Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nur al ayna svaka cast curo, cestitke od srca!!! Zelim ti najlepsih u zivotu! Sta kazes od simptoma samo osjetljivih grudi. Znaci svi su bili u pravo sto su rekli da kad se ne opterecujes simptomima onda je to-to! Bravo!
12.07.2009, 11:25
neki
3476
Cestitke i od mene draga,zelim ti sve najbolje
12.07.2009, 14:56
Latinka
650
Cestitke i od mene!!! Zelim ti sretnih i ugodnih narednih 9 mjeseci i da s lakocom doneses svoju na svijet! Sve najbolje
12.07.2009, 18:51
mina minka
1715
trbam dobit al je nema a sinoc mi se pojavio smeđi iscjedak.nisam jos radila test,samo mislim i tome.mucno mi je grudi bole.
12.07.2009, 18:53
dojbinica
350
IZVORNA PORUKA: mina minka
trbam dobit al je nema a sinoc mi se pojavio smeđi iscjedak.nisam jos radila test,samo mislim i tome.mucno mi je grudi bole.
ma ako ne bude sada biće sledeći mjesec, novi ciklus nova nada!
12.07.2009, 21:47
Lilipop
295
Ja trebam dobiti za tri dana i pre desetak minuta pojavio se tupi bil na dnu stomaka bas kao kad trebam da dobijem..dodusa samo jedan minut ali ja sam se puno razocarala jer prosli mesec sam imala histero i bila na GO i toliko nade sam ulozila u ovaj ciklus sta da vam kazem..i sad sam se toliko razocarala da ne mozgu prestat plakati ..ako i sad dobijem ne znam sta vise da ucinim, sve sam pretrage uradila i dve operacije i kao sve u redu a nece niko da me stavi na MPO jos..izvinite ako dosadjam ali stvarno moram nekako da se ispusem. Drzite fige bar jos tri dana da ne dodje pa u cetvrtak piskim na testic. A inace simtomi - 0 bodova (osim dva broja vece grudi bas kao i PMS)
12.07.2009, 21:53
nella
2402
Lilipop cuvam fige da ne dodje ovaj put, i da na testicu vidis svoj
12.07.2009, 22:33
nur al ayna
31
Lilipop, evo i ja navijam da bude Kad ti je bila ovulacija? Meni je test bio pozitivan 27. dan ciklusa i to popodne, ali mi je to bio i 13. dan od ovulacije. Ako ti je prošlo više od 12 dana od ovulacije, testiraj se. Puno sreće i strpljenja ti želim
13.07.2009, 07:17
lepotica32
11
dobro jutro moje dame koliko sam se nadala da sam trudna ali nisam menzic mi je kasnio 12 dana i sinoc sam dobila plakala sam kao beba bas mi je zao sto nisam uspela ali idemo dalje pozdrav svima vama
13.07.2009, 08:49
Lilipop
295
IZVORNA PORUKA: nur al ayna
Lilipop, evo i ja navijam da bude Kad ti je bila ovulacija? Meni je test bio pozitivan 27. dan ciklusa i to popodne, ali mi je to bio i 13. dan od ovulacije. Ako ti je prošlo više od 12 dana od ovulacije, testiraj se. Puno sreće i strpljenja ti želim
Danas mi je 25DC, a ovulaciju sam imala 13-14 dana (po sluzi i bol u ljevom jajniku kasno uvece tako da nisam sigurna koji tacno dan) tako da mi je negde 11DPO. Strpit cu se jos dva dana..simptoma osim grudi i dalje nemam nikakvih. A koji si ti test koristila? Cestitke jos jednom i hvala na ljepim zeljama
13.07.2009, 09:10
ivana st
1361
Nur al ayna čestitam ! I neka to bude prekrasnih 9 mjeseci! Lilipop navijam da i kod tebe bude !
13.07.2009, 14:11
lamama
1889
Lilipop joj nemoj biti tužna , moramo se nadati, je ti od srca želim da ti je ovaj mjesec , i ja sam tužna uradila par operacija, sve pretrage, sve uredu a nema , ni moj doktor još mi ništa ne predlaže radikalnije, neki oblik mpo, ne znam šta ću, poslala papire u Maribor prije tri mjeseca da mi zakažu razgovor, dobila pismo da su primili nalaze i još ništa nema za razgovor, baš sam
Ja sam ovaj mjesec na klomifenu
13.07.2009, 14:16
mamin sin
440
IZVORNA PORUKA: nur al ayna
i svako malo gledam u testić da se uvjerim da je plus tu
Čestitam!
