Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
09.05.2011, 14:49
koka i po
7309
nije moj tip definitivno...previse mi je "zut"
09.05.2011, 15:00
Visnja RR
15102
najtuznije je je sto nam muskarce sve vise pretvaraju u zene... evo najtrazenije modela u muskoj i zenskoj konkurenciji... tuzno http://models.com/people/andrej-pejic
09.05.2011, 15:03
koka i po
7309
ccccc svasta...u sta se pretvori dobri stari i uvjek in macho tip.... .. ove mladje generacije nemaju pojma sta valja
09.05.2011, 15:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: Djana
JOHNNYYYY...oooh JOHNNYYYY...
Uh tugo moja...
jedno vrijeme dok mi je muž imao kosu furala sam ga da je isti Johny, poslije 8 godina života sa mnom, ne liči ni na Chuck Norrisa
09.05.2011, 15:17
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
najtuznije je je sto nam muskarce sve vise pretvaraju u zene... evo najtrazenije modela u muskoj i zenskoj konkurenciji... tuzno http://models.com/people/andrej-pejic
Označite me kako hoćete, ali ovo je nečija (ne mislim tu na Andreja, već na taj svijet u kojem živi) bolest i nije normalno.
09.05.2011, 15:22
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Označite me kako hoćete, ali ovo je nečija (ne mislim tu na Andreja, već na taj svijet u kojem živi) bolest i nije normalno.
slazem se modni kreatori i stilisiti zele anoreksicnog muskarca koji lici na zenu a jedina slicnost sa muskrcima je sto piske stojeci... vec je poznata manoreksija kao muski vid anoreksije medju manekenima. i jako je zalosno kako taj modni svjet unistava pravog muskarca... razlog? pa valjda jer vecina modnih kreatora su homoseksualci...iako nemam nista protiv njih imam samo protiv toga sto muskarce pretvaraju u zene... i seksipil u tom slucaju je nula bodova
09.05.2011, 15:35
Lejla Ka
5544
Meni je vrhunski modni dizajn učiniti (dizajnirati stil) prirodnu ženu, sa svim vrlinama i manama (mislim na fizičke) da u kompletu izgleda sjajno. Npr. Karen Wallker iz Will&Grace, niska, punašna, seksi! Dizajneri bi trebali prilagođavati odjeću da normalni ljudi u njoj izgledaju fenomenalno, a ne da se mi prilagođavamo odjeći da bi ona na nama izgledala fenomenalo.
I seksipil je definitivno u glavi, prvo nosioca seksipila, pa onda i posmatrača