IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja dodjem s posla, skinem sve sa sebe i pravac tuširanje a poslije tuširanja da obučem trenerku, maicu i čarape o neee pa opet sva stisnuta i zakopčana do grla
Ugodnije je biti u vešu i nekoj maičici, il nagližeu i sl ... valjda zato dom služi, da si opušten....
kad sam živjela sa roditeljima i bratom nisam bila u prilici da se tako lagano oblačim al sad kad jesam ne kontam zašto bi bila obučena kao da idem vani
ja kad dođem sa posla upalim šporet sa vrata da nahranim gladna usta...
odem da operem ruke i skinem šminku...presvučem se u trenerku...100% pamuk savršeno komotnu, broj koji mi dogovara a jok 2 broja manje da me stišće...
dole trenrka , gore majica kratkih rukava...
eh u 20 kad mi djeca zaspu , skinem istuširam se obučem spavaćicu ili pidžamu ( sada u zimskom periodu, ljeti nagliže spvaćice nosim) al obavezno preko penjoar jer ne bih voljela da mi valjski utjecaj bakterija i stolice i kuhinje koju prebrišem ili toaleta diram moju pidžamu jet to je moje intimno rublje u kome spavam u čsitoj posteljini.
ja kad pomislim da svojim donjim rubljem ( sam naziva mu kaže za šta je ) tarem stolicu na kojoj sjede i neko drugi do mene 8 djete, rođak sjede na fb, zaova, njen suprug, dijete iz vrtića itd)...ne perem ih alkosoli svaki hebeni dan...ja se evo osuh...
namah me sve počne svrbiti...
joj bože pa to je donje rublje...
čuj da sjedim sad u gaćama i grudnjaku u kojima ću u čistu posteljinu...to meni dođe kao da ja sad dođem i legnem u garadrobi svojoj sa posla u posteljinu...gluho bilo...
i još djecu tome da naučim...pu pu pu...
a jokkkkkkkkk...svako vrijeme ima svoje breme...svako zna svoje mjesto u kući i hvala bogu pa imama i gaće a i šta preko njih obući
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 8.12.2011 12:59:52 >