cestitam ti od srca,da ova druga trudnoca bude skolska i da najesen stigne mala sestrica aBd! mene nista ne pece ali imam neki zuti iscjedak i stalno moram da mjenjam gacice citala sam na internetu da je to normalno i da tako bakterije izlaze medjutim kao i ostali simptomi neko ima a neko ne!mi cemo vjerovatno biti terminuse ja sam svoje ugledala prije 15 dana i nadam se curici i evo kraj seste sedmice nijedan simtom nemam ali danas sam primjetila da se nikako ne mogu najesti bolje to nego mucnine i ti bolovi u stomaku su sasvim normalni imala sam ih i ja
24.01.2014, 22:17
Vanne
389
IZVORNA PORUKA: sara09
evo da se pritefterim U srijedu smo ugledali i napokon nasoj djevojcici dolazi dugo ocekivana seka,ili manje pozeljni braco e sad od simptoma ne osjecam jos uvjek nista posebo ,osim bolova po dnu stomaka,pretpostavljam da bi oni tebali biti normalni (imala sam ih i u prvoj trudnoci,al je bila rizicna) ako ima neka iskusna mamica ili trudnica da savjet za sljedece,naime nalaz urina je ok,al ja osjecam dolje jako pecenje s obzirom da sam kod ginekologa narucena tek iduce sedmice,da li je neka od vas imala isto i kako je to rijesila
Sara samo da ti cestitam na trudnoci Najljepsih 9 mjeseci ti zelim,i da rodis zivu i zdravu bebicu
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
26.01.2014, 17:05
curica36
3
Prvi put sam na forumu i vidim da se lijepo družite....da i ja prijavim svoje od prije par dana. Već imam bebicu od 9 mjeseci pa me zanimaju slična iskustva.Kako ste se snalazile sa malom bebom i trudnoćom? Ja sam sama trenutno, nemam nekog da mi pomaže pa me zanima da li bebicu smijem podizati jer moram ili da hitno tražim pomoć...pozdrav svima
26.01.2014, 19:47
sara09
46
IZVORNA PORUKA: Vanne
IZVORNA PORUKA: sara09
evo da se pritefterim U srijedu smo ugledali i napokon nasoj djevojcici dolazi dugo ocekivana seka,ili manje pozeljni braco e sad od simptoma ne osjecam jos uvjek nista posebo ,osim bolova po dnu stomaka,pretpostavljam da bi oni tebali biti normalni (imala sam ih i u prvoj trudnoci,al je bila rizicna) ako ima neka iskusna mamica ili trudnica da savjet za sljedece,naime nalaz urina je ok,al ja osjecam dolje jako pecenje s obzirom da sam kod ginekologa narucena tek iduce sedmice,da li je neka od vas imala isto i kako je to rijesila
Sara samo da ti cestitam na trudnoci Najljepsih 9 mjeseci ti zelim,i da rodis zivu i zdravu bebicu
hvala mila
26.01.2014, 19:49
sara09
46
IZVORNA PORUKA: lovepower
cestitam ti od srca,da ova druga trudnoca bude skolska i da najesen stigne mala sestrica aBd! mene nista ne pece ali imam neki zuti iscjedak i stalno moram da mjenjam gacice citala sam na internetu da je to normalno i da tako bakterije izlaze medjutim kao i ostali simptomi neko ima a neko ne!mi cemo vjerovatno biti terminuse ja sam svoje ugledala prije 15 dana i nadam se curici i evo kraj seste sedmice nijedan simtom nemam ali danas sam primjetila da se nikako ne mogu najesti bolje to nego mucnine i ti bolovi u stomaku su sasvim normalni imala sam ih i ja
da i ja tebi cestitam,i eto navijam za ,al prvenstveno naravno da je zivo i zdravo tu cemo negdje u oktombru obadvije abd
26.01.2014, 19:50
sara09
46
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
čestitke trebaš uraditi urinolukulturu, dr opće prakse ti treba dati uputnicu
inače nisam imala problema sa tim al sam redovno preventivno radila urinokulturu, par puta u trudnoći
hvala i na cestitkama i na savjetu
26.01.2014, 19:53
sara09
46
IZVORNA PORUKA: curica36
Prvi put sam na forumu i vidim da se lijepo družite....da i ja prijavim svoje od prije par dana. Već imam bebicu od 9 mjeseci pa me zanimaju slična iskustva.Kako ste se snalazile sa malom bebom i trudnoćom? Ja sam sama trenutno, nemam nekog da mi pomaže pa me zanima da li bebicu smijem podizati jer moram ili da hitno tražim pomoć...pozdrav svima
prvo da ti cestitam,a onda da ti kazem i da je moja seka saznala da je trudna kad joj je curici bilo 9 mjeseci,i iako joj je curica bila naprednija ona ju je dizala,i sve je proslo ok al dok. ce ti na prvoj kontroli ipak sve bolje objasniti
26.01.2014, 20:07
Teddy Bear
425
