cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Da li sam trudna ?

clock-img

15.07.2009, 00:55

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Starka, lilipop samo da i ja vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage ženice glavu gore moramo se boriti dalje za svoje user posted image user posted image sve vas pozdravljam

Ja sutra odoh kod doktora da izmjerimo folikuliće, nadam se da ih ima na lijevom jajniku!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

15.07.2009, 05:31

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: lamama

Starka, lilipop samo da i ja vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage ženice glavu gore moramo se boriti dalje za svoje user posted image user posted image sve vas pozdravljam

Ja sutra odoh kod doktora da izmjerimo folikuliće, nadam se da ih ima na lijevom jajniku!!!

ako Boga da BIĆE!

clock-img

16.07.2009, 11:32

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

lama sta je bilo kod dr.nadam se da je sve ok drzim ti fige

clock-img

16.07.2009, 12:52

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

Drage moje da vam se javim.ja sam pravo zabrinuta naime trebala sam dobiti 3.7 ali još nisamuser posted image  radila sam test 10 dan i negativanuser posted image .prije otprilike 20 dana sam osjetila neko probadanje na tren  na desnom jajniku  i to je prestalo ,a onda mi je počela neka sluz ,pa i to nestalo e sad neki gusti bjeli icjedak user posted image user posted image   mene ništa neboli ,malo grudi na dodir. Samo još da napomenem da mi zna nekad zakasniti ali ne ovoliko..

clock-img

16.07.2009, 13:15

clock-img

proljeće

pencil-img

56

draga moja zazza sad sam razmišljala o tebi ,znači još ništa,a šta misliš da jo jedan uradiš test,kako ja skonta danas ti je 14 dan od izostanka.

clock-img

16.07.2009, 19:22

clock-img

palčica

pencil-img

44

Prvo lijep pozdrav svima.... Drage moje, meni kasni 3 dana, ali sam malo zbunjena i malo me strah...user posted image  prije 3 mj moj ginić mi je dao Duphaston tablete da pijem kako bi regulirala moje user posted image  jer mi nikad nisu bile redovite... E,sad 2 mjes sam ih pila i sve je bilo ok,redovito sam ih dobivala a sada ova treći mjes sam ih isto tako pila ali mi kasni 3 dana, grudi me bole, i imam više naznaka da ću ih dobiti ali opet mnogi simptomi user posted image  su slični... ne znam bi li radila test jer kasni samo 3 dana. Možda je prerano? A opet ako jesam user posted image , strah me zbog tih silnih  tableta koje sam popila..... Molim vas,bilo kakav savjet. Strah me malo... Hvala vam...user posted image

clock-img

16.07.2009, 20:07

clock-img

plava72

pencil-img

567

Palčice žene rade testove 10-15 dana poslije ovulacije ili na dan kada trebaju dobiti,možeš uzeti Clear blue on pokazuje trudnoću nakon jednog dana kašnjenja malo je skuplji 15 KM ali je pouzdan a možeš i ovaj jeftiniji pokazat će ti slabiju crtu,mi žene mnogo žurimo a ginekolozi savjetuju da se sačeka 7 dana.Pošto si sigurno jako uzbuđena kupi test i znat ćeš na čemu si.
C.b možeš koristiti u bilo koje doba dana a ovi ostali sa prvim jutarnjim urinom.
Eto ja se napisah pa je red da ugledaš user posted image  user posted image ,sretno

< Poruku je uredio plava72 -- 16.7.2009 20:10:07 >

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

clock-img

16.07.2009, 21:09

clock-img

palčica

pencil-img

44

Hvala na odgovoru i na lijepim željama, c.b. sam već koristila i uvijek njega koristim, nadam se i ja jednojuser posted image !!! Ako je ne dobijem sutra, napravit ću test pa vam javim rezultat... user posted image user posted image  

clock-img

16.07.2009, 22:29

clock-img

Latinka

pencil-img

650

Palčice, sretno! Drzim fi fige za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2009, 22:57

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

IZVORNA PORUKA: Latinka

Palčice, sretno! Drzim fi fige za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potpisujem!!

