writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

26.06.2013, 19:54

clock-img

jaculi

pencil-img

163

Drage moje..imam mozda glupo pitanje ali ne znam kome drugom da se obratim pa se nadam da ce mi ovdje neko pomoci.Cesto se spominje neka trudnica knjizica i ne razumijem sada da li to svaka trudnica treba da ima i kada ju dobije?Ja sam u 16. sedmici i nemam trudnicke knjizice,isla sam kod raznih doktora kako u dom zdravlja tako privatno i napokon sam nasla pravu doktoricu za sebe.Pa kako to ideuser posted image user posted image

clock-img

26.06.2013, 20:07

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

U SA ne znam nikoga ko ima tu knjizicu, tako da ne brines, vazno da imas sve papire sa pregleda i bice sve ok, sretnouser posted image user posted image

clock-img

26.06.2013, 20:13

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

jaculi ne brini - kod nas npr. daju te knjizice i po meni je super stvar i za zenu i doktore jer sve tu pise na jednom mjestu - od zeninog zdravlja, bebinog napredovanja, stanja na kontroli,... Ali dosta ih ne daju niti su uvedene u redovnu praksu

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

26.06.2013, 21:37

clock-img

mali suncokret

pencil-img

17

Slažem se sa vila_7...knjižica je super stvar.Sve je na jednom mjestu i pregledno kad god da zatreba neka info u toku trudnoće ili poroda...a vjeruj lijepa je uspomena za kasnije.Ja cesto sad pregledam svoju pa se prisjetim tog predivnog razdoblja,kojeg ću nadam se još jednom doživiti.Moj savjet ti je da sama zatražiš od doktorice da ti u njoj sve upisuje....

clock-img

27.06.2013, 14:50

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Evo i mene,napokon..Doktor danas potvrdio trudnocu...Trudna 5 sedmicauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

27.06.2013, 14:52

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: reallove

Evo i mene,napokon..Doktor danas potvrdio trudnocu...Trudna 5 sedmicauser posted image

MasaAllah I cestitam ponovo :) bujrum na temu razgovori u ocekivanju bebice

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

27.06.2013, 14:52

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

reallove iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da sve bude hairli aBd

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.06.2013, 14:53

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

mašala, mašala, neki dan sam čitala na nekoj temi da se spremaš u bih i da radite na tom polju

clock-img

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Cestitam reallove, da sve prodje skolski. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

clock-img

Maya_K

pencil-img

145

Čestitam ti draga moja Masallah, školsku trudnoću, lagan porod user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

clock-img

27.06.2013, 14:55

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Cestitam jos jednom user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

27.06.2013, 14:55

clock-img

animagical

pencil-img

5604

Cestitam od srca draga:-)

clock-img

27.06.2013, 14:56

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

Čestitke svim novim trudnicama..a posebno reallove user posted image

clock-img

27.06.2013, 14:57

clock-img

tekja

pencil-img

1957

user posted image

Cestitam reallove, da bude hairli aBduser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

27.06.2013, 14:57

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Cestitke...user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.06.2013, 15:01

clock-img

canim

pencil-img

4126

user posted image user posted image i ovdje iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2013, 15:02

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Hvala na cestitkama zenice moje...Mama Alma,bila sam u Bosni,vratila se prije mjesec dana,malo vise i eto ga hvala Bogu,uspjelo je,bas kako smo planiraliuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

27.06.2013, 15:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

27.06.2013, 15:06

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ajoj user posted image

cestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

27.06.2013, 15:23

clock-img

D_K

pencil-img

2669

cestitke i zelim ti laganu trudnocu

i tebi i svim nasim forumasicama koje su se javile na ovoj temi user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

clock-img

27.06.2013, 15:31

clock-img

mali suncokret

pencil-img

17

user posted image user posted image cestitam reallove,zelim tebi i tvojoj maloj mrvici sve najbolje

clock-img

27.06.2013, 15:31

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

čestitam od srca, baš mi je drago user posted image sve najbolje user posted image

clock-img

27.06.2013, 15:33

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

Hvala na cestitkama zenice moje...Mama Alma,bila sam u Bosni,vratila se prije mjesec dana,malo vise i eto ga hvala Bogu,uspjelo je,bas kako smo planiraliuser posted image

iskrene čestitke od user posted image ,
znači začeto u bosni user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

27.06.2013, 16:11

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image user posted image i ovdje iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

cestitam i ja, bas mi je dragouser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.06.2013, 16:17

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Hehehe,nije eldinky,ovdje je,ja se malo zeznula ima 2 mjeseca kako sam bila u Bosni..vrijeme proleti brzo..Kad sam dosla ovdje imala sam menstruaciju i poslije toga nije dolazila viseuser posted image

Hvala vam na lijepim zeljama drage mojeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Zadnji članci

article-img