Neka si im Vesela rekla Sexipil je u hodu, pogledu, nacinu izrazavanja, dodiru...ah ...nacinu kako neko nosi nesto...ili ga imas ili ne...s godinama se moze malo usavrsiti, kada ga je covjek malo svjesniji...ali opet tu je zamka...da se to sve ne pokvari nekom bahatoscu ili pak vulgarnoscu...
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 9.5.2011 22:36:44 >
on je meni vazda bio sega...u jednom spotu ima dlakava prsa haman do brade...u sljedecem ko bebina guza ...a i nizak je brate...a jos i plav..ma pravi amer...ma daj lejla...ne moze biti
ajjjjjjj...i ona goriiiiiiiiiiiiiiii...i ona je mraaaaaaaaakkkkkkkk
tek sada skontah, vidim poznat mi ovaj mali-je li on u nekoj meksičkoj sapunjri glumio sto se nedavno emitirala? plavušan je tu bio?
uhhh dobar
09.05.2011, 23:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
meni je seksipil nešto što ima veze sa nečim drugim.... hebo te vi bi samo neke lijepe macane a oni možda taraba po svim pitanjima
vesela ovo nešto drugo imamo ...trebaju nam macani i tarabe
09.05.2011, 23:27
new mama
2578
IZVORNA PORUKA: Breskva
meni je seksipil nešto što ima veze sa nečim drugim.... hebo te vi bi samo neke lijepe macane a oni možda taraba po svim pitanjima
Uuuuu Breskva
09.05.2011, 23:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
...potpisujem vas drugarice breskva
09.05.2011, 23:28
Anoniman
Hocemo macane
09.05.2011, 23:29
Anoniman
Dajte slike da balim
09.05.2011, 23:32
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Neka si im Vesela rekla Sexipil je u hodu, pogledu, nacinu izrazavanja, dodiru...ah ...nacinu kako neko nosi nesto...ili ga imas ili ne...s godinama se moze malo usavrsiti, kada ga je covjek malo svjesniji...ali opet tu je zamka...da se to sve ne pokvari nekom bahatoscu ili pak vulgarnoscu...