He he i ja sam ovako, sve gledala i bojala se da ne nestane, da budem po hiljadu puta sigurna da je to to...
14.07.2009, 09:27
Starka
510
IZVORNA PORUKA: lamama
Lilipop joj nemoj biti tužna , moramo se nadati, je ti od srca želim da ti je ovaj mjesec , i ja sam tužna uradila par operacija, sve pretrage, sve uredu a nema , ni moj doktor još mi ništa ne predlaže radikalnije, neki oblik mpo, ne znam šta ću, poslala papire u Maribor prije tri mjeseca da mi zakažu razgovor, dobila pismo da su primili nalaze i još ništa nema za razgovor, baš sam
Ja sam ovaj mjesec na klomifenu
Lamama , samo da te zagrlim draga moja trudilice.
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
14.07.2009, 10:25
mina minka
1715
ja sam dobila i tuzna sam
14.07.2009, 10:28
dojbinica
350
nemoj biti tužna, znaš kako kažu ovdje, novi ciklus nova nada, i uspjećeš da napokon ugledaš
14.07.2009, 10:46
mina minka
1715
ma znas kako je kad tek dođe sav ti se svijt srusi i mislim da necu ni uspjeti i ne znam sta da preduzemaal bice valjda ako Bog da
14.07.2009, 11:23
Latinka
650
Meni nije dosla 9-tog, nego je kasnila i dosla sinoc jako kasno, a bas sam htjela danas poslije posla otici i kupiti test. Nikad do sad nije kasnila. Nisam plakala, jer ne mogu vise ni to, nego se osjecam tako prazno i tupo i stalno mislim: zasto se meni desava, gdje sam pogrijesila, sta sam kome zlo ucinila pa mi se ovako vraca? Pusticu sebe da se osjecam ovako dan, dva i idemo dalje u borbu za bebicu, ako Bog da
14.07.2009, 11:26
Starka
510
IZVORNA PORUKA: Latinka
Meni nije dosla 9-tog, nego je kasnila i dosla sinoc jako kasno, a bas sam htjela danas poslije posla otici i kupiti test. Nikad do sad nije kasnila. Nisam plakala, jer ne mogu vise ni to, nego se osjecam tako prazno i tupo i stalno mislim: zasto se meni desava, gdje sam pogrijesila, sta sam kome zlo ucinila pa mi se ovako vraca? Pusticu sebe da se osjecam ovako dan, dva i idemo dalje u borbu za bebicu, ako Bog da
Latinka , isplači se draga, bude čovjeku lakše.
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
14.07.2009, 11:27
dojbinica
350
ma biće bolje vjeruj mi, nemoj gubiti nadu, bebica će da dođe kada najmanje budeš očekivala
14.07.2009, 11:28
Starka
510
Mina minka , naravno da si tužna imaš pravo biti , isplači se ne potiskuj to u sebi. Evo ti jedan zagrljaj od mene
14.07.2009, 11:36
Latinka
650
Starka i Dojbinice, hvala vam puno. Doci ce bebe, aBd, i moja a i vase. Samo dok malo prodje ovaj crnjak, bicu ja bolje. Ljubim vas
14.07.2009, 11:36
ivana st
1361
Mina minka,latinka i sve moje drage trudilice šaljem vam jednu veliku pusu , samo hrabro naprijed i će sigurno doći!
< Poruku je uredio ivana st -- 14.7.2009 11:37:47 >
14.07.2009, 11:45
dojbinica
350
Starka i Dojbinice, hvala vam puno. Doci ce bebe, aBd, i moja a i vase. Samo dok malo prodje ovaj crnjak, bicu ja bolje. Ljubim vas
ma hoćeš vjeruj mi, samo lagano i malo posveti pažnje sebi i mužu,i to je to, otiite malo negdje preko vikenda da se opustite
14.07.2009, 15:24
Lilipop
295
IZVORNA PORUKA: lamama