vazda sam neke "aplikacije" imala, a jednom smo kasnili i lopuza me upiski, mm na to doda pa sta se presvlacis, sta fali isla si i izbljuckana
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

i od mene...glava me rastura i ne znam šta da radim...u kući imam analgin a ne znam da li bih ga poslije dojenja smjela popiti?...Selminja pronašla sa se u tvome postu u vezi tarzana
...vježbam pa se nadam da će se utegnuti bar malo
A moraću i ja dohranu podebljati, mada mi je prgava što se tiče povrća, mada bih voljela da hoće jednu onu gušću hapu na flašicu ala ova za laku noć, ali ova joj se ne đasvi nimalo, a ona meni pojede čitavu teglicu i opet doji poslije, čini mi se da im dojenje postaje ono ko da zaliju samo hehe... Ali baš je pokvarila san ali skroz, sve se tješim da su zubići..
(imali smo nekakva buđenja, al' izdržljiva)... a izbacivanje noćnih mi je pod moranjem..već sam pisala da moj posao podrazumijeva česta putovanja po više dana, tako da, ukoliko kod MMa mi sike ne počnu proizvodit mlijeko, noćno dojenje htjela, ne htjela, moram liferovat...al zato - dojenje je i dalje u modi pred spavanje i u jutro..tad sika ide na izvol'te..a to mi je OK sasvim, ne bunim se :)
jah reko a kako tek mene ugrize za bradavicu...