Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Lijepa, lijepa....jesi'l ovo ti, mislim tvoj profil?
nije moj profil,to mi je jetrva....A navijam za svadbenu jesi li zamislila sta i kako ?
03.07.2013, 15:53
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: zinanina
Ja pravim svadbenu...za petak...uh...navijajte.
Selamćeš jetrvi ...mogle bismo se ti i ja uvezati putem fb...mislim da sad znam ko si svadbenu je osmislila mlada, neće biti velika , za 25 osoba, ali ipak imam tremu, hoće li ispasti "pod špagu".
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
03.07.2013, 22:01
D_K
2669
Ja pravim svadbenu...za petak...uh...navijajte.
oooo - bas super.. stvarno navijam da bude extra lijepa/ukusna torta. sibnuces nam recept za tortu jer sam totalno izlapila u vezi pravljenja torti. Meriju mi se blizi rodjkas i fakat je vrijeme da djetetu napravim jednu lijepu torticu a i ja da ocejfim sa fondantom. i vracam se navijanju
D_K, srećo moja, hvala ti za ovaj drugi prijedlog, ali nisam ti ja baš toliki majstor. A i torta ne treba da bude toliko veika, znači, prvi prijedlog bi već odgovarao.
Prvobitno je to trebla biti okrugla torta na sprat, ali pošto se transportuje u drugi grad, nisam se usudila, tako da će biti četvrtasta sa ovm srcadima u lijevom dijelu a onim hepekom od mladenaca u desnom, ili obrnuto, nije važno. A sebi sam dala u zadatak ako uspijem napraviti onaj " plaštić " od fondana da ga prebacim.
ova je extra.. samo umjesto smedje neku veseliju boju i wow.. a ona prva koliko vidim ima samo ova srca - to ti je super jednostavno.. pospes onim prahom i extra.. ja sam nekad daaavno u Bingu kupila ovih kalupa sa srcima ali su mi ih raznijeli - mozes negdje pogledati bas bi ti super bilo - samo sjecnes..
< Poruku je uredio D_K -- 3.7.2013 23:19:20 >
03.07.2013, 23:23
madam x
839
Ih imam ja srca...puuuno...bumo videli kako ispadne, ne!
A recept sam dobila u rukopisu, tako da bi mi trebalo puno da ti prekucam , jedino da ti skeniram, pa pošaljem PP-eom. Uglavnom čokolada i lješnjaci.
03.07.2013, 23:31
D_K
2669
Ih imam ja srca...puuuno...bumo videli kako ispadne, ne!
A recept sam dobila u rukopisu, tako da bi mi trebalo puno da ti prekucam , jedino da ti skeniram, pa pošaljem PP-eom. Uglavnom čokolada i lješnjaci.
nemoj se muciti - sacekacemo da vidimo kako ce mladenci proci meni treba do 16.og tad se mozda nakanim praviti. nemoj se muciti fakat, ako imas neki provjereni a ne zahmetli recept na nekom linku to mi posalji please. ja sam pravila uvijek jednu vrstu i pojede se ali meni nije ono bas-bas dobra. a jos sam i taj recept zagubila negdje, zadnju fondanticu sam pravila nekad u septembru. moram kupiti sve one fruktoze, dekstroze, glicerol i sve ostalo..