IZVORNA PORUKA: Nereida
Da vam se i ja pridruzim. :D Ja sam svoj
ugledala sinoc. :)
I imam hrpu pitanja posto sam nova u svemu ovom. Nisam bas ocekivala da ce mi se ovako brzo desiti, vec drugi mjesec od kako sam poceli raditi na tome. :)
Sinoc me probudio ostar bol, nesto kao menstrualni grcevi, trajalo je nekih 10-tak minuta, malo sam masirala trbuh i smirilo se. Da li treba da se brinem ?
I kada otici na prvi pregled ? Negdje pise sa 7 sedmica, negdje od 8 do 12-te, pa sam malo zbunjena. :)
čestitke, ovakve vijesti me uvijek najviše obraduju

a nove

samo pristižu

što se tiče pregleda, ja sam s prvom bebom otišla sutra dan nakon što sam vidjela

naravno bilo je rano, vidjela se tačkica ali morala sam ponovo doći da bi se utvrdila uredna trudnoća tj.plod....zato ako možeš sačekati, sa 7-8 sedmica ti je najbolje, ili čak i malo poslije, ja sam u drugoj trudnoći sad otišla sa 6 sedmica i opet nisu se čuli otkucaji srca bebe, pa samo sebi uzbunu napravila, za 2 sedmice sve je bilo uredu hB
draga imaš temu
http://www.ringeraja.ba/forum/m_2034790/mpage_8/key_/tm.htm#2039173 tj. chat gdje svakodnevno razgovaraju trudnice, pridruži se i pitaj sve što te zanima,