Ma od kud sad ovo....prije neki dan citam clanak i tamo pise da je ovu djevojcicu izudarala njezina vrsnjakinja u vrticu
i ja sma ovo čitala...da je u vrtiću...međutim dosta toga sa Fb zaista sa rezervom primim kao informaciju...tako d ašta god je mene bol ove curice rastužila na koji god način da je zadobila ove modrice strašno je
i ja sma ovo čitala...da je u vrtiću...međutim dosta toga sa Fb zaista sa rezervom primim kao informaciju...tako d ašta god je mene bol ove curice rastužila na koji god način da je zadobila ove modrice strašno je
Tacno tako
08.01.2012, 11:06
Visnja RR
15102
neko iskoristva a fotografiju djevojcice ..to je zalosno ... pa prije par dana su rekli da su je pretukle drugarice u vrticu...
08.01.2012, 11:15
bananica
4330
jadno dijete ja i nisam povjerovala u pricu da ju je istukla vrsnjakinja i to jos u vrticu, bas mi je zvucalo smijesno, prvo otkud malom djetetu toliko snage, da bas tako udari, a drugo za ovakvo premlacivanje ipak treba vremena, pa nisu vaspitacice otisle kuci
08.01.2012, 11:17
teacher75
5394
bananice, ova prica da su je roditelji istukli nije tacna, vec ta da je pretucena u vrticu- bili su fino svi podaci u novinama
Meni je to dosta pomoglo...dusa moja mala...ponekada bi mi nesto pomogla, npr. odnijela prljavi tanjir na pranje, pa bi me pitala-jel ovo dobro ponasanje?-...a ja bi rekla da jeste i onda bih je nagradila..Uglavnom mi smo dosta napredovali
moja se već dugo ponaša ovako, sama nosi svoj tanjir, uvuče stolicu nakon jela, zna za nagradu i kaznu
svaka cast...samo nek ide u tom smjeru...ja sam se pravo napatila dok sam joj usadila neke opste stvari..zapravo jos uvijek joj usadjujem..ali se manje patim kako je veca
draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobro ..ja ovu sliku vidjeh negdje, istog ovog djeteta ali samo sa pričom da je neko od dvogodisnjaka u obdanistu ovako premlatio...tkao bombastican naslov...ja ovakve stvari ne lajkam, ne staljam na status niti saljem mailovima...ljudi koji ovo proizvoda na taj način skupljaju nase licne podatke na FB i obradjuju ih za raznorazne svrhe..cisto da znate, čula sam da je u autriji je opcija LIKE na FB zabranjena! i neka je!
09.01.2012, 12:32
veeseelaa
20552
draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobrouser posted image
hB, nije mi bilo dobro kad vidjeh sliku
09.01.2012, 12:39
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobrouser posted image
hB, nije mi bilo dobro kad vidjeh sliku
ma ja kad god vidim te kretenske slike po drustvenim mrezama i mailovima, ne obazirem se jer znam sto posto (to je citav biznis) da je SPAM!!!!!..samo ono sto je zvanicna potvrdjena informacija i sto je bilo na nekom dnevniku to vjerujem...
10.01.2012, 18:26
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
I pocela mi je govorit glupaco jedna, a ja to njoj stvarno nikad ne govorim
mene moja ne vrijedja, jednom mi je rekla da lažem i poludila sam ne govori mi ružne riječi, ne psuje, ne lomi stvari i tome slično al npr skače po krevetu do besvjesti, lupa nogicama nanu, maltretira oca da sidje s kreveta jer je to njeno mjesto i ako joj se ne udovolji plače do ludila u suštini kad razmislim moje dijete nema problem samnom već s drugim ljudima mene nekako pomajmanje maltretira
hehehe sad i ja citajuci nadodjoh na isti zakljucak. Joj najvise mi smeta to peglanje to je moje, nemoj ti, ustani ti, dodaj ti...naredjuje ko velika, uz onaj neki iritirajuce-kmekavi ton. Samo sto mene tada ne nervira ona, nego oni koji joj popustaju. I onda ona i ja na razgovor i svi nju tuzno gledaju jer ja ne dopustam da sjedi djedu bukvalno na glavi (tako je i rekla, hocu da ti sjednem na glavu i pocela da se krevelji i jase covjeka). Uvijek pokusam lijepo i normalno da objasnim, njenim jezikom, da razumije...nakon toga necim njoj primamljivim, onda prijetim, pa se posvadjamo i na kraju dobije po guzi. U zadnje vrijeme prijetim coskom...uh to mrzi bas. Mada ni to nije bukvlano cosak, stoji onako pored fotelje i urla na sav glas pola minute, dodje izvinjava se po pola sata, umiljava, mazi i kud koji mili moji. Stvarno je tesko odgojiti dijete...meni je to svaki dan sve jasnije. U sustini kod nje je sve APP- ako prodje, prodje. Pa kako kod koga...
10.01.2012, 18:34
niki83
2113
Joj Nunichi, ismijah se Najbolje je ovo penjanje da sjedi na glavi..a nadjemo se svi u ovome.. Ma kakvi lahko.. Ja samo citam na ovoj temi..neci nista da komentarisem
10.01.2012, 18:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: niki83
Joj Nunichi, ismijah se Najbolje je ovo penjanje da sjedi na glavi..a nadjemo se svi u ovome.. Ma kakvi lahko.. Ja samo citam na ovoj temi..neci nista da komentarisem
najbolje je tako...pozz
10.01.2012, 18:47
sheri
1515
ja sam skontala da je jedina konstanta, i kod svih je tako, u odgoju djeteta da roditelj nikad ne kaze nikad. to nikad , se odmah odbije od glavu.
10.01.2012, 22:56
veeseelaa
20552
Uvijek pokusam lijepo i normalno da objasnim, njenim jezikom, da razumije...nakon toga necim njoj primamljivim, onda prijetim, pa se posvadjamo i na kraju dobije po guzi.
Ako uzmemo u obzir ko je pravio ovu analizu, ljudi čiji su pretci osuđenici i kriminalci koji su naselili taj kontinent, onda se slažem da ova teza važi. Ali samo na području tog kontinenta.
29.01.2012, 14:54
chuci
804
IZVORNA PORUKA: sheri
ja sam skontala da je jedina konstanta, i kod svih je tako, u odgoju djeteta da roditelj nikad ne kaze nikad. to nikad , se odmah odbije od glavu.
ovako ja pođem reći nikad pa nešto, pa preokrenem u nikad danas ....