cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Da li sam trudna ?

clock-img

12.07.2009, 11:23

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

nur al ayna svaka cast curo, cestitke od srca!!! Zelim ti najlepsihuser posted image u zivotu! Sta kazes od simptoma samo osjetljivih grudi. Znaci svi su bili u pravo sto su rekli da kad se ne opterecujes simptomima onda je to-to! Bravo!user posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

clock-img

12.07.2009, 11:25

clock-img

neki

pencil-img

3476

Cestitke i od mene draga,zelim ti sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2009, 14:56

clock-img

Latinka

pencil-img

650

Cestitke i od mene!!!user posted image
Zelim ti sretnih i ugodnih narednih 9 mjeseci i da s lakocom doneses svoju user posted image na svijet!
Sve najbolje user posted image

clock-img

12.07.2009, 18:51

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

trbam dobit al je nema a sinoc mi se pojavio smeđi iscjedak.nisam jos radila test,samo mislim i tome.mucno mi je grudi bole.

clock-img

12.07.2009, 18:53

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: mina minka

trbam dobit al je nema a sinoc mi se pojavio smeđi iscjedak.nisam jos radila test,samo mislim i tome.mucno mi je grudi bole.

ma ako ne bude sada biće sledeći mjesec, novi ciklus nova nada!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2009, 21:47

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

Ja trebam dobiti za tri dana i pre desetak minuta pojavio se tupi bil na dnu stomaka bas kao kad trebam da dobijem..dodusa samo jedan minut ali ja sam se puno razocarala jer prosli mesec sam imala histero i bila na GO i toliko nade sam ulozila u ovaj ciklus sta da vam kazem..i sad sam se toliko razocarala da ne mozgu prestat plakatiuser posted image ..ako i sad dobijem ne znam sta vise da ucinim, sve sam pretrage uradila i dve operacije i kao sve u redu a nece niko da me stavi na MPO jos..izvinite ako dosadjam ali stvarno moram nekako da se ispusem. Drzite fige bar jos tri dana da user posted image ne dodje pa u cetvrtak piskim na testic.
A inace simtomi user posted image - 0 bodova (osim dva broja vece grudi bas kao i PMS)

3 x IUI -0

clock-img

12.07.2009, 21:53

clock-img

nella

pencil-img

2402

Lilipop cuvam fige da user posted image  ne dodje ovaj put, i da na testicu vidis svojuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

12.07.2009, 22:33

clock-img

nur al ayna

pencil-img

31

Lilipop, evo i ja navijam da bude user posted image
Kad ti je bila ovulacija?
Meni je test bio pozitivan 27. dan ciklusa i to popodne, ali mi je to bio i 13. dan od ovulacije. Ako ti je prošlo više od 12 dana od ovulacije, testiraj se.
Puno sreće i strpljenja ti želim

clock-img

13.07.2009, 07:17

clock-img

lepotica32

pencil-img

11

dobro jutro moje dame koliko sam se nadala da sam trudna ali nisam menzic mi je kasnio 12 dana i sinoc sam dobila plakala sam kao beba bas mi je zao sto nisam uspela ali idemo dalje pozdrav svima vamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2009, 08:49

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

IZVORNA PORUKA: nur al ayna

Lilipop, evo i ja navijam da bude user posted image
Kad ti je bila ovulacija?
Meni je test bio pozitivan 27. dan ciklusa i to popodne, ali mi je to bio i 13. dan od ovulacije. Ako ti je prošlo više od 12 dana od ovulacije, testiraj se.
Puno sreće i strpljenja ti želim

Danas mi je 25DC, a ovulaciju sam imala 13-14 dana (po sluzi i bol u ljevom jajniku kasno uvece tako da nisam sigurna koji tacno dan) tako da mi je negde 11DPO. Strpit cu se jos dva dana..simptoma osim grudi i dalje nemam nikakvih. A koji si ti test koristila? Cestitke jos jednom i hvala na ljepim zeljamauser posted image

3 x IUI -0

clock-img

13.07.2009, 09:10

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Nur al ayna čestitam user posted image user posted image user posted image ! I neka to bude prekrasnih 9 mjeseci!
Lilipop navijam da i kod tebe bude user posted image !

clock-img

13.07.2009, 14:11

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Lilipop joj nemoj biti tužnauser posted image user posted image user posted image , moramo se nadati, je ti od srca želim da ti je ovaj mjesec user posted image , i ja sam tužna uradila par operacija, sve pretrage, sve uredu a user posted image nemauser posted image user posted image user posted image , ni moj doktor još mi ništa ne predlaže radikalnije, neki oblik mpo, ne znam šta ću, poslala papire u Maribor prije tri mjeseca da mi zakažu razgovor, dobila pismo da su primili nalaze i još ništa nema za razgovor, baš samuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam ovaj mjesec na klomifenuuser posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

