Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ovo sam mislila staviti.. sta mislite? kutija za nakit (trebam je jos lakirati) i ukras za zid (stavicu zakacku nazad da se moze kaciti)
28.01.2014, 22:17
madam x
839
Joj, D_K, jesi neka, postavljaš slike odmah poslije mojih, da sav svijet vidi razliku. Diiiiiivno je, kutijica, mrak!!!
Ovo moje srednja žalost objektivno, ali sam ja super zadovoljna, posebno me raduje stolić.
Nešto kontam, imam još i šank, mogla sam i njega dekupažirati
28.01.2014, 22:21
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: madam x
Joj, D_K, jesi neka, postavljaš slike odmah poslije mojih, da sav svijet vidi razliku. Diiiiiivno je, kutijica, mrak!!!
Ovo moje srednja žalost objektivno, ali sam ja super zadovoljna, posebno me raduje stolić.
joj, majke mi da smo blize.. pijemo kaficu i mazemo lagano.. sto bi nam bilo lijepo
sta se bunis, predobre su ti slike.. odlicno si uradila. evo ja cu ti pet dana hvaliti uradke .. da se ''operem''
< Poruku je uredio D_K -- 28.1.2014 22:22:36 >
28.01.2014, 22:22
madam x
839
IZVORNA PORUKA: D_K
joj, majke mi da smo blize.. pijemo kaficu i mazemo lagano.. sto bi nam bilo lijepo
i ja bih još koju zapalila
28.01.2014, 22:23
madam x
839
evo ja cu ti pet dana hvaliti uradke .. da se ''operem''
malo je 5
28.01.2014, 22:24
D_K
2669
evo ja cu ti pet dana hvaliti uradke .. da se ''operem''
malo je 5
29.01.2014, 10:10
vila_7
5398
joj drage zenice sve vam je prekrasno... ja od onog swapa nista novo nisam radila, frka mi na poslu i dodjem kuci ni za sta,jos dok se s djecom poigram ve cmi vrijeme spavati , ali posmigate mi kad vidim sta sve pravite, morat cu opet malo da dusu odmorim
30.01.2014, 13:58
raja_ringe
-109
što su slatki ovi minjončići
01.02.2014, 22:45
Mya_81 RR
5531
Ah, i meni....samo sam zatvorila sliku jer mi se place momentalno
02.02.2014, 15:01
canim
4126
Ne sjecam se dali je neko ranije postavljao tutorial za light box
Googlajte malo o light boxu, uglavnom ga koriste da bi postigli bolje i kvalitetnije slike, dakle na bijeloj pozadini predmeti dolaze do izrazaja a u lightboxu predmeti nemaju sjenu pa su izrazeniji, evo jedan od tutoriala za light box
Znam da me nije niko nista pitao za light box-a ali naletih na tutorial pa rekoh da vam postavim.
02.02.2014, 16:32
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: almondray
IZVORNA PORUKA: bebacha
hvala i meni ce jedan draga duša kupit u tugri pa poslat
nego koje ljepilo za raspucan izgled da kupim
I mene ovo zanima. Ja imam artdeco sitnije pukotine ali brate dragi ni pod lupom ih nisam nasla.Komtam mozda sam nesto pogresno uradila
Naletim danas na ovaj jednostavni tutić -pozelim da ponovo isprobam svoj lak i uspijemmmmmmmmm. Dobila sam divne pukotine.Ne znam zasto prije nije islo D_K nisam ti pohvalila radove divni su.Kako je bilo na BB?
< Poruku je uredio almondray -- 2.2.2014 16:33:04 >
Ovaj stol sto si radila...kako si nanosila boju? obzirom da je povrsina bas velika jesil uzela vecu cetkicu..kontam da ne ostanu one linije od nje? I podloga na kojoj je radnjen je glatka..sigurno si morala smiglati Imam isti ovakav stol koji sam prefarbala u plavu boju ..Tvoja ideja je mrak...kontam i svoj zadati
Salvete mi je poslala moja draga D_K. A kutija je ručni rad.
Ovaj stol sto si radila...kako si nanosila boju? obzirom da je povrsina bas velika jesil uzela vecu cetkicu..kontam da ne ostanu one linije od nje? I podloga na kojoj je radnjen je glatka..sigurno si morala smiglati Imam isti ovakav stol koji sam prefarbala u plavu boju ..Tvoja ideja je mrak...kontam i svoj zadati
Ja sam TOTALNI laik i amater, tako da mene ubuduće ne trebaš ništa pitati.
Stolić je malen, možda 30 x 50 cm, nanosila sam spužvom, jer nisam imala upotrebljive četke.
On je jako star i na nekoliko mjesta je bio oštećen, pa sam nanijela malo kita i nisam ništa šmirglala. Nanosila sam boju dva puta.
Danas sam uradila dvije police, isto su bile glatke, nisam šmirglala ali sam ovaj put kupila novu četku. Kad se osuše fotkam.
Salvete mi je poslala moja draga D_K. A kutija je ručni rad.
Ja sam TOTALNI laik i amater, tako da mene ubuduće ne trebaš ništa pitati.
Stolić je malen, možda 30 x 50 cm, nanosila sam spužvom, jer nisam imala upotrebljive četke.
On je jako star i na nekoliko mjesta je bio oštećen, pa sam nanijela malo kita i nisam ništa šmirglala. Nanosila sam boju dva puta.
Danas sam uradila dvije police, isto su bile glatke, nisam šmirglala ali sam ovaj put kupila novu četku. Kad se osuše fotkam.