Prelijepe su,ali mi je to bas puno para. Ja bih dala dvije stoje max,sve preko mi je tu mac. A i 200 KM mi je bas punooo,ali eto halalila bih nekako.
Da je mnogo, mnogo je, ali vrijede. A ja nosim čizme po nekoliko godina tako da mi se isplati. Većina obuće mi je njihova i ja sam prezadovoljna. Kvalitet savršen. Prošle godine sam u Guliveru kupila čizme i stalno su mi noge mokre. Propuštaju.
20.09.2013, 18:12
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: draguljče
I ove su mi vrh, možda čak i ljepše od onih, ali ove nemaju u Planici. Možda nabave u Olipu u Radićevoj.
Prelijepe su,ali mi je to bas puno para. Ja bih dala dvije stoje max,sve preko mi je tu mac. A i 200 KM mi je bas punooo,ali eto halalila bih nekako.
Da je mnogo, mnogo je, ali vrijede. A ja nosim čizme po nekoliko godina tako da mi se isplati. Većina obuće mi je njihova i ja sam prezadovoljna. Kvalitet savršen. Prošle godine sam u Guliveru kupila čizme i stalno su mi noge mokre. Propuštaju.
U tome i jeste fazon,meni i ove od 200 stoje godinama traju,ma i od 100 KM. Ove bi me ukopale. A da su plahe,jesu... priznajem.
20.09.2013, 22:01
pepika
863
Drage moje,da li neka ima iskustva za cizmama s.Oliver? Jel im obuca kvalitetna? Ja danas vidjela u Borovu jedne pravo mi se svidjele. Ako neko ima kakvo iskustvo,plizz
20.09.2013, 22:03
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: pepika
Drage moje,da li neka ima iskustva za cizmama s.Oliver? Jel im obuca kvalitetna? Ja danas vidjela u Borovu jedne pravo mi se svidjele. Ako neko ima kakvo iskustvo,plizz
Imam cizme i cipele kojih sam se nanosala...vjeruj preudobna obuca...Obzirom da moj posao zahtjeva stajanje meni su
20.09.2013, 22:13
pepika
863
I ja sam tako mislila,al me drugarica zbuni kad rece da su se njene cizme ,njihove marke koje je kupila u Borovu i skupo platila raspale nakon 10 dana Al mozda ona nije imala srece,a ja nisam nikad kupovala njihovu obucu pa reko da cujem jos necije iskustvo...hvala Salmy