Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sta mislite smijem li koristiti glicerin koji je stajao u frizideru u zatvorenoj bocice nekih 6-7 mj ? Ne znam kada mu rok istice ili da li mu uopste moze isteci rok .Nekad sam ga dobila od jedne kolegice pravila fondant i ima ga jos za neke tri do cetiri mjere.
Smiješ ako je bio dobro zatvoren nije mu moglo ništa biti. Slobodno.
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
09.12.2012, 09:30
Cmokvica
127
Izrazio je želju da za 4. rođendan torta bude sa gusarima. Ja sam planirala napraviti tortu okruglog oblika i da to bude glava od gusara. Kad sam pitala njega za mišljenje, kaže on meni: "Dobro, a gdje ti je brod?!" Shvatila sam da nema izvlačenja. Kaže MM taj dan kada je trebala da bude gotova:"Ja cijeli dan razmišljam kako ćeš ti napraviti brod!"
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.12.2012 10:25:25 >
hvala Elma na odgovoru ...meni je potrebno da izdrzi do subote...za rodjendanske torte mog sina... posto pravim jednu tortu od cokoladnih krema nju ne mogu oblagati fondantom pa cu samo postaviti figurice...a drugu sa nutelom bi mogla obloziti...ako se dobro sjecam fondant ne smije preko slaga...sa kakvim kremastim filom bi trebala premazati tortu prije postavljanja fondana?
09.12.2012, 12:09
lila25
638
Torte su vam extra Hanady super ideja svaka cast bas zanimljivo i veselo. Elma znaci smjela bih glicerin koristiti,da bio je zatvoren i od tada ga nisam otvarala.Sve me strah da ne bude sta toksicno,da ne otrujem ljude
09.12.2012, 13:15
Hanady RR
18727
Gotovi :) premedeni su uživo...ja/MI ih se nagledat ne mogu :) baš me nešto krenulo ''za rukom'' što kažu
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
09.12.2012, 13:51
Cmokvica
127
Tako precizni, uredni, prelijepi! Hanady, svaka čast
“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
09.12.2012, 16:26
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: Nunny
hvala Elma na odgovoru ...meni je potrebno da izdrzi do subote...za rodjendanske torte mog sina... posto pravim jednu tortu od cokoladnih krema nju ne mogu oblagati fondantom pa cu samo postaviti figurice...a drugu sa nutelom bi mogla obloziti...ako se dobro sjecam fondant ne smije preko slaga...sa kakvim kremastim filom bi trebala premazati tortu prije postavljanja fondana?
Ja uvijek mažem butter kremom, a moežš i tankim slojem nekog džema.
Torte su vam extra Hanady super ideja svaka cast bas zanimljivo i veselo. Elma znaci smjela bih glicerin koristiti,da bio je zatvoren i od tada ga nisam otvarala.Sve me strah da ne bude sta toksicno,da ne otrujem ljude
Ne sekiraj, nema šta biti toksično, dobro zatvoren u frižideru. ma sve ok.