IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: lepetetka
Evo da vas pitam kako bi reagovale? Bez puc puc...
Idem u šetnju sa dvoje djece, jedan za koji dan četverogodišnjak i vozim malu bebu u kolicima..Ulazimo u Mercator i moj sin ode uz pokretne stepenice, a ja polako sa malenom se penjem,..On odfura brzinom munje, mislim stoji kod igraone, kad nigdje ga, pođem naprijed, okrećem se nigdje ga, ne smijem ni u jednu prodavnicu da uđem da ga tražim, bojim se mimoići ćemo se,...idem glavnim hodnikom i ko budala se osvrćem već na rubu živaca, a mali gospodin je već odfurao do marketa i stoji kod kolica, prva misao mi bila da je u TL ali nije bio, eto mogla sam ga izgubiti, ko zna gdje bi se stanio da me nije našao, i kakvu bi tek tada traumu doživio da vidi da je sam...Šta biste vi uradile?
Lepeptetka moja rodica je tako jednom odvela dijete na neko mjesto odakle ga je mogla vidjeti i kako on nije dao ruku i isao ispred nje ona mu se sakrila. Pustila ga kaze tako par minuta, on zvao mama, poceo plakati, i tek onda mu prisla. I rekla da vise nikad ne smije ici bez nje i trcati ispred. Rodica kaze da joj od tad uredno daje ruku. Ja sve hocu isprobat ovu taktiku al nikad nac mjesto i vrijeme
zanimljivo kako djeca nisu nijedna ista Dok sam bila na moru sa A ove god i prijeteljima koji imaju djecaka isto god. A . su skroz drugaciji ja sam sve mislila anel je sejtan nad sejtanima

al kad sam vidjela kakav je taj mali rekla sam A je cvjecka ba nije sejtan
Taj mali isto muha bez glave ode, ode odeeeeeeee niceg se ne boji ide sam po onim djindjama gdje se prodaju ulazi ode na dr, stranu ceste
Na plazi ode znaci niko ga stic ne moze, oni samo jadni za njim satrase se trceci i vracajuci ga
Al nijednom ga da pucnu samo kazu nemoj il ga zaokrenu

on ode trazi drugi belaj najiskrenije ja bi ga pucnila nebi on meni tako (taka sam ja bar)
jbt ljudi dodju umorni ko pascad kao da nisu dosli na odmor zao mi ih bilo
Dok je A uzivao nije nidje bez mene isao hodao ,ma ja se tako dobro iznenadila prosle god nije htjeo u kolica ove je iso jer navecer bude guzva a ovaj se lomio nece , tako da su vecinom ostajali u stanu jer neda ni ruke
Al ama ja nekontam te ljude nista mu ne haju

jednostavno pustili da djete njima upravlja .
Tako i dan danas mm kaze odu na kafu cesto jer se mm druzi stim covjekom on povede malog kaze ne sjedne popit kafu ode mali cundra po kaficima jednostavno odeeeeeeeee .....hahahahha
Dok A bilo dje da idem nece bez mene

ne mrda sjedi strah ga samog ..sad da hoda cundra
I jah mi na moru i sad malo se odmako od mene vidim ga znaci i on se nesto zabuljio u neku curicu ne miga gledam ja njega on je tak u mjestu ukopan bio mozda, dvi min. kad se osvrnu nije gledao ravno vec oko sebe kad se zakoceno plakat

konto nema me izgubio se osla mama .....kad se okrenuo
A nije me vidio ja ba odma do njega evo me reko A nisam nidje osla
Tako da je on po tom pitanju pametan , i da DA mi rukicu bilo DJE DA IDEMO
Pricao putem , svasta .....