Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
21.09.2013, 09:11
maxus svratila
619
Au, razbolih se sabahile od ovih predivnih cizama. Ja sam sebi pikirala ove, u daichmanu su 120 KM i kozne su, sad za ovo vrijeme kad padne kisa, i tako to......
21.09.2013, 09:41
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: pepika
Drage moje,da li neka ima iskustva za cizmama s.Oliver? Jel im obuca kvalitetna? Ja danas vidjela u Borovu jedne pravo mi se svidjele. Ako neko ima kakvo iskustvo,plizz
ja imm jedne cipele i jedne sandale, preudobne, cpele dugo nosim i ko nove su. čizme njihove nisam nikad imala.
21.09.2013, 09:44
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: maxus svratila
Au, razbolih se sabahile od ovih predivnih cizama. Ja sam sebi pikirala ove, u daichmanu su 120 KM i kozne su, sad za ovo vrijeme kad padne kisa, i tako to......
Uf , baš su dobre , ali ja ih misam vidjela kod nas u Deichmannu na taj fazon kod njih sam vidjela samo nekakve sa nitnama ili nekakvim cirkonima, a meni se to ne sviđa.
21.09.2013, 10:04
maxus svratila
619
A mozda jer s ekod nas tek otvorio, Ni meni se ne svdijau takve, ove su mi bas dobre, i ako Bog da uzet cu ih....... Em su kozne, em mi se svidjaju, jedino sto su malo ono sire, a u mene nogice tanke ko slamke........
< Poruku je uredio maxus svratila -- 21.9.2013 10:05:19 >
21.09.2013, 12:41
Kupoholicarka
1
Ja imam iste takve cizme i mogu potvrditi da su odlicne. udobne kvalitetne. Ako vam se svidjaju slobodno kupite necete se pokajati!
< Poruku je uredio Kupoholicarka -- 21.9.2013 12:43:21 >
21.09.2013, 12:46
teacher75
5394
ja maloprije bila u retru u robotu, imaju par bas dobrih koznih modela. ali su mi i dalje one s.oliver najljepse. jel iko imao njihove cizme sa vjestackim platnom unutra, usmrde li se noge?
21.09.2013, 13:00
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja maloprije bila u retru u robotu, imaju par bas dobrih koznih modela. ali su mi i dalje one s.oliver najljepse. jel iko imao njihove cizme sa vjestackim platnom unutra, usmrde li se noge?
svaka sintetika smrdi...
21.09.2013, 13:05
ladyblue RR
1848
ima li koja Mostarka da mi vidi ima li ovih u Zara-i, broj 41
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
21.09.2013, 13:12
DM
2408
Ja imam , samo duboke skroz, kao što je maxus svratila postavila(nema samo gornje kopče) ali ovaj oblik i boja i meni su ekstra.
E sad ja imam dilemu, ali da ne začatavam ovdje -hajmo na trač
21.09.2013, 13:16
maxus svratila
619
DM imam i ja i duboke, i ekstr asu, kupila u Njemackoj, bile su 70 eur........
21.09.2013, 13:23
DM
2408
IZVORNA PORUKA: maxus svratila
DM imam i ja i duboke, i ekstr asu, kupila u Njemackoj, bile su 70 eur........
Ja sam kupila po preporuci drugarice-moje pravio KTK Visoko i baš mi drago da je i domaće dobro
21.09.2013, 14:06
maxus svratila
619
A moje su iz daichmana, i dobre su.
Cula sam i ja sa obucu iz Visokog, a gdje se ima kupit njihove obuce?
22.09.2013, 12:23
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: ladyblue
svaka sintetika smrdi...
ja imam dosta njihove obuce, i ne smrdi uopste...
22.09.2013, 12:25
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: mishkica
Leona one s oliver ovosezonske s linka jos nisu po Sa radnjama podiijeljene, a onakav model sto smo imali lanjski niko u mrezi nema 40 broj, do 1.10-og ce biti u prodaji, a vi ovdje cete naravno odmah znati iz prve ruke... Tiki, mustang ni vanjski sloj nije koza, danas nam stigle, sto jest jest one dobro izgledaju, futrovane unutra, ali nisu kozne..a ovo amra kupila si ih??u zdravlju ih nosala
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
22.09.2013, 12:30
draguljče
1049
E ove Geox su vrhunske. Uh. I ove Formentini su sjajne. ija je ovo marka, kakav li je kvalitet?
< Poruku je uredio draguljče -- 22.9.2013 12:33:03 >
22.09.2013, 12:47
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: mishkica
Leona one s oliver ovosezonske s linka jos nisu po Sa radnjama podiijeljene, a onakav model sto smo imali lanjski niko u mrezi nema 40 broj, do 1.10-og ce biti u prodaji, a vi ovdje cete naravno odmah znati iz prve ruke... Tiki, mustang ni vanjski sloj nije koza, danas nam stigle, sto jest jest one dobro izgledaju, futrovane unutra, ali nisu kozne..a ovo amra kupila si ih??u zdravlju ih nosala
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
29.09.2013, 00:15
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Uuuuuu, dobre ove Zarine
i meni su predobre kao i one njihove crne bajkerske gleznjace, oba modela. steta sto nema kod nas
na koje misliš Tiki da nemaju? bilo je par modela bikerica u Zari i da sam malo luđa bila uzela bih jedne..bas mi se sviđaju..nadam se uskoro nekom sniženju i da će ih biti na stanju
29.09.2013, 07:41
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Uuuuuu, dobre ove Zarine
i meni su predobre kao i one njihove crne bajkerske gleznjace, oba modela. steta sto nema kod nas
na koje misliš Tiki da nemaju? bilo je par modela bikerica u Zari i da sam malo luđa bila uzela bih jedne..bas mi se sviđaju..nadam se uskoro nekom sniženju i da će ih biti na stanju
otkud kod nas u sarajevu zara?