ne kontam...je li to uopste ordzidzi ugg ne pravi ove sto je skvo skontala...ma sta te briga ..glavno je da su od koze i pravog krzna
14.12.2010, 12:16
Anoniman
a fino kada ukucas ugg 5359 izbaci ti hrpu slika
14.12.2010, 12:19
Anoniman
IZVORNA PORUKA: colito
evo mojih ugg,seka me ponovila prosle god mozda ce i ove nadat je se
meni ove izgledaju ok i nisu razvaljene ko ''laznjaci'' predpostavljam jer sam vidjela kod nekih cura cizme toliko deformirane da se pitam kako uopce mogu hodati u njima
Slike s siteova koji proizvode fake, a sve u opisu stoji da su made in australia, a tamo na oficijalnoj stranici imas sve pojasnjenje kako i po cemu se razlikuju fake od pravih...
Slike s siteova koji proizvode fake, a sve u opisu stoji da su made in australia, a tamo na oficijalnoj stranici imas sve pojasnjenje kako i po cemu se razlikuju fake od pravih...
drugim rijecima...ako kupujes online drzi se njihovog sitea
14.12.2010, 12:54
Emmy
1009
IZVORNA PORUKA: lusesita
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
i ja ...jer i ja hocu noveee classic tall
Pozzz svima! Ja vec danima ove gledam po netu,i mogu se naci do 150e,dala bi toliko,ali nikada nista nisam narucivala preko neta,slabo se snalazim,plasim se da nesto ne pogrijesim oko narucivanja,je li ih iko kupio na takav nacin?
Jao ove su mrak, po mom ukusu :-)
14.12.2010, 12:57
Dinkica
1038
Ja sinoć kupih ove, nadam se suhim nogama i što manjem broju padova
14.12.2010, 13:18
colito
147
IZVORNA PORUKA: noa
evo mojih ugg,seka me ponovila prosle god mozda ce i ove nadat je se
meni ove izgledaju ok i nisu razvaljene ko ''laznjaci'' predpostavljam jer sam vidjela kod nekih cura cizme toliko deformirane da se pitam kako uopce mogu hodati u njima
pa i nisu laznjaci orginal su ,iz USA sestra meni kupila prosle god ,nista im iste kao kad ih je poslala,samo sto propustaju
14.12.2010, 13:20
Anoniman
colito skontala sam da su tvoje oridžidđi nego ove laznjake kojih je pun grad
14.12.2010, 13:21
colito
147
Nemoj se djaba muciti ..ti mozes naruciti fake ako ti se bas svidjaju...al onda moramo se ukljuciti da ih nadjemo po nibutposto
jeli to opet ugg ha mala,nije te popustilo
14.12.2010, 13:24
colito
147
IZVORNA PORUKA: noa
colito skontala sam da su tvoje oridžidđi nego ove laznjake kojih je pun grad
ma uzas vala,i ja sam imala jedne takve,prije nego sto sam dobila ove ,prijateljica me nagovrila da kupim 45km zali boze para ,
14.12.2010, 13:36
Amelaa RR
3309
Nemoj se djaba muciti ..ti mozes naruciti fake ako ti se bas svidjaju...al onda moramo se ukljuciti da ih nadjemo po nibutposto
malkiceee sreca nasa pa imamo veze s Cemerikom
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 14.12.2010 13:37:22 >
malkiceee sreca nasa pa imamo veze s Cemerikom
ihhhh,nema vise nisma ja na prvom mjestu moja ti sad ima jaca sila ,(ma salim se) nisam jos naletili na koje da mi se bas svidzaju moram malo da prorovim