IZVORNA PORUKA: srećicaa
I love you kupi ove Aventovr šeširiće/školjkice meni su odlični. Mislim da su 30 KM i vrijede tih para, super su i ako namažeš bradavice kremom da ti se krema ne obriše grudnjakom ili potkošuljom-meni je to extra kombinacija čuvam bradavice i skuplja se to mlijeko. U pakovanju dođu 2 para-jedan je sa rupicama da prolazi zrak za ossobe koje baš imaju problema sa bradavicama, a jedan za skupljanje mlijeka. Meni je jedna poznanica nudila da mi proda nove nekorištene ove za skupljanje mlijeka jer ih ne koristi zato što su njoj trebali samo ovi kroz koje prolazi zrak-tražila je 10 KM za njih. Ako ti bude trebalo mogu te spojiti s njom.
eh ovo je meni najvise pomoglo(jos uvijek ih koristim).mazala sam aventovom kremom za bradavice,ali nije bilo nekog efekta,meni se samo cini da je beba i dobila ovaj osip po licu od te kreme,jer ja je nisam prala,samo malo obrisem i podojim.pise da se ne treba prati.
sad bradavice uopste ne bole,kao da ne dojim.i rijetko se desava,samo ujutro,da dojke budu tvrde i prepunjene.milsim da se to sve fino poslozilo,sad je dojenje prati merak.
ja planiram da vodim bebu ko dr,jer osip ne prolazi vec pet dana.kolegica mi rece da imaju dezurni pedijatri subotom u domu zdravlja na Otoci,pa taman cu tako sa muzem.ne mogu sama sa obojicom da idem.
< Poruku je uredio sabinos -- 30.5.2013 13:42:55 >
mali A 2013