IZVORNA PORUKA: henna ze
djevojčica ima 10 godina..
kad joj je otac tu..presvlači se u kupatilu.on nikad nije u gaćama bio pred njom..na moru nosi šorc za kupanje...
nas dvije smo druga priča..isto kao moja mama i ja...
nekad budem u vešu u kući..al ne kad kuham..ili nešto radim..već poslijepodne kad dodjem s posla..ako se malo odmaram onda tako legnem...
nije me sramota pred njom ništa...nedavno je bila sa mnom dok sam se tuširala..gleda kako sredjujem noge.lijepo objasnim kako treba da to izgleda i kako će i ona uskoro to da radi...
već sm imali lekciju o ..kako izgleda..i šta je sve potrebno...
zar treba u svojoj znatiželji da gugla po netu..kad ima rodjenu mamu da joj objasni...
pred svojom mamom nisam nikad imala nikakvu tajnu..želim isto da napravim sa njom...
JA svog oca volim vise nego Mamu ..tako da ja od malena pred njim nicega se nisam sramila niti dan danas ...
Kad sam prvi put dobila stomak me razvaljivo on mami pa sta joj je pa sta je dosadan uporan zabrinut mami bilo mrsko rec mislila ja cu se sramiti ...
Da bi on mene pito ja rekla dobila menstraciju on samo ususti kaze o.k uvjek cura bila skoro znala sam ujutro kad dodje s posla dugo ga ne vidim podvuc pod jorgan zagrlim ga mazimo se on mene ljubi , dira po kosi ko beba mala da sam
Tako i dan danas , imamo tu neku vezu to nesto neznam i danas dan ja ga mogu naz ojadat mu se svasta reci ...
Nikad nisam se ustrucavala nista naravno nisam hodala u grudnjacima i gacicama al recimo sto neko nebi to uradio reko mislim zensko djete ocu ja bi
Pa on mi je otac on me rodio sto kaze nekad

to je prije govorio dok sam manja bila, dok seka je uvjek imala neku distancu sramila se ....
Kad dobije recimo nehorna stomak je boli tata zna zezat je joj ono jesi nehorna mora da se nisi naspavala il te momak sikira ,njoj jos vise nerve izvuce

a ona i jest rondalo malo joj fali
Dok bi ja rekla boli me stomak dobila .!