writing-img

RE: Koje pelene koristite?

clock-img

16.05.2009, 15:39

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Koristimo od danas 4+ Pampers!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

16.05.2009, 18:39

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Bravo za Umuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,i  ja Ajni stavljam  pampers 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

21.05.2009, 09:50

clock-img

teta berta

pencil-img

1361

Moja Nika je od pampers pelena zaradila urinarni infekciju! Kada smo se vratili na papmers vratilo se i užasno crvenilo i ojed na guzi i iznad genitalija i urinarna infekcija!!! Ponovo smo se vratili na babylove i guza je kao nova!!! Mene su pamperske  privukle mekoćom i mirisom, ali sada što se nas tiče s njima smo završili. Pampersuser posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

clock-img

21.05.2009, 11:51

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

poceli smo sa pampersom,nije bilo nekih problema,malo osipa.Reko necemo mijenjati necu da bebicu iritiram kozu novim proizvodom,ako se na nesto navikla.Medjutim od kada smo uzeli novo pakovanje pampersa,meni beba stalno mokra.Moram ga cijelog presvlaciti i maltretirati po noci i sebe i njega.Ne znam je li do pelena ili do meneuser posted image kontam da ih nisam doboro stavila,ali kako je do sad funkcionisalo??? plus se pojavio i osipuser posted image  

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

21.05.2009, 13:04

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Mi od prosle sedmice predi na Pampers 4, jer nam je porasla guza. Nemamo nikakvih problema! Zao mi je kada cujem da bebe dobiju tako snazne reakcije na pelene.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

21.05.2009, 13:42

clock-img

mamana

pencil-img

531

Mi od početka koristimo Pampers peleni i vlažne maramice, obično Active baby, a kao rezervu ponesemo Lets go gačice, jer su zgodne za promjeniti kad ste vani. Sad koristimo 5 i nikad nismo imali nikavih promlema osip ili tako nešo. Osipi se mogu pojaviti u periodu kad djeci rastu zubići, jer se bakterije iz pljuvačke koje uzrokuju zubne stolice prenose i u mokraču, pa je u tom periodu potrebno češče mjenjati pelene i isključivo prati guzu.

clock-img

21.05.2009, 14:15

clock-img

teta berta

pencil-img

1361

gvendolina, probaj promjeniti marku pelena pa ćeš vidjeti kako funkcionira. Meni su ove babylove ok guza je suha, a pampers baš ima neki losion koji neke bebe(kao i moja) jednostavno ne podnose. user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

clock-img

21.05.2009, 14:24

clock-img

lely

pencil-img

1265

IZVORNA PORUKA: gvendolina

poceli smo sa pampersom,nije bilo nekih problema,malo osipa.Reko necemo mijenjati necu da bebicu iritiram kozu novim proizvodom,ako se na nesto navikla.Medjutim od kada smo uzeli novo pakovanje pampersa,meni beba stalno mokra.Moram ga cijelog presvlaciti i maltretirati po noci i sebe i njega.Ne znam je li do pelena ili do meneuser posted image kontam da ih nisam doboro stavila,ali kako je do sad funkcionisalo??? plus se pojavio i osipuser posted image  

gvendolina-i ja sam imala isti problem,moj Anes je znao protopiti pelenu i morala sam ga presvlaciti i u toku noci,to je potrajalo do nekih godinu dana.Mjenjala sam pelene ali sa svakim je bilo isto,ako ne i gore.Meni je pomagalo to da mu malo vise stegnem pelenu kada ga stavim na spavanje,mada ni to nije uvijek palilo.Uvijek smo koristili Pampers,a probali smo i ostale i bas zbog tog protapanja nam nisu odgovarale,a sto se tice osipa nisam imala problema sa tim tako da ne znam .....

clock-img

21.05.2009, 14:28

clock-img

demented

pencil-img

183

4+ pampers

S 2008
A 2011

clock-img

21.05.2009, 14:30

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

pampers 6

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

21.05.2009, 15:07

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Omar je na Baby love 4+ ( ljubičasto pakovanje ). Svako malo kupim manje pakovanje Pampersa, ako mi je problem otići do DM, ali se isto tako pokajem. One su meni super izgledom, ali njegovoj guzi jednostavno ne odgovaraju. Mislim da mu smeta onaj gel u peleni.
Dakle, nije do pelene nego male guze jednostavno ne podnose sadržaj pojedinih pelena. Zato ima alternativa hB.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

24.05.2009, 10:43

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Koristila pampers do prije mjesec dana,a sad koristim babylove i baš sam oduševljena,pravo su udobne i mekaneuser posted image user posted image user posted image
Emir koristi babylove MAXI
kad spava stavim mu pamučne peleneuser posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

24.05.2009, 11:01

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Tako mi je drago da ih koristiteuser posted image Ja imam jos uvijek paket Babylove, kupljen u oktobru kad smo isli ne planirano na more br.4 i stavljam ih povremeno Timuru jer se ujutro zna probuditi sa mokrim gacamauser posted image Malo ima ljubomore viska. 

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

24.05.2009, 12:36

clock-img

mišur

pencil-img

1329

Mi koristimo Libero br.4!

clock-img

24.05.2009, 12:44

clock-img

Hankica

pencil-img

84

Od pocetka sam koristila Violeta, od nedavno Violeta 3, i OK su mi.

Beba je dosla 22. decembra 2008.

clock-img

24.05.2009, 12:49

clock-img

neki

pencil-img

3476

Mi odnedavno koristimo babylove,ma odusevljeni smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2009, 21:54

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Mi u zadnje vrijeme koristimo Molfix i zadovoljni smo,a iskreno se nadam da ce se moja curica ovog ljete nauciti i na tutu pa da se rijesimo pelena.

Mamina cura reci mi da se salis da Timuru jos uvijek ponekad moras staviti pelenu.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

24.05.2009, 21:55

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

pampers od samog rodjenja i sada.ne pada mi napamet da ih mjenjam kad nan odgovaraju.user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

24.05.2009, 21:58

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: manuela

Koristila pampers do prije mjesec dana,a sad koristim babylove i baš sam oduševljena,pravo su udobne i mekaneuser posted image user posted image user posted image
kad spava stavim mu pamučne peleneuser posted image user posted image user posted image

moja bebica koristi pampers al me zanimaju ove babylove, ko je proizvođač i cijena

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.05.2009, 23:03

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

IZVORNA PORUKA: dinaa

Mamina cura reci mi da se salis da Timuru jos uvijek ponekad moras staviti pelenu.

Ne salim se na zalost. Odavno se on odvikao od pelena, sa 18mj ma sa pjesmom. Ali kako je ova mala spica dosla ponekad se ponasa kao beba i sve radi kao ona. Zato mislim da je samo faza u pitanju i ne pravim nikakvu dreku oko toga. user posted image
Kad sam sila prve pelene za Henu morala sam i njemuuser posted image Srecom pa je brzo skontao da mu platnene ipak ne trebajuuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

24.05.2009, 23:06

clock-img

Romali

pencil-img

2753

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: manuela

moja bebica koristi pampers al me zanimaju ove babylove, ko je proizvođač i cijena

veeseelaa
, Babylove možeš kupiti samo u DM-u. Ne znam koje tebi trebaju. Mi plaćamo jumbo pack 33KM, a koristimo maxi plus.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

24.05.2009, 23:12

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Upravo tako,veeseelaa,DM je proizvođač babylove pelena,meni se lično više sviđaju od pampersa jer mi je pampers poprilično neugodno smrdio kad se Emir popiški.
Ove su baš mekane i udobne a ne smrde...(bar meni)user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja svoje plaćam jumbo pakovanje 31 KM,mi koristimo MAXI od (7-18 kg)

< Poruku je uredio manuela -- 24.5.2009 23:13:51 >

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

25.05.2009, 20:10

clock-img

neki

pencil-img

3476

U pravu ste zene za taj smrad pampers pelena,nevjerovatno...Mi koristimo one od 4-9kg,ovih dana cemo kupiti ono kartonsko pakovanje od 100kom. 33KM u DM-uuser posted image

clock-img

25.05.2009, 20:10

clock-img

neki

pencil-img

3476

Htjela sam reci da koristimo babyloveuser posted image

clock-img

25.05.2009, 20:21

clock-img

Nadja08

pencil-img