PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
_____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: bambi7 IZVORNA PORUKA: jasmin Buahahahahahahah oj sto se ismijah.........
IZVORNA PORUKA: bambi7
IZVORNA PORUKA: jasmin
_____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
Oplakah :))) _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Mitar Mirić pali zadnju cigaretu
Pa nek joj je sa srećom http://imageshack.us/photo/my-images/805/53131610151095010170972.jpg/ _____________________________Mamina velika curica 5.3.2008 Mamin mali dječak 26.1.2012.
http://imageshack.us/f/36/matj.jpg/
Oriđinal _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
IZVORNA PORUKA: Vinetu
IZVORNA PORUKA: amra_sa Oriđinal
IZVORNA PORUKA: reallove
Sve u kompletu, navalite _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
_____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
< Poruku je uredio dzejla2012 -- 19.12.2012 20:40:22 >
IZVORNA PORUKA: dzejla2012
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: reallove bez ovog u prodavnicu ne idem izudin je kralj a ovakvih koza pun svijet
IZVORNA PORUKA: koka i po
Ove dvije su mi vrh _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
joj, samo sam ovu stranicu pregledala - ne mogu dalje od smjeha.. najludja tema.. sova i slobodna ko krava na livadi su vrh!! _____________________________Onaj pogled :))))
status veze mi je extra, suze me oblise sova
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Trudna si i stalno iscrpljena? Vrijeme je da se prepustiš tom umoru u trudnoći. Prema novoj studi...
Zdravlje i bezbjednost
Liječnici kažu da postoji mnogo uzroka za početak ranog puberteta i da se ne može izdvojiti samo ...
U prošlom vijeku svaka generacija odrastala je u ljude inteligentnije od svojih roditelja, ali sv...