Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma jesu one udobne i lagane, ali dzaba. Plus, sto su izasle iz mode. Nosile su se sve do prosle godine, a ove godine nisu vise in.
bjez nemoj nas zezati kod nas je moderno dok se na podere
13.12.2010, 22:21
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: dadada
meni nije bitna je li nesto in ili out...meni je bitno da je udobno ...ista stvar je i sa dzinsom...ja ga volim zato sto se u njemu dobro osjecam...kroj ravan ili zvono...je li to in ili nije mene nenteresuje...a ja vam kazem...ovo ce ostati uvijek IN ko i starke ili leviske
onda su stvorene za tebe ja nekako ne gledam uvijek samo udobnost, mada jeste najbitnija nego i da mi se svidja estetski pa funkcionalnost a bogami i cijenu bojim se da ih ja ne bih toliko iskoristila jer nisu za vlazno vrijeme
< Poruku je uredio teacher75 -- 13.12.2010 22:22:32 >
13.12.2010, 22:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ma jesu one udobne i lagane, ali dzaba. Plus, sto su izasle iz mode. Nosile su se sve do prosle godine, a ove godine nisu vise in.
bjez nemoj nas zezati kod nas je moderno dok se na podere
poDApisujem
13.12.2010, 22:26
Galicia
2433
Evo mojih od prije 4 godine sto sam kupila. Zadovoljna sam i super su mi. Sluzice me i ove godine i narednih par, dok mi ne dojade.
Vi pricajte sta hocete, meni se Ugsice nimalo ne dopadaju. Jos kod mene nogice tanke, bila bi ko lizalo naopako Neka hvala A i ostace mi vise koji dinar u dzepu
nismo te nista pitali meni su bile ruzne al ima par dana samo mi ih hvale ljudi a ja odlucila malo biti prijatelj svojim nogama jer mi je uvjek bilo bitno da su lijepe a za udobnost ko te pita godine moja pahuljice,godine me stigle
13.12.2010, 22:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Vi pricajte sta hocete, meni se Ugsice nimalo ne dopadaju. Jos kod mene nogice tanke, bila bi ko lizalo naopako Neka hvala A i ostace mi vise koji dinar u dzepu
Ja ne znam sta vi vidite u ovim cizmama. Tako se ne prakticne, propustaju vodu, ostaju fleke od vode i snjega i soli. Ne znam. Cijena im je astronomska ni za sta. Neku noc sam vidjela dobre, kozne Uggsovke, i one su mi se svidile. Za njih bi i bila spremna dati $200.
ma ni meni nisu nesto, pogotovo sto su zavladale na sve strane, a jos i kopije, kud god se okrenem svi ko u uniformama- isti model cizama nose
ticerka, vjeruj mi, s razlogom...jesi li ih probala ...dacu ti ja sljedeci put kada se vidimo da probas ...mirikl...ja sam jako muhanata sto se cipela tice...ja ne mogu nista sto me stisce, sto je tvrdo i tako to...ovo je fakat mirikl
ma draga moja nije stvar u udobnosti, vjerujem da su ko pero, al im je cijena a i ne svidja mi se sto ih ima previse- ne volim da sam uniformisana
evo mojih ugg,prosle me god seka ponovila
13.12.2010, 22:29
teacher75
5394
kad pomislim da su tu negdje sa cijenom kao timberland a za mene su timberland bolje 10 puta, i ljepse i funkcionalnije, a bogami nisu ni neudobne, evo ne skidam ih par dana
13.12.2010, 22:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia
Evo mojih od prije 4 godine sto sam kupila. Zadovoljna sam i super su mi. Sluzice me i ove godine i narednih par, dok mi ne dojade.
kad pomislim da su tu negdje sa cijenom kao timberland a za mene su timberland bolje 10 puta, i ljepse i funkcionalnije, a bogami nisu ni neudobne, evo ne skidam ih par dana
ma pusti timbrlenke...znam ja sta su timbrlenke...nije to za spartanja satima...zamisli da sad ides u spaniju na 10 dana...hodanja....i hodanja
13.12.2010, 22:32
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: teacher75
ma pusti timbrlenke...znam ja sta su timbrlenke...nije to za spartanja satima...zamisli da sad ides u spaniju na 10 dana...hodanja....i hodanja
bona, ko zna kad cu ja opet u spaniju i bilo gdje, nema meni nigdje osim po sarajevskoj bljuzgi narednih nekoliko zima
< Poruku je uredio teacher75 -- 13.12.2010 22:33:02 >
13.12.2010, 22:33
colito
147
evo mojih ugg,seka me ponovila prosle god mozda ce i ove nadat je se
13.12.2010, 22:34
Anoniman
e vala da znaju koliko ih reklamiram sad bi mi one od 200 krvnih zrnaca poslali ...necu vise
13.12.2010, 22:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: colito
koji ti je ovo broj bas male izgledaju
13.12.2010, 22:35
Galicia
2433
Ma nisu one najljepse, ali jesu udobne po snjegu sankanju, i za oko kuce. Nix do prodavnice.
13.12.2010, 22:36
Anoniman
e vala da znaju koliko ih reklamiram sad bi mi one od 200 krvnih zrnaca poslali ...necu vise
ma haj jos malooooooo
13.12.2010, 22:39
colito
147
IZVORNA PORUKA: colito
koji ti je ovo broj bas male izgledaju
usa 38 a nas 39 ma na slici male,a bogami su povelike uzivo,meni malo i velike ,al nisam imala izbora ,morala zanosati tko ces ih vratiti u usa mjenjati i zafrkavti se,a nisam imala nikom da prodam svakom bile skupe
13.12.2010, 22:40
sheri
1515
drage moje kad ja dobijem na bingu, koji btw ne igram, kupicu vam svih boja i dezena, i u svim nijansama kaki boje
ma haj jos malooooooo
13.12.2010, 22:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri
drage moje kad ja dobijem na bingu, koji btw ne igram, kupicu vam svih boja i dezena, i u svim nijansama kaki boje
ma haj jos malooooooo
13.12.2010, 22:43
sheri
1515
IZVORNA PORUKA: sheri
ma haj jos malooooooo
vidis od silne zelje da vam HIN kupim, ja nisam znala ni citirati
13.12.2010, 22:44
Anoniman
sheri ma vazda si bila drug
13.12.2010, 22:45
sheri
1515
sheri ma vazda si bila drug
drugarica
13.12.2010, 22:52