Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
salmy kutija je pravo fino ispala, bas mi se svidja
15.10.2014, 15:29
palachinken
5397
Slijedeci projekat na koji se bacam je rimska zavjesa. Kad sam upitala na par strana za cijenu za jedan prozor, ispada oko 150-170KM, što mi je baš previše. E pa nećeš ga majci. Sad rovim po netu da skontam najbolji sistem.
15.10.2014, 15:35
EEDITH
1217
IZVORNA PORUKA: palachinken
Evo, ako ima neko da nije vidio na FB :D
Uspjeli tapacirati jednu i nestane municije u klamerici, pa moram danas kupiti još. Ali eto nek je jedna gotova, za slikanja
16.10.2014, 14:29
salmy
5830
Ovo su "radovi" nase forumsice Bellle koja je prava umjetnicka dusa ogledalo je sama bojila..zavjese sama sila
znaci zena je gigant..ja sam na svoju ruku slikice postavila
“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
17.10.2014, 00:04
ziki
1815
svaka cast cure
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
17.10.2014, 08:10
damma
1281
IZVORNA PORUKA: bellla
IZVORNA PORUKA: salmy
Ovo su "radovi" nase forumsice Bellle koja je prava umjetnicka dusa ogledalo je sama bojila..zavjese sama sila
znaci zena je gigant..ja sam na svoju ruku slikice postavila