Ja sam ugledala kad je prva beba napunila godinu, ne da sam ga podizala, nego sam ga dojila prva 3 mjeseca, a nosala do poroda, da napomenem da je tad bio jako aktivan, sa cjelonocnim budjenjima itd itd, i hvala Bogu sve je proslo u najboljem redu, najbitnije je da je trudnoca u redu. Samo hrabro draga moja, ne obaziri se na negativne komentare, jer sve se kockice na kraju posloze, uz dobru organizaciju. Sretno
27.01.2014, 14:52
lovepower
326
da i ja tebi cestitam,i eto navijam za ,al prvenstveno naravno da je zivo i zdravo tu cemo negdje u oktombru obadvije abd
meni je termin 23.09. ma najbitinije je da je zivo i zdravo naravno pa sta bude jos kad je prvo bas je svejedno ali ja citav zivot patim za sestrom mada mi je brat za pozeljeti,pa bih sebi voljela roditi jednu drugaricu jos sam ja bas mlada pa mi bi mogle i biti drugarice ja ti zelim da ti trudnoca prodje u najboljem redu i da se fino druzimo na temi razgovori u ocekivanju ja cekam da prodje ovaj kriticni period pa cu se prikljuciti,ovo ljeto cemo biti sretne i debele
27.01.2014, 14:56
lovepower
326
ja nemam iskustva ali evo vec su ti se javile zenice,tih slucajeva ima dosta i svima trudnoca bude uglavnom zdravija i laksa nego prva u kojoj nikakvih obaveza nisu imale,kad se osjecas isrcpljeno ti odmori samo slusaj svoje tijelo i aBd ta malena razlika ce brzo biti neprimjetna i tvoja djeca ce biti najbolji prijatelji a ti ponosna i sretna mamica cestitiam ti i zelim ti ugodnu i mirnu trudnocu
30.01.2014, 15:25
curica36
3
Hvala puno svima na podršci, puno mi znači.Baš sam se nešto zabrinula hoču li moći sve to opet izdržati.Prva trudnoća mi je bila rizična i baš sam morala sve paziti, bila na bolovanju pola godine, a sad ću još imati uz trudnoću i malu curicu. Ne osjećam se baš spremnom za ovu trudnoću tako brzo, bojim se hoču li sve to izdržati ali valjda će biti ok. Najveći problem je što sam sama, muž radi u drugom gradu i dolazi samo petkom. U ponedjeljak idem na prvi pregled pa ćemo vidjeti šta doktor kaže. Hvala drage moje puno.
30.01.2014, 22:57
lovepower
326
Bit ce sve ok samo misli pozitivno druga trudnoca uglavnom bude laksa!nista se ne sikiraj
31.01.2014, 08:18
curica36
3
Nadam se da će biti lakše...Hvala puno
31.01.2014, 19:18
swedica
88
pozdrav drage moje zenice evo da se i ja prijavim sa svoje koje zivot znace
31.01.2014, 20:36
lovepower
326
cestitam od srca da trudnoca prodje u najboljem redu i da se tvoj zivot rodi ziv i zdrav ako Bog da
31.01.2014, 21:07
chantal
431
Čestitke svim novim trudnicama,od srca vam želim školske trudnoće i porode,i zdrave bebare aBd
31.01.2014, 21:12
Leptiri
1223
Swedice upisi nam se u januarsku listu, uljepsaj nam je
01.02.2014, 18:16
mamma_
14
Da se i ja javim...evo radila sam test i ugledala ili vidjet cemo... ljubim vas sve
01.02.2014, 18:29
dandi84
2568
IZVORNA PORUKA: mamma_
Da se i ja javim...evo radila sam test i ugledala ili vidjet cemo... ljubim vas sve
Cestitam od srca. Najljepsih 9 mjeseci ti zelim.
29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
01.02.2014, 20:40
mamma_
14
IZVORNA PORUKA: dandi84
IZVORNA PORUKA: mamma_
Cestitam od srca. Najljepsih 9 mjeseci ti zelim.
Hvala od srca...
02.02.2014, 12:34
lovepower
326
iskrene cestitike da ti sve prodje u najboljem redu
03.02.2014, 13:06
mamma_
14
Hvala lovepower na cestitkama... a sara09 i curica 36 iskrene cestitke...i naravno skolsku trudnocu...da sve bude u najboljem redu...
06.02.2014, 10:54
ena**
38
Cestitam svim novim trudnicama a posebno dandi draga ja tek sada skonta da si ,svima vam zelim ugodne skolske trudnoce i da abd nam na svijet donesete zive i zdrave
06.02.2014, 13:11
dandi84
2568
IZVORNA PORUKA: ena**
Cestitam svim novim trudnicama a posebno dandi draga ja tek sada skonta da si ,svima vam zelim ugodne skolske trudnoce i da abd nam na svijet donesete zive i zdrave
Hvala ti draga moja od srca. Ja sam danas 9+2. Tvoja bebica je lutka da je ziva I zdrava.
29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
06.02.2014, 17:01
pepika
863
Cestitke novim trudnicama da vam sve prodje u najboljem redu Dandi tebi takodje,fino si dogurala,koji ti dr. vodi trudnocu?