Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pa ovo je katastrofa. Ne mogu da vjerujem da mu policija ne moze nista, djubre jedno. Samo ovo je jedan "pacijent" koji je uhvacen na djelu, strah me i da pomislim koliko ima onih za koje i ne znamo da ih se mi i nasa djeca trebaju kloniti. Lahko cemo se sacuvati od ovoga i ovakvih kad znamo ko su i sta su....
24.03.2012, 13:32
Visnja RR
15102
fuj..treba ove fotke isprintati i polijepiti na svaki haustor na Otoci... kako bih mu ja odsjekla taj nagovjestaj necega ... bljak
I ovaj sijedi je .....kod mene komsiluk izgleda sav bio
24.03.2012, 17:32
Hanady RR
18727
Užas sad čitam i na netu.... definitivno radi se o mentalno poremećenoj osobi, ali svakako to nije razlog da se isti ostavi u istom položaju nadalje... fotografije bi svakako trebale biti dokaz da ovaj lik treba biti trajno msješten u neku od ustanova...
užas... ta gdje ide ovaj svijet kad nikome nije u cilju da rjšei situaciju što hitnije