05.01.2011, 14:03
3309
Pileća prsa, sir Livadu, pohovala jajima..
Piletinu prvo istučeš čekićem za meso, staviš komad sira unu...tra, zamotaš, zakačiš čačkalicom, uvaljaš u brašno, pa jaje, i pržiš u vrelom ulju..
Piletinu izrežeš tanko, onda istučeš čekićem, i ne može da se ne ispeče kako treba. Ne moraš previše misliti na to da li će sir biti potpuno zatvoren piletinom, to uopšte nije važno, jer čak i da malo viri ne smeta, neće curiti jer će ga zaustaviti jaje koje prilikom prženja popunjava rupice...Dakle, piletina mora biti tanka, i pečena je za čas :)
_____________________________
1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

ono tipa "brzi rolat"



