Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Prelijepe su,ali mi je to bas puno para. Ja bih dala dvije stoje max,sve preko mi je tu mac. A i 200 KM mi je bas punooo,ali eto halalila bih nekako.
Da je mnogo, mnogo je, ali vrijede. A ja nosim čizme po nekoliko godina tako da mi se isplati. Većina obuće mi je njihova i ja sam prezadovoljna. Kvalitet savršen. Prošle godine sam u Guliveru kupila čizme i stalno su mi noge mokre. Propuštaju.
20.09.2013, 18:12
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: draguljče
I ove su mi vrh, možda čak i ljepše od onih, ali ove nemaju u Planici. Možda nabave u Olipu u Radićevoj.
Prelijepe su,ali mi je to bas puno para. Ja bih dala dvije stoje max,sve preko mi je tu mac. A i 200 KM mi je bas punooo,ali eto halalila bih nekako.
Da je mnogo, mnogo je, ali vrijede. A ja nosim čizme po nekoliko godina tako da mi se isplati. Većina obuće mi je njihova i ja sam prezadovoljna. Kvalitet savršen. Prošle godine sam u Guliveru kupila čizme i stalno su mi noge mokre. Propuštaju.
U tome i jeste fazon,meni i ove od 200 stoje godinama traju,ma i od 100 KM. Ove bi me ukopale. A da su plahe,jesu... priznajem.
20.09.2013, 22:01
pepika
863
Drage moje,da li neka ima iskustva za cizmama s.Oliver? Jel im obuca kvalitetna? Ja danas vidjela u Borovu jedne pravo mi se svidjele. Ako neko ima kakvo iskustvo,plizz
20.09.2013, 22:03
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: pepika
Drage moje,da li neka ima iskustva za cizmama s.Oliver? Jel im obuca kvalitetna? Ja danas vidjela u Borovu jedne pravo mi se svidjele. Ako neko ima kakvo iskustvo,plizz
Imam cizme i cipele kojih sam se nanosala...vjeruj preudobna obuca...Obzirom da moj posao zahtjeva stajanje meni su
20.09.2013, 22:13
pepika
863
I ja sam tako mislila,al me drugarica zbuni kad rece da su se njene cizme ,njihove marke koje je kupila u Borovu i skupo platila raspale nakon 10 dana Al mozda ona nije imala srece,a ja nisam nikad kupovala njihovu obucu pa reko da cujem jos necije iskustvo...hvala Salmy