Aj ja sad skontah da je ova lujka visila u BBI-u Ma uzano je izgledala, vidjelo se na njoj da je haj huj stvarno....vidjala sam je i sa djetetom i pitala se Boze je li ono njeno dijete Da Bog mili sacuva kakve budal hodaju slobodno Najezim se od pomisli da sam bila s njom u liftu.....Bas tada bila je s nekom prijateljicom i sa djetetom, zove je da dodje kod nje kuci, kao da sjede, mogu izaci i iza zgrade da se sankaju Zao mi je djeteta
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
02.03.2012, 13:37
Hurma
662
...dodaje Majstorović i kaže kako će ovo biti posljednje snježene padavine ove zime.
izdržat cemo ako je to kraj zimi...
02.03.2012, 15:02
Medić*
29
Jeste da nam je snjegan ove godine pravio problema ali kada je zima nek je zima, kada izdrzasmo ovo prethodnih dana mozemo aBg i ova dva tri dana padavina, bit ce nam sunca i ljeta ubrzo, ovo ce nam biti aBg posljednji ovogodisnji zimski trzaji
Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na jednokratnu bespovratnu dodjelu sredstava za rješavanje stambenih potreba boračkih populacija u Kantonu Sarajevo 2012.g.
Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na jednokratnu bespovratnu dodjelu sredstava za rješavanje stambenih potreba boračkih populacija u Kantonu Sarajevo 2012.g.