekam da ova raja koje ste saduser posted image dodjete na temu bebe aBduser posted image

mama21 hairli bilo cekamo lijepe vijestiuser posted image

arina pa ti ces brzo aBduser posted image

anđelo svak biuser posted image , suti ja sam tako placljiva ovih dana, uhhh

ma neka tebe s nama i mi volimo kad si ti tu...koliko mozes od te male slatkiceuser posted image

A jeste  jeste Bebice...sad ce to kod mene...spremni smo i psihicki i fizicki....samo potesko se kotrljam ....nekakva teska ,treba mi kran za pomjeranjeuser posted image ....sve sam spakovala,i popeglala,dapa upute okoliniuser posted image user posted image .....pa sad vidjecemo sta danas kaze doktorska procjena....bilo bi dobrao bar jos 10-15 dana da ide ovako pa poslije nek ide vankauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2011, 11:25

clock-img

mama21e

pencil-img

125

IZVORNA PORUKA: Arina

IZVORNA PORUKA: mama21e

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bravo mama 21.....hvala Allahu ...sad mozes biti mirna....pij terapiju i polagano sad se nemoj nadici.....samo polagano....bas mi je dragouser posted image user posted image

Hvala mila user posted image , bas sam se razrahatila user posted image Sad barem mogu mirno spavati kad znam da je sve uredu... A i dalje moram mirovati... Sad sam puna pozitivne energije i vjerujem da ce biti sve uredu ako Bog da...

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

clock-img

29.12.2011, 11:45

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

mama21e e nek si i ti docekala ginipral, PREPORODICES SE aBd, tako su meni u bolnici govorili da kad pocnem da ce biti druga prica i jeste, a za ginipral ne brini, NEMOJ GA NA GLADAN STOMAK, pojedi bar kolacic, jogurt ili krisku prije njega, i nema problema aBd, ja do 8.mj nisam nista pila uz ginipral,nije mi smetaouser posted image nekad nekad bih osjetila nesto blago al nista strasno, sad kad prodje koji dan vidjeces al i dalje miruj!!!

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

29.12.2011, 11:46

clock-img

anđelo

pencil-img

266

Jutro trudnjačeuser posted image user posted image user posted image .Vidim sve budne ,izvještaji se podnose ,neka neka.Žao mi je što sam vas rasplakala,al ništa lakše nego trudnicu rasplakatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
 Mama 21 bravo za nalazeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bebice  i ja jedva čekam da rodim svojeuser posted image ,pa da se savjetujemo o bebama.Nekako iako sam drugorotka i dosta toga znam ,opet je ljepo se podsjetit.
Imam učit ko konj,a ja se ovdje raspisala ,naletiću opet malo kasnije.
Ne javlja nam se Dinamitna,haman je porod u toku mašalauser posted image user posted image
Pauzo,hvala ti i ti si meni draga pravo,mogla si bona i na kafu doćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim ostalim trudnicama user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

clock-img

29.12.2011, 11:50

clock-img

Lana_

pencil-img

215

pozdraaaaaaaaav user posted image
e pa svaki dan kažem hvala Bogu pa postoji RR,radi milion stvari a kod mene trenutno radi toga jer već 4 dana osjetim bebicu a u 13-om sam tjednu,a meni se svi smijali kao odkud prije,i ja lijepo ovdje i vidim da je kod nekih već i u 10-om tjednu osjete user posted image user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

clock-img

29.12.2011, 11:53

clock-img

Anoniman

user posted image

veceras sam na prijemnom, ujutro u 6h pocinjemo s gelom ako u medjuvremenu ne dobijem svoje bolove
ne smijemo vise cekati

moj user posted image sutra stize user posted image user posted image

clock-img

29.12.2011, 11:58

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

user posted image

veceras sam na prijemnom, ujutro u 6h pocinjemo s gelom ako u medjuvremenu ne dobijem svoje bolove
ne smijemo vise cekati

hairli bilouser posted image

meni su rekli gel staviti u 7 al dok su prosle sve procedure tek ga stavili oko 9:20 tako da znas

a sto odjednom sutra, jesil to isla na ctg?

