cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Muško ime

clock-img

27.12.2010, 11:00

clock-img

tekja

pencil-img

1957

m.i.n.a. Arman jeste perzijsko ime, ali ujedno i muslimansko i znaci nada, uzor, zelja...dakle muslimanska imena su i turska, arapska i perzijska...

i nama je uzi izbor bio Ahmed i Vedad i na kraju bi Vedaduser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

27.12.2010, 11:35

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Tekja hvala na odgovoru..sve su prilike da ce ostati Arman..sestrin stariji sin se zove Vedad pa mi je otpalo a svekar mi je Ahmed pa mi je to jos brze otpalo:)
Meni se svidjaju ova nasa imena bez izvedenica,znam da je prirodnije nekako Armin nego Arman ali eto..treba mislit malo i da se sutra djetetu olaksa..

clock-img

31.12.2010, 17:13

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

Ovako imam pitanje:
sta mislite o muskom imenu KURT TUR. IME ZNACI VUK, MM se jako svidja meni, ne znam ako nista neobicno,
ali mozda previse neobicno user posted image

clock-img

01.01.2011, 16:59

clock-img

many

pencil-img

400

nikad cula za imr kurt ali mi se svidja i ima mocno znacenje vuk....user posted image .....a meni jako drago ime azar....bas mi je ono prelijepo

clock-img

01.01.2011, 21:46

clock-img

Anoniman

kako niste cule za kurt cobeina ili kurt russellauser posted image

samo ja nesto ne znam da je to tur. ime...ali eto...kako vi kazete

clock-img

02.01.2011, 12:10

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Gemelli

Ovako imam pitanje:
sta mislite o muskom imenu KURT TUR. IME ZNACI VUK, MM se jako svidja meni, ne znam ako nista neobicno,

men ise ne svidja, podsjeca me na drugi naziv za prezervativuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

05.01.2011, 08:53

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Gemelli

Ovako imam pitanje:

men ise ne svidja, podsjeca me na drugi naziv za prezervativuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2011, 12:00

clock-img

Teddy Bear

pencil-img

425

Trudna sam 6 mjeseci i doktor kaze da je user posted image , jedan mali upisankouser posted image
MM se godinama svidja ime Bilal, a meni onako, ime je pravo rijetko...
Nekome je ime bezveze, nekome kao "starinsko"... Sta vi mislite?
Pozdravuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2011, 12:50

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Meni je  ime Bilal prelijepo, kratko, rijetko, ime iz islamske historije...

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

19.02.2011, 13:19

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: Hannan

Meni je  ime Bilal prelijepo, kratko, rijetko, ime iz islamske historije...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

19.02.2011, 13:23

clock-img

many

pencil-img

400

IZVORNA PORUKA: dadada

kako niste cule za kurt cobeina ili kurt russellauser posted image

samo ja nesto ne znam da je to tur. ime...ali eto...kako vi kazete

naravno da samo cule za glumca i pjevaca grupe nirvana(pokojnog)user posted image ,ali na nasim prostorima nisam nikad cula da se neko zove kurt,niti sam znala da je ime tur.

clock-img

19.02.2011, 13:40

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

Ako se tebi svidja sta te briga za druge...
Meni su tako govorili za Harun ,ali se mojoj velikoj sincini svidjalo ,a on je htio da ime bira i dali smo kako je on zelio...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

19.02.2011, 13:44

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Ako se tebi svidja sta te briga za druge...
Meni su tako govorili za Harun ,ali se mojoj velikoj sincini svidjalo ,a on je htio da ime bira i dali smo kako je on zelio...

user posted image user posted image poDapisujem

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

19.02.2011, 13:53

clock-img

Teddy Bear

pencil-img

425

Najbitnije je da se nama svidja,,, a Kurt meni zvuci jako lijepo i moderno, samo nek su oni nama zivi i zdraviuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2011, 15:56

clock-img

many

pencil-img

400

user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

Najbitnije je da se nama svidja,,, a Kurt meni zvuci jako lijepo i moderno, samo nek su oni nama zivi i zdraviuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2011, 21:52

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

Trudna sam 6 mjeseci i doