Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
samo bez ovog šlaga gore, staviš buter-kremu i fondan. Super je.
uff bas ti hvala - onda bingo :)
04.07.2013, 07:49
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Meni je ova bingo sumnjiva za fondant
hm - mislis da je previse mekana ili??
04.07.2013, 08:34
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: D_K
Da, bar ova na stranici prije, ne sjecam se ko je link postavio. Trebalo bi se tu neke izmjene napraviti. I da zavrsava korom i gore, pa onda puter krema.
04.07.2013, 08:38
Hanady RR
18727
Sa zavrsnom korom bi i mogla, ali ne po ovom vremenu
ja sma je radila prošle godine kao zaha...sa korom gore ... i to na dva sprata...onaj handin dvorac je bio bingo torta... vijeme je bilo toplo baš
samo iskreno mene nije ukusom oduševila...nije to torta našega ''kalibra'' porodičnoga
04.07.2013, 08:44
D_K
2669
Da, bar ova na stranici prije, ne sjecam se ko je link postavio. Trebalo bi se tu neke izmjene napraviti. I da zavrsava korom i gore, pa onda puter krema.
ok - hvala. imas li neki prijedlog za 'ne previse zahmetli' tortu za 'ne bas previse nadarenog kuhara' tj. mene
04.07.2013, 10:17
madam x
839
Ja sam stavljala pod fondan i ovako i onako.
05.07.2013, 07:48
D_K
2669
jutros gledam Cake Boss na TLCju i skontah da nismo vidjeli ovu tvoju tortu? Kakva je Zina?
05.07.2013, 08:22
Mya_81 RR
5531
Pomislih trazis zina tortu, reko nisam nikad cula za nju Treba mi jos vremena da se razbudim Po mom misljenju, onakav recept je premekan i ja ne bih kao takvu oblagala sigurno. Stegne se onaj gornji fil sigurna sam ali i dalje je ispod previse mekan sastav.
05.07.2013, 09:19
madam x
839
jutros gledam Cake Boss na TLCju i skontah da nismo vidjeli ovu tvoju tortu? Kakva je Zina?
Nije još gotova bona, presječe me, sve, rekoh da nisam pobrkala dan, uhhhhhh. Tortu isporučujem danas, a pošto je vruće nisam je htjela jučer oblagati, nego ću sad.
Znači danas ide fotka...
Idem ja
05.07.2013, 09:20
madam x
839
Pomislih trazis zina tortu, reko nisam nikad cula za nju Treba mi jos vremena da se razbudim Po mom misljenju, onakav recept je premekan i ja ne bih kao takvu oblagala sigurno. Stegne se onaj gornji fil sigurna sam ali i dalje je ispod previse mekan sastav.
Pravila sam je više puta, samo završiš buret-kremom i to je to.
< Poruku je uredio zinanina -- 5.7.2013 14:19:53 >
05.07.2013, 14:20
bebacha
1170
Vjerovatno opticka varka jeli ovo ljubicasta Eterika tecna to mi je jako lijepa boja
05.07.2013, 14:20
Hanady RR
18727
Lijepa je baš...uredna i zategnuta sva... a sviđa mi se nije nadžidžana
a direkt slika ni meni ne može ima godina...nemam pojma zašto
05.07.2013, 14:27
madam x
839
IZVORNA PORUKA: bebacha
Vjerovatno opticka varka jeli ovo ljubicasta Eterika tecna to mi je jako lijepa boja
Nije, dobila ja " ljubičastu" , umiješam je-roza, rekoh gluho bilo, ispašće barbi svadbena torta . I onda ja na rizik dodam plave u taj već rozi fondan i dobijem ovu divnu ljubićčastu boju.
Hanady, hvala
05.07.2013, 14:30
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: zinanina
Neću se naljutiti malo je viša nego što izgleda na slici.
prelijepa.. jednostavna, lijepo 'utegnuta', bas ukusno dekorisana. mozes posuti malo sjaja po srcima i perfekt. ja licno bih joj metnula nesto desno ali ovo je bila izrada po zelji - ovakvu je htjela i to je to. svidjaju mi se ovi maleni cvjetici. jesi li ovo zbavila one kalupe? jesu lijepi..
05.07.2013, 14:33
D_K
2669
bebacha - ovo necu se naljutiti znaci da ne otvaras vise nikakve postanske posiljke koje tiktakaju..
05.07.2013, 14:35
madam x
839
prelijepa.. jednostavna, lijepo 'utegnuta', bas ukusno dekorisana. mozes posuti malo sjaja po srcima i perfekt. ja licno bih joj metnula nesto desno ali ovo je bila izrada po zelji - ovakvu je htjela i to je to. svidjaju mi se ovi maleni cvjetici. jesi li ovo zbavila one kalupe? jesu lijepi..
Desno će mladenci, dok stignu Hvala, a cvjetiće imam odavno, to mi je bila prva veća investicija
Bebacha...veliš da se čuva
05.07.2013, 14:38
D_K
2669
Desno će mladenci, dok stignu Hvala, a cvjetiće imam odavno, to mi je bila prva veća investicija
Bebacha...veliš da se čuva
jos bolje.. prelijepo izgleda - zavidim ti majke mi, bas gledam ovu sliku i fakat sam spremna za jednu fondanticu.. jedva cekam rodjkas
07.07.2013, 07:59
Amyla
246
Pomagajte na onom glicerinu sto sam kupila u Erofarmu pise glicerOl, smijem li to staviti ili da trazim nesto drugo?