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

29.12.2011, 12:06

clock-img

pauza

pencil-img

534

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

user posted image

ne smijemo vise cekati

sretno duso draga, pa da aBd sve prodje u najboljem redu i s hajrom!!!! sve cemo biti uz tebe i cuvati fige za srecu... samo hrabro!!user posted image user posted image

clock-img

29.12.2011, 12:07

clock-img

megi

pencil-img

935

dinamitna sretnouser posted image user posted image  sutra, a mozda bebac veceras i sam krene

ja se iznervirah zorom, odem na pregled u dz ne radi im ultrazvuk, zovem otoku da se narucim kaze nema termina u januaru, u skerlicevoj kazu nazovi ujutro
ma reko guser posted image  te se i nazovem privatno i narucim se
mislim uzas jedan

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

29.12.2011, 12:17

clock-img

Anoniman

Hvala zenice user posted image

Bebac je na uzv jos stariji nego prema posljednjoj menstruaciji pa ne mogu vise cekati, a i ctg nagovjestava da bi trebao maleni napolje cim prije.
Nekako sam bas smirena i idm se lagano spremati, pod tus i jos par stvarcica ubaciti u torbu.
Nadam se da u sobama nije toliko kriticna situacija da me isprepadaju user posted image

clock-img

29.12.2011, 12:17

clock-img

Arina

pencil-img

574

Dinamitna ...draga sretno da ti bude i hairli...da susret s bebijem bude sto prijeuser posted image user posted image user posted image

Ja se evo trzla...ma reko ode se fatiti usisivaca pa kud puklo da puklo......i malo tamo -malo vamo....razgiba se ja ....manje me i boli manje sve....sadsam okuser posted image

Pusa svimaaa

clock-img

29.12.2011, 12:34

clock-img

ellam

pencil-img

14

mi smo danas 9 mjesec zvanicno   jupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

dinamitna mila nek ti je sa srecom, da ti Bog dragi olaksa :)))

ostale user posted image user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

clock-img

29.12.2011, 13:17

clock-img

raja_ringe

pencil-img

-109

Dinamitna sretnoooouser posted image user posted image user posted image

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

clock-img

29.12.2011, 13:18

clock-img

raja_ringe

pencil-img

-109

Zna li neka od vas koliko kosta ginipral? Ne ide mi se u dz zbog recepta, ako nije puno skupo.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

clock-img

29.12.2011, 13:26

clock-img

dzenyA

pencil-img

34

zenice moje kako ste mi, ja muku mucim sa spavanjem user posted image
ama sve me boli,ali ja se nedam user posted image   samo mi nesto radila,hodala,ma nema ba ludo zensko user posted image krevetac cemo preko praznika sklopit,ja evo hocu da peglam bebijeve stvari user posted image i tako,torbu pomalo pakujem,mada kod nas u TZ nedaju torbu nego ko kakav ulicar u kesi da se stvari unose user posted image
Arina sretno na pregledu,mama 21 user posted image

clock-img

29.12.2011, 13:30

clock-img

dush

pencil-img

250

dinamitna, sretno!!!!!!!!!!!!! user posted image

ellam, cestitam na 9om mjesecu!!! sada si xxl trudnica user posted image

clock-img

29.12.2011, 13:40

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

gdje ste mi debeljuce moje sta se sa vama desava nisam u toku sa andjelom sta se desilo jeli se porodila ona vec u 6 mj ili ja nekontam onda nista .kako ste mi ostale jeli sve uredu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2011, 13:55

clock-img

Mrgica

pencil-img

104

Evo i mene samo da vam mahnem i Dinamitnoj zazelim srecu. Inace sve po starom,malo sam lijena pa mi se ne da tipkati, ljubim vas sveee...

clock-img

29.12.2011, 14:22

clock-img

ellam

pencil-img

14

dush hvala user posted image

Jeste li vi cule da se u 9 mjesecu treba piti nataste maslinovo ulje-kasikicu jednu??? navodno olaksa porod. ja nesto ne vjerujem u to, cak mi je i dr potvrdio da to nije moguce, medjutim puno ljudi starijih mi to kaze... pa ko sad zna...mozda ima nesto u tom. sve u svemu masl ulje je zdravo.
znam da su hurme dobre, njih pocinjem jest :)

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

clock-img

29.12.2011, 14:24

clock-img

ellam

pencil-img

14

mama21 super za pregled user posted image

dzenyA ako ne spavas po noci spavaj kad ti se prispava, moras skupljat energiju sada... u toku dana barem malo...

clock-img

29.12.2011, 14:24

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

Dinamitna, sretno, da sve prodje brzo i sto lakse za tebe.

Arina, pitam te zbog toga jer je i meni treci CR pa me bas zanima, pa javi kad dodjes s kontrole.

Ja sam tako ljuta i nervozna, uh, pa ljudi su cudo stavrno.user posted image
Jos sam ja nervozna zbog ovog cuda oko vrata, ne mogu se namjestiti i naspavati, pa me onda sve jos vise nervira. Sutra je kontrola, ali doslo mi je da ga sad sama skinem.

clock-img

29.12.2011, 14:26

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

Ko mi je rekao za babylove sa pantenolom za AD???

Ko god da je HVALA DO NEBA, kaze kcerka da joj tako godi, a i koza joj je bolja.

Hvala jos jednomuser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img