IZVORNA PORUKA: anđelo
Gerbo ,znam da se KS mjenja svake sedmice ,pogotovo u većim sedmicama trudnoće.I mislila sam da najprje KS novu izvadim pa tek onda podnosit izvještaj i djelovat preventivno.Nisam ni mislila da se Jelena zapustila,ako je moguće uopće da se trudnica zapusti.
ma mijenja se ona od pocetka ne samo pred kraj..ja sam primjer
kad kazes preventivno djelovati to mislis hranom al đaba ti..ja sam ti primjer..postadoh anemicna za 9 dana, a jela cveklu,pila sok od cvekle..svega..osim dr niko ti ne moze dati totemu, ferum isl
kad izvadis dr ce ti ocitati i reci sta i kako...ja mislim da je to stvar srece i da je ta odvratna mrsa unistiva samo rusenjem zgrade...uuuffff
a ovo za nepranje zuba i desni mi nema logike

sta joj je to znacilo..znam sta znaci kad odrastao ne pere zube i desni, ali da beba zbog maminog mlijeka ima probleme...hahahaha
na šta bi onda trebale liciti vilice i desni beba do godine kojima mame ne daju vodu

a sve lijepo i uredno..pa ko kod bebe..nisam nijednu jos bebu vidjela sa bolestima usta
< Poruku je uredio gerberka -- 3.1.2012 21:41:34 >
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru