PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
valjda necu dogurati do iste _____________________________15.06,2008 najjda dosla na svijet
Malo crnog humora
< Poruku je uredio dada83 -- 1.9.2011 16:44:21 >
_____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
_____________________________“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
Ova mi je beton _____________________________“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
Evo jedna od mene na moj racun =) Istravio me je zivu ahhahhhaah _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
..
_____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
Interesantan znak na jednoj od džamija u travniku. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
IZVORNA PORUKA: MarinaDK Malo crnog humora
IZVORNA PORUKA: Hannica Interesantan znak na jednoj od džamija u travniku.
Nisam ja vidjala.Mozda nisam obracala paznju,ali ovdje mi je bas "zapeo" za oko. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
IZVORNA PORUKA: Hannica Nisam ja vidjala.Mozda nisam obracala paznju,ali ovdje mi je bas "zapeo" za oko.
Ovi su mi pravo simpaticni, posebno bakica! < Poruku je uredio Lilly -- 30.10.2011 14:00:30 > _____________________________ ...oooO.................. .....(....)...Oooo....... ......\..(.....(....)...... ........\_)....)../....... ...............(_/....
Iz Dubrovnika ...
IZVORNA PORUKA: jasmin
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Trudna si i stalno iscrpljena? Vrijeme je da se prepustiš tom umoru u trudnoći. Prema novoj studi...
Zdravlje i bezbjednost
Liječnici kažu da postoji mnogo uzroka za početak ranog puberteta i da se ne može izdvojiti samo ...
U prošlom vijeku svaka generacija odrastala je u ljude inteligentnije od svojih roditelja, ali sv...