hvala vam puno na savjetima.
Trudim se maksimalno, ne zelim flasicu svojoj bebi dok god imam mlijeka, a znam da ga imam, dok malo stisne izlazi samo. A sto se tice toga da uvijek dajem nacetu dojku, dok je ne isprazni, to sam praktikovala od juce i danas, evo jutros sam po treci put dala istu dojku, al ova druga mi vec teska bila pravo i pocela pomalo da ziga, a beba vidim skroz nevoljko sisa ovu, a ja jos ne znam procijeniti je li totalno prazna, lagana je i mekana, beba jedva vuce, al ja kad pokusam da izmuzem, izlazi mlijeko, jest manje, al ima. I ja joj prebacila na ovu drugu, na jede, vuce bolje nego flasicu, svaki put kad povuce, proguta, vidim to.
Nego sad nam dolazili u posjetu neki iz djecijeg osiguranja, ovdje to kod njih sve super uredjeno. Vagali bebu, a ja jedva docekala na to.
Kad smo izisli iz bonice, bila je 4,270, prije 7 dana tacno. Danas 4,540
Znaci nije gladna. Jest da sam ja dala nekoliko puta i dohranu, al sam sad sretna zbog kilaze, mogu malo da se opustim. Sad sva moja paznja i snaga ide iskljucivo na dojenje.
A sutra ce nas posjetiti babica, koja je ujedno i strucnjak za laktaciju, ovi iz osiguranja su rekli da je sve ok, i da mi imamo samo jedan problem, a taj je kako odrzati bebu budnu dok doji?
Kazu ovi da ce ta babica naci rijesenje, rijesila je do sad milion problema oko dojenja, i ona pokusa jedno rijesenje, pa ako ne ide, onda drugo, i sve dok ne rijesi