PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Cestitam reallove, sretno
IZVORNA PORUKA: reallove Evo i mene,napokon..Doktor danas potvrdio trudnocu...Trudna 5 sedmica
reallove prelijepa vijest,da aBd bude sve u najboljem redu i rodiš jednu malu sekicu.
cestitke i od nas _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Hvala vam drage,ja bih jednu curicu,ali aBd da bude zdravo i zivo sta god da bude.. _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
cestitke draga, zelim ti lahku i ugodnu trudnocu i jednu zdravu bebicu aBd _____________________________2004. 2008.
reallove bas sam sretna zbog tebe i zelim ti laganu trudnocu i sto laksi porod _____________________________25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
Reallove sve najljepse u narednim mjesecima _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
Reallove, čestitke od srca! Ja uđoh, vidjeh SDZ kontam da ću njoj čestitti
Čestitam Reallove!!! Želim ti ugodnu trudnoću i zdravu bebicu! _____________________________“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
Reallove divna vijest,mashallah! Od srca cestitam,zelim ti divnu trudnocu te zdravu i prekrasnu bebu aBd _____________________________21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Zenice moje,hvala na cestitkama i lijepim zeljama...ljubim vas _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
IZVORNA PORUKA: reallove Zenice moje,hvala na cestitkama i lijepim zeljama...ljubim vas
Evo jos jedne Danas dr. potvrdio sumnje hvala Bogu dragom..trudnoca 5 sedmica _____________________________N&N
IZVORNA PORUKA: niki83 Evo jos jedne Danas dr. potvrdio sumnje hvala Bogu dragom..trudnoca 5 sedmica
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: niki83 Evo jos jedne Danas dr. potvrdio sumnje hvala Bogu dragom..trudnoca 5 sedmica Cestitam, zelim ti urednu i lagan porod aBd....
IZVORNA PORUKA: Lady26
Oh hvala vam akoBogda da bude sve kako treba! _____________________________N&N
niki, cestitam
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Zanimljivosti
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma