IZVORNA PORUKA: Sensia
Bebice znam kroz sta prolazis, isto mi je bilo, vjeruj da je svakim danom sve lakse, bice bolje, cim joj prodje zutilo ti nju fino uobroci na 2 sata i grcici ce se smanjiti. i ja sam protiv obrocenja malih beba ali kad ima grceve 24 sata covjek pristane na sve. Kod mene je U znala plakati od 5 popodne do 2 u noci i ne zaspati ni sekunde koliko su joj jaki bili.....
tusiraj se sto vise, lezi na ledja zazmiri i duboko disi dok je TM nosa itd.....prouci nesto...ma znas i sama al vjeruj mi proci ce samo polako....
bas tako i ja planiram aBd cim joj prodje zutilo pravicu malo razmake, nekad imam osjecaj da je samo gore to dojenje svakih pola sata ponekad, jos vise se naguta zraka i onda belaj i njoj i nama, meni simpaticno kad neko kaze da mu je beba imala grceve "stenjala u snu", jest imala a to nije ni u blizu kad vristi pa ne znas sta ces joj, ti me bar razumijes
evo ja vam kucam a ona kunja, stenje i prducka i to je kod nas "mirno stanje"
sad sam muza ispratila na posao, mal se nisam rasplakala jer ne znam kako ce nam danas biti, samo da prodju ovi dani aBd, cak sam ozbiljno razmisljala da odem kod sveki

dotle je doslo al strpicu se jos aBd
drago mi je da Umcetu prolazi hB

eh jedino ako se naviknu na blizinu nasu al hajde samo nek su zdrave