IZVORNA PORUKA: senka 81
meni ne smeta sto ga hranim stalno.. toliko sam sretna sto doji, da mi nista nije tesko.. Ali kad me pitaju svako koliko ga hranis, ja kazem, onda dobijem feedback pa uobroci ga, svaka 3, 4 sata nek jede, slomi te tako
,
mom je 9 punih mjeseci i sada isto jede na svaka 2 sata. tokom noći nekad isto jede na 2 sata a nekad pravi i duže pauze.
narod se miješa gdje ne treba kažem ti. eto šta oni se brinu eto on tebe slomi, eto tebi problem, i ko ti to obično govori neko kome je mrsko bilo toliko biti vezan uz dijete, pa dojenje jednostavno nije uspjelo iako se ona trudila čitava 3 sata pokušavala, ali eto neka je Bog dao i AD, pa dijete lijepo spava cijelu noć.
što ne mogu na erende kora, što bi rekao moj babo.
ako meni nije teško, šta me ima iko žaliti.
meni kad neko počne eto pa kako ustaješ po noći, pa dad mu flašicu prije spavanja pa će ti duže spavati, pa šta fali nije to otrov, eto dojio je 9 mjeseci trebaš malo i ti na sebe misliti. ja znam da bi mene pojelo da mu uvedem ad kad ima mlijeka i doji dijete. kad sam mogla sa curicom mogu i sa njim, on podoji, vratim ga u krevetić i nastavi spavati.
kaže meni jedna koja jako voli spavati kako je njena dojila ali nije po noći od 6 mjeseci. kontam nije dojila ali je zato njen muž ljuljao kad god se probudi da bi ponovo zaspala, pa po sat ljuljanja umjesto 5 minuta dojenja i nastavak spavanja. meni Boga mi i mm zabremedet, ne bih mogla da on nešto dežura a ja spavam. kod nas ako se dežura oboje dežuramo.
odoh ja od teme
izvinite