cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Muško ime

clock-img

18.05.2010, 16:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: rukajja

SailorMoon ja mislim da nije uopste tesko, samo treba imati pravi nacin, a mislim da ovi pretrazivaci definitivno nisu. najbolje pitati osobu koja zna arapski jezik i uz to je muslimanuser posted image

al nisu samo arapska imena muslimanska- imaju i turska i pezijska user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.05.2010, 16:00

clock-img

Nadja08

pencil-img

151

Uh, što smo brze...

clock-img

18.05.2010, 16:01

clock-img

Anoniman

gracanka, a sto bi bilo Aryana muslimansko, mislim kakvu ulogu igra ovaj "y"?

Ne tvrdim da jest muslimansko,rekla sam možda.Ako je žena našla da je Aryan musl.onda je možda i Aryana.Mada ja lično ne bih davala imena koja su mi imalo sumnjiva.

clock-img

18.05.2010, 16:03

clock-img

rukajja

pencil-img

63

teacher75 tako jeuser posted image ali pocesmo ti i ja o tome da li je arijana muslimansko, ja se zadala na arapskom pa tako ispade...muslimanima je receno da daju lijepa imena tj lijepog znacenjauser posted image

clock-img

18.05.2010, 16:04

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

teacher75 tako jeuser posted image ali pocesmo ti i ja o tome da li je arijana muslimansko, ja se zadala na arapskom pa tako ispade...muslimanima je receno da daju lijepa imena tj lijepog znacenjauser posted image

Pa ljepo znacenje mi ima i Noah i ako znaci nije muslimansko. Uh sto sam zbunjena

clock-img

18.05.2010, 16:08

clock-img

rukajja

pencil-img

63

noah je biblisjki izraz, a muslimanko je nuh, rekoh ja to vec al ne znam kako da ti objasnimuser posted image to ti je isto kao kad bi dala djetetu ime marija, a ne merjem ili merimauser posted image

clock-img

18.05.2010, 16:22

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

Ma znam ja to. Ili Adam i Adem. Jasno mi je potpuno. Ali mi je Nuh bas bezveze. Jer se ovde neizgovara slovo h, tako dabi to bilo samo Nu.

clock-img

18.05.2010, 16:30

clock-img

rukajja

pencil-img

63

znam njemacki, razumijem te u potpunostiuser posted image pa hajde izaberi jos neko ime koje ti se svidja i koje odgovara za izgovor pa da vidimouser posted image

clock-img

18.05.2010, 16:33

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

najgore je u tome, sto svako ime koje nam se svidja ima vec u fameli.
Nama se svidja bas Ammar, aili tako se mali od rodjaka mm zove. Adrian je isto super, ali nije nase..........user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:41

clock-img

Anoniman

Moja rodica živi isto u Njemačkoj,i sinu je dala ime Din,muslimansko a ni tamo nije neobično previše.
Ali svako ima svoj ukus,ne znači da će se i tebi svidjeti,ali eto rekoh da spomenem i to ime.user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:42

clock-img

rukajja

pencil-img

63

imas li neku knjigu muslimanskih imena, tako ti je najlakse i najpreglednije. mozda ti se svidi neko za koje jos nisi cula? 

clock-img

18.05.2010, 16:48

clock-img

ajnur

pencil-img

773

Imam jauser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

clock-img

18.05.2010, 16:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

18.05.2010, 16:52

clock-img

ajnur

pencil-img

773

Ammar ima znaci dugozivotni,koji cvrsto vjeruje,pobozan,blag.Ammar ibn Jasir bio sin prvih sehida Sumeje i Jasira.Arijana,Ariana i sl nemauser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A10.08.2012 mamina cura

clock-img

18.05.2010, 16:55

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: ajnur

Ammar ima znaci dugozivotni,koji cvrsto vjeruje,pobozan,blag.Ammar ibn Jasir bio sin prvih sehida Sumeje i Jasira.Arijana,Ariana i sl nemauser posted image

kladim se da u toj knjizi nema ni ime Lana, a ja sam pronasla da je arapsko i da znaci "njezna" a cula sam i da arapi daju to ime user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.05.2010, 16:58

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

IZVORNA PORUKA: teacher75

kladim se da u toj knjizi nema ni ime Lana, a ja sam pronasla da je arapsko i da znaci "njezna" a cula sam i da arapi daju to ime user posted image

I Lina je muslimansko ime!

clock-img

18.05.2010, 16:59

clock-img

ajnur

pencil-img

773

Ovo je knjiga arapskih i turskih imena.Nema Lana ima Lemana znaci svjetlucanje,blistanje vjerovatno je Lana skracenica....user posted image

A10.08.2012 mamina cura

clock-img

18.05.2010, 17:33

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Ovo je knjiga arapskih i turskih imena.Nema Lana ima Lemana znaci svjetlucanje,blistanje vjerovatno je Lana skracenica....user posted image

pa sumnjam da su u tu knjigu uspjeli upisati bas svako ime! lana ne znaci svjetlucanje nego njezna, kao i Lina, mislim da je prije na nekom narjecju Lana a na nekom LIna i da su ta dva imena povezana

< Poruku je uredio teacher75 -- 18.5.2010 17:37:03 >

clock-img

18.05.2010, 18:24

clock-img

ajnur

pencil-img

773

Glupo je se raspravljati.Svak daje ime koje mu se svidjauser posted image

A10.08.2012 mamina cura

clock-img

18.05.2010, 19:54

clock-img

Anoniman

A gdje su nestali Aleni, Farisi, Harisi, Emiri,Ibre,Denisi,Adnani,Amiri...???

clock-img

18.05.2010, 20:04

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: dadada

pa sad sto vise iz budzaka to bolje

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

18.05.2010, 20:09

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

meni su najljepsa muska imena: arian, arman, danijal, daris, erol, luan

clock-img

18.05.2010, 20:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: dadada

pa sad sto vise iz budzaka to bolje

nazalost

clock-img

18.05.2010, 20:19

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Ja sam dala svom sinu ime Alan i nigdje nisam nasla da je muslimansko,ali meni se svidalo i to je bilo to.

clock-img

18.05.2010, 20:55

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

nas maleni bato ce se ako Bog da zvat Alen.mozda sam vec pisala al eto opetuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Zadnji članci

article-img