3 x IUI -0

clock-img

16.07.2009, 23:14

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

Ma neznam draga ja mislim da bih pokazao i 10 dan da šta ima mada sam uzimala obični test,ali mislim da nema veze.stomak mi je tako napuhanuser posted image user posted image  a ništa ni user posted image a niuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2009, 23:27

clock-img

palčica

pencil-img

44

Ako ne ovaj, bit će valjda sljedeći mj!!!!user posted image  Hvala vam svima na podršciuser posted image  predivne steuser posted image user posted image user posted image   samo, jel koja od vas uzimala ovaj duphaston? Jer me strah, ako sam user posted image , mogu li te tablete ujecat na bebu, mislim u negativnom smislu? Jer ako izazivaju krvarenje mogu li i spontani??? totalno sam zbunjenauser posted image

clock-img

16.07.2009, 23:47

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

Ja nisam koristila ali mislim da ti neće smetat nebrini......sretno u ičekivanjuuser posted image

clock-img

17.07.2009, 00:01

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

duphaston je pretpostavljam dabroston? ako je tako, on je cuvar trudnoce i ne brini, obicno se daje i trudnicama za ocuvanje ploda u slucaju krvarenja. 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

17.07.2009, 20:39

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

zaza nadam se dani nista drugo vecuser posted image user posted image otiđi kod dr i rijesi se brige, sretnouser posted image

clock-img

17.07.2009, 22:52

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

mina minka  otišla bih ali nesmjem vjeruj mi a kod godinjaka trebam tek u avgustu neznam živa šta da radim da je trudnoća vajda bi test pokazao 10 dan sam radila.15 dana mi kasni užasno se osjećam.bojim se da me nisu ciste napale ili možda nešto drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2009, 20:29

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

Da vam javim da mi je došla user posted image  ovaj mjesec se nemoram ni truditi jer sad neće biti ni ovolacije user posted image

clock-img

18.07.2009, 20:30

clock-img

Anoniman

zazaaa nedaj se drzim fige da abd sledeci mjesec budeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2009, 20:34

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

E draga moja felix sad neću imati ni ovolacije stim da mi je ova kasnila 15 dana user posted image user posted image user posted image  neda mi se

clock-img

18.07.2009, 20:37

clock-img

Anoniman

ma nedaj se nemoj se samo predavati tako lako mora jednom abd upalitiuser posted image
hvala ti
da ja sa svojim misom se borim dojim stalno posto je mali al i ti ces abd upoznat sve cari,od trudnoce do poroda pa do rodjenja bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 18.7.2009 20:38:29 >

clock-img

18.07.2009, 20:37

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

vidim da si ti dobila svoje zlato nek ti je živ i zdrav,da je meni to dočekatuser posted image

clock-img

18.07.2009, 20:42

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Zazaaa nemoj se predavati nego glavu gore i naprijed............doci ceuser posted image  aBd brzo.
Puno srece i sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

20.07.2009, 00:27

clock-img

Latinka

pencil-img

650

zazaa, zao mi je. Znam kako je, ali doci ce i nase user posted image user posted image user posted image , aBd

clock-img

20.07.2009, 10:28

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

zaza zao mi je zboguser posted image bice drugi put.trebamo se nadat.sta je s palcicom

clock-img

21.07.2009, 09:29

clock-img

palčica

pencil-img

44

Bok drage moje, ma nešto mi nije valjalo sa netom, nisam se mogla konektirat. Hvala vam na odgovorima i što se brinete za mene.user posted image  Dobila sam user posted image  preksinoć, tako da ništa od mene ovaj mj... ali idemo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Svima koje se trude želim svu sreću ovog svijeta i puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdrav i velika pusa!!!!

Zadnji članci

article-img