13.07.2009, 14:16

clock-img

mamin sin

pencil-img

440

IZVORNA PORUKA: nur al ayna

i svako malo gledam u testić da se uvjerim da je plus tu user posted image

Čestitam!user posted image

He he i ja sam ovako, sve gledala i bojala se da ne nestane, da budem po hiljadu puta sigurna da je to to...user posted image

clock-img

14.07.2009, 09:27

clock-img

Starka

pencil-img

510

IZVORNA PORUKA: lamama

Lilipop joj nemoj biti tužnauser posted image user posted image user posted image , moramo se nadati, je ti od srca želim da ti je ovaj mjesec user posted image , i ja sam tužna uradila par operacija, sve pretrage, sve uredu a user posted image nemauser posted image user posted image user posted image , ni moj doktor još mi ništa ne predlaže radikalnije, neki oblik mpo, ne znam šta ću, poslala papire u Maribor prije tri mjeseca da mi zakažu razgovor, dobila pismo da su primili nalaze i još ništa nema za razgovor, baš samuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lamama user posted image user posted image user posted image , samo da te zagrlim draga moja trudilice.

I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala.
II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica.
III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena.
IV AIH, beta 0
V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0

clock-img

14.07.2009, 10:25

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

ja sam dobila i tuzna samuser posted image user posted image

clock-img

14.07.2009, 10:28

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

nemoj biti tužna, znaš kako kažu ovdje, novi ciklus nova nada, i uspjećeš da napokon ugledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2009, 10:46

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

ma znas kako je kad tek dođe sav ti se svijt srusi i mislim da necu ni uspjeti i ne znam sta da preduzemaal bice valjda ako Bog da

clock-img

14.07.2009, 11:23

clock-img

Latinka

pencil-img

650

Meni nije dosla 9-tog, nego je kasnila i dosla sinoc jako kasno, a bas sam htjela danas poslije posla otici i kupiti test. Nikad do sad nije kasnila. Nisam plakala, jer ne mogu vise ni to, nego se osjecam tako prazno i tupo i stalno mislim: zasto se meni desava, gdje sam pogrijesila, sta sam kome zlo ucinila pa mi se ovako vraca?
Pusticu sebe da se osjecam ovako dan, dva i idemo dalje u borbu za bebicu, ako Bog da

clock-img

14.07.2009, 11:26

clock-img

Starka

pencil-img

510

IZVORNA PORUKA: Latinka

Meni nije dosla 9-tog, nego je kasnila i dosla sinoc jako kasno, a bas sam htjela danas poslije posla otici i kupiti test. Nikad do sad nije kasnila. Nisam plakala, jer ne mogu vise ni to, nego se osjecam tako prazno i tupo i stalno mislim: zasto se meni desava, gdje sam pogrijesila, sta sam kome zlo ucinila pa mi se ovako vraca?
Pusticu sebe da se osjecam ovako dan, dva i idemo dalje u borbu za bebicu, ako Bog da

Latinka user posted image user posted image user posted image , isplači se draga, bude čovjeku lakše.

IV AIH, beta 0

clock-img

14.07.2009, 11:27

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

ma biće bolje vjeruj mi, nemoj gubiti nadu, bebica će da dođe kada najmanje budeš očekivala

clock-img

14.07.2009, 11:28

clock-img

Starka

pencil-img

510

Mina minka , naravno da si tužna imaš pravo biti , isplači se ne potiskuj to u sebi. Evo ti jedan zagrljaj od mene user posted image

IV AIH, beta 0

clock-img

14.07.2009, 11:36

clock-img

Latinka

pencil-img

650

Starka i Dojbinice, hvala vam puno. Doci ce bebe, aBd, i moja a i vase. Samo dok malo prodje ovaj crnjak, bicu ja bolje. Ljubim vas 

clock-img

14.07.2009, 11:36

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Mina minka,latinka i sve moje drage trudilice šaljem vam jednu veliku pusu user posted image , samo hrabro naprijed i user posted image će sigurno doći!

< Poruku je uredio ivana st -- 14.7.2009 11:37:47 >

clock-img

14.07.2009, 11:45

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

Starka i Dojbinice, hvala vam puno. Doci ce bebe, aBd, i moja a i vase. Samo dok malo prodje ovaj crnjak, bicu ja bolje. Ljubim vas 

ma hoćeš vjeruj mi, samo lagano i malo posveti pažnje sebi i mužu,i to je to, otiite malo negdje preko vikenda da se opustite

clock-img

14.07.2009, 15:24

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

IZVORNA PORUKA: lamama

Lamama, lutkice moja user posted image

3 x IUI -0

Zadnji članci

article-img