IZVORNA PORUKA: Hurma
bebice (i iskusne)... molim misljenje da se ne zeznem..... da priupitam, je li dojis? citala sam da si uzela onu izdajalicu, je li elektricna i da li fakat to pomaze kod podsticanja mlijeka... ja u prosloj trudnoci nisam je imala, iamla zapravo onu bzvz neku i slabo pomagala, pa sad ne znam da li da kupujem elektricnu, obzirom da nisu jeftine... dvoumim se, ali ako ce podstaci mlijeko da krene, naravno da hocu...
hvala...
dojim
uh ja ti pojma nemam

ja isto nisam imala 3 dana mlijeka, nju su hranili mene operisali u medjuvremenu i svi navalili na mene da izdajam da ne dobijem upalu a ja u sebi kontala "sta cu izdajati kad nije ni nadoslo"

helem natjeraju me i mm mi kupi izdajalicu(jer gore "nema") i to su oni insistirali na chiccovoj

koja je UZASNA, nemoj je kupovati, ne znam kakve su druge, helem ja izdajala onaj dan iza operacije jer je nisam smjela kao od lijekova koje su mi dali staviti na prsa, par kapi izdojila i slijedeci dan bebu stavim ona vukla bezveze, meni cupali bradavice, helem prokrvare obje, mala pocne bljucati krv, i opet izdajala s tim uzasom 2 dana, i onda pocnem dojiti i nastavim
ja mislim da one ne poticu mlijeko, stavise stopaju jer ti nikad ne mozes s bilo kakvom pumpicom izdajati ono sto bebica sisanjem moze izvuci, meni se cak desna dojka pocela stvrdnjavati i grudvice nastajale i ja pumpicom probala izvuci-nista, slabo i onda sam stavljala bebu cesce na nju i beba mi je sve izvukla, ni pojma nemamo koliko su jake