IZVORNA PORUKA: leki_4you
Na pocetku je moja dusica imala malo zutila i konstantno je spavala a ja imam uvucene bradavice, imala je zelenu stolicu i morali smo je buditi da jede sto je ponekad bila nemoguca misija i tada je patronazna rekla da uzmemo dohranu jer joj je lakse na flasicu da jede, a ja koristim one silkonske bradavice pa onda ona obavezno zaspi kada doji
dohranu joj dajem jednom u ponoc i jednom u podne nezavisno od podoja, kada je dojim onda dajem prvo jednu dojku pa onda drugu s tim sto obavezno prvu malo jace vuce i onda se umori pa drugi vise drzi u ustima i spava
Isti slučaj sam imala sa kćerkom.
Žutilo nakon 3 dana zaglavimo u bolnici.Ona rođena mala 3000gr a zbog žutila pala na 2700gr.
Dežurna pedijatrica predloži da joj dajemo neki AD.
Srećom tu se potrefi jedna stara med.sestra i kaže mi-djete moje drago.Pogledaj samo grudi kolike su ti.Reci svojima da ti donesu pumpicu i staklenu flašicu.Izdajaj i daj joj svoje mlijeko a poslije kad malo ojača od foto terapije ona će sama sisati.
Tako i bi.Prva 2 dana sam onakva poslije teškog poroda sjedila po cjeli dan i izmuzala se.Mlijeka sam imala za 5-oro djece.I kad je malo ojačala prvo je stavljala da sisa pa tek onda flašicusa MOJIM mlijekom.Da bi 5 dan samo sisala.
Hvala Bogu na onoj med.sestri Bog joj dao sve najbolje u životu jer zahvaljujući njoj sam osjetila sve blagodati dojenja.Evo sad imama sina od 14 mj kojeg još uvjek dojim
I evo to je sad cura od 5god i 19 kg
Poslušaj Lejlu Ka ona će ti dati najbolje savjete.
Sretno