IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Hanady hvala ti... Dala si mi ideju. Uglavnom danas krecemo sa pravljenjem figurica. Doduse to ce mm jer ja sam totalno ne talentovana za to.
E sad treba mi jos i neki dobar recept za čokoladnu tortu koja moze ispod fondanta. Ako neko ima prijedlog neka pise.
I jos gdje kupujete ove lijepe podmetace za torte?
hm...
čokoladna pod fondant je meni od naše azure recept...lagan, jeftin, brz a preukusna...
reform torta ti je čokolada također...
a meni je najotkriveniji hit torta teodora...
kod mene su inače svi čokoljupci...i bez čokolad niko ne računa da je jeo kolač
elem teodoru sma pravila farah za rođkas i sada je traže familijarno da je jedu opet
uglavnom forumašice sa kojima sma u kontaktu porbale su i azure i reform i teoeodoru by me ali su i same pravile i baš im se dopadaju...kažu da su OK...pa mogu ti i one pomoći pri odabiru...
ako hoćeš ove ti recepte mogu ozdvojiti na temi recepti...pa pogledaj
ja sam podmetače kupila u alperu...tačnije kupila mi naša hanabana jer blizu živi...po 1,20 Km su bili...imaju kockasti i okrugli zaltni i srebreni
a ovdje na temi sam porčitala da ima i u robotu pakovanje do čini mi se 3 komada oko 5 KM.