Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
madam divni radovi ,i ja bi ovakvu policu sviđa mi se što se ne vide nikakvi nosači
03.02.2014, 19:39
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: emina08
madam divni radovi ,i ja bi ovakvu policu sviđa mi se što se ne vide nikakvi nosači
Bas tako... Divno ukraseno...
A kakva je ovo polica?
03.02.2014, 19:41
emina08
253
almondray ,raja ringe sad sam malo gledala ,super stvari almondray gdje nabavljaš one cvijetne materijale ,ja pravim pačvork prekrivač i muku mučim sa materijalima evo slika sa zastavicama http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/836/87y3.jpg
03.02.2014, 19:42
madam x
839
Imaju samo rupice za eksere/ šarafe, mi smo stavili eksere.
Ovo su stare police, koje su kupile prašinu u garaži i ja nabasam neki dan na njih.
Hvala vam
03.02.2014, 19:46
R&T@
5982
Vidjeh...
Mogu slova i od jednobojnog platna na ovo, zar ne? Pa lijepiti onim sto se podviju pantalone (nemam pojma kako se to zove...)
03.02.2014, 19:53
emina08
253
Rita imaju slova samo što se na slici ne vide baš nešto
05.02.2014, 14:08
almondray
-1468
Madamx ti si postala prava profesionalka
Emina cvjetne materijale sam kupovala u Gračanici kod Šabića.Imaju fin izbor i pamuka i svašta nešto...
Nego ženice ja vam dolazim 8.marta na bazar "žena dijamant" koji će se odrzati ispred Ekonomskog fakulteta u Sa.Pa ako ko želi upoznavanje ja sam za
05.02.2014, 14:10
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: almondray
Emina cvjetne materijale sam kupovala u Gračanici kod Šabića.Imaju fin izbor i pamuka i svašta nešto...
Nego ženice ja vam dolazim 8.marta na bazar "žena dijamant" koji će se odrzati ispred Ekonomskog fakulteta u Sa.Pa ako ko želi upoznavanje ja sam za
ti bala malo kod mene jel
a u Sabica ima extra izbor tkanine
05.02.2014, 14:22
canim
4126
Almond super, vidimo se na bazaru onda, ako bude vremena svratim do vas, hoce li biti taj sajam samo 8 marta ili vise dana ?
05.02.2014, 14:26
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: canim
Almond super, vidimo se na bazaru onda, ako bude vremena svratim do vas, hoce li biti taj sajam samo 8 marta ili vise dana ?
14.febr i 8.marta
05.02.2014, 14:29
canim
4126
14.febr i 8.marta
Pa hoces na oba prisustvovati ili samo 8 marta
05.02.2014, 14:46
Mellica
7
Madam (a i ostali) kojim lakom lakiras ove stvari...npr ovu policu? Ja kada koristim hobby lak, ako malo "jace" predjem krpom pri ciscenju skida se.
05.02.2014, 14:47
almondray
-1468
14.febr i 8.marta
Pa hoces na oba prisustvovati ili samo 8 marta
Samo 8. nisam se spremila na vrijeme.Ne znam ni za 8-mi hoću li imati dovoljno robe.
05.02.2014, 14:55
canim
4126
Ok, sretno
05.02.2014, 14:58
almondray
-1468
Ok, sretno
Hvala puno.Očekujem te da se upoznamo :)
05.02.2014, 15:22
madam x
839
Cure, može li mi neka od vas postaviti link za kutije za dekupaž, nikako ih ne znam naći ni na tugrinoj ni na fedijevoj stranici. Smotana
05.02.2014, 15:24
madam x
839
Hvala...omaklo se
05.02.2014, 15:36
Mellica
7
Cure, može li mi neka od vas postaviti link za kutije za dekupaž, nikako ih ne znam naći ni na tugrinoj ni na fedijevoj stranici. Smotanauser posted image
...a ti meni nisi odgovorila na pitanje vezano za lakiranje
05.02.2014, 18:26
madam x
839
IZVORNA PORUKA: Mellica
Madam (a i ostali) kojim lakom lakiras ove stvari...npr ovu policu? Ja kada koristim hobby lak, ako malo "jace" predjem krpom pri ciscenju skida se.
Izvini, preletila sam danas postove, žurila sam, pa nisam vidjela.
Policu sam najnormalnije prelakirala bijelom bojom za drvo i pustila da se osuši, po potrebi možeš preći još jednom, alija nisam. I ne skida se sa krpom.
Hvala za link
05.02.2014, 18:35
madam x
839
IZVORNA PORUKA: Mellica
Cure, može li mi neka od vas postaviti link za kutije za dekupaž, nikako ih ne znam naći ni na tugrinoj ni na fedijevoj stranici. Smotanauser posted image
...a ti meni nisi odgovorila na pitanje vezano za lakiranje
Ima li gdje jeftinije ovoh kutijica?
Čini mi se da je Emina spominjala neku radnjicu kod pijace Markale.Male kutijice po 4-4,50KM , kod Fedija to ima samo na slikama , inače na stanju ima samo najskuplje.