Lijepa, lijepa....jesi'l ovo ti, mislim tvoj profil?
nije moj profil,to mi je jetrva....A navijam za svadbenu jesi li zamislila sta i kako ?
03.07.2013, 15:53
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: zinanina
Ja pravim svadbenu...za petak...uh...navijajte.
Selamćeš jetrvi ...mogle bismo se ti i ja uvezati putem fb...mislim da sad znam ko si svadbenu je osmislila mlada, neće biti velika , za 25 osoba, ali ipak imam tremu, hoće li ispasti "pod špagu".
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
03.07.2013, 22:01
D_K
2669
Ja pravim svadbenu...za petak...uh...navijajte.
oooo - bas super.. stvarno navijam da bude extra lijepa/ukusna torta. sibnuces nam recept za tortu jer sam totalno izlapila u vezi pravljenja torti. Meriju mi se blizi rodjkas i fakat je vrijeme da djetetu napravim jednu lijepu torticu a i ja da ocejfim sa fondantom. i vracam se navijanju
D_K, srećo moja, hvala ti za ovaj drugi prijedlog, ali nisam ti ja baš toliki majstor. A i torta ne treba da bude toliko veika, znači, prvi prijedlog bi već odgovarao.
Prvobitno je to trebla biti okrugla torta na sprat, ali pošto se transportuje u drugi grad, nisam se usudila, tako da će biti četvrtasta sa ovm srcadima u lijevom dijelu a onim hepekom od mladenaca u desnom, ili obrnuto, nije važno. A sebi sam dala u zadatak ako uspijem napraviti onaj " plaštić " od fondana da ga prebacim.
ova je extra.. samo umjesto smedje neku veseliju boju i wow.. a ona prva koliko vidim ima samo ova srca - to ti je super jednostavno.. pospes onim prahom i extra.. ja sam nekad daaavno u Bingu kupila ovih kalupa sa srcima ali su mi ih raznijeli - mozes negdje pogledati bas bi ti super bilo - samo sjecnes..
< Poruku je uredio D_K -- 3.7.2013 23:19:20 >
03.07.2013, 23:23
madam x
839
Ih imam ja srca...puuuno...bumo videli kako ispadne, ne!
A recept sam dobila u rukopisu, tako da bi mi trebalo puno da ti prekucam , jedino da ti skeniram, pa pošaljem PP-eom. Uglavnom čokolada i lješnjaci.
03.07.2013, 23:31
D_K
2669
Ih imam ja srca...puuuno...bumo videli kako ispadne, ne!
A recept sam dobila u rukopisu, tako da bi mi trebalo puno da ti prekucam , jedino da ti skeniram, pa pošaljem PP-eom. Uglavnom čokolada i lješnjaci.
nemoj se muciti - sacekacemo da vidimo kako ce mladenci proci meni treba do 16.og tad se mozda nakanim praviti. nemoj se muciti fakat, ako imas neki provjereni a ne zahmetli recept na nekom linku to mi posalji please. ja sam pravila uvijek jednu vrstu i pojede se ali meni nije ono bas-bas dobra. a jos sam i taj recept zagubila negdje, zadnju fondanticu sam pravila nekad u septembru. moram kupiti sve one fruktoze, dekstroze, glicerol i sve ostalo..