Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pise da se cijela torta premaze filom,eh moje pitanje je da li preko tog fila ide buter krema ili ne treba oblagati tim filom ispod F,joj tako me zbunjuje ovo moze li torta pod F ili ne.
Ako imate kakvu ideju za tortu bujrum,samo ne smije biti vocnih okusa
04.04.2012, 23:28
draguljče
1049
Mya_81, srce, a gdje se ti nalaziš molim te? I ja bih u avgustu jednu ovakvu kao kod Višnje.
04.04.2012, 23:50
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Amam
Opet ja s pitanjima,malom mi je rodjendan 13.04 aBd pa sam mislila praviti ovu tortu
pise da se cijela torta premaze filom,eh moje pitanje je da li preko tog fila ide buter krema ili ne treba oblagati tim filom ispod F,joj tako me zbunjuje ovo moze li torta pod F ili ne.
Ako imate kakvu ideju za tortu bujrum,samo ne smije biti vocnih okusa
Uuuuu, ovo izgleda bas dobro
Moja pretpostavka je da moze pod fondant i ako ces je premazati s filom skroz ne treba ti onda puter krema.
04.04.2012, 23:53
Visnja RR
15102
uuu kako dobra torta...to mi je sljedeca koju cu praviti ...bas nesto po mom ukusu... taman za septembar
04.04.2012, 23:59
Mya_81 RR
5531
Mislim da je to ista tortu koju sam nedavno nasla kod Minje, kod nje se zove prva ljubav...bas sam na to i pomislila kad sam vidjela slike torte
05.04.2012, 00:12
Visnja RR
15102
e hvala za infor ...taman za rodjendan moje ljubavi
05.04.2012, 00:13
Hanady RR
18727
sa ovim sastojcima ništa manje do ''prve ljubavi'' i ne zaslužuje bogami
05.04.2012, 12:02
Amam
659
Pa i meni je fantasticna pogotovo jer svi moji su ljubitelji oraha,cokolade i ljesnjaka. Mya hvala ti,znaci ne treba buter yes,yes
hello, zenice.. torte su prekrasne, svaka cast.. eh, sada da vas pitam.. zna li neko gdje bih mogla pronaci ili kalupe ili vec napravljene figurice automobila malih, traktor toma, bagera, helikoptera, koji se stavljaju kao ukras na tortu?? pls help, treba mi za 2. rodjendan, za 21. april.. hvalaaaaaaaaa
09.04.2012, 09:26
maja78 RR
4163
Mya81 zasto ti ne stavis koju slicicu, zaista steta da se ne vidi
hello, zenice.. torte su prekrasne, svaka cast.. eh, sada da vas pitam.. zna li neko gdje bih mogla pronaci ili kalupe ili vec napravljene figurice automobila malih, traktor toma, bagera, helikoptera, koji se stavljaju kao ukras na tortu?? pls help, treba mi za 2. rodjendan, za 21. april.. hvalaaaaaaaaa
Idacha odlicno pitanje i mom Ajdinu je uskoro rodjendan ja mislila sama da pravim,ali sam ipak odustala Elma upravo gledam figurice na ovoj fb stranici ,je li ovo plasticno?
hvala elma...poslala sam im zahtjev ,pa cu vidjeti sa njima jos detalje...nama bi trebao Juric,nadam se da nije preskupo
< Poruku je uredio gvendolina -- 9.4.2012 10:55:43 >
09.04.2012, 11:59
ElmaB
4568
Nije preskupo, oni jestive figure rade i po narudžbi samo im 2-3 dana moraš javiti ranije. Poštarina od Banjaluke do Sarjeva bude oko 3 KM, na težinu paketa do 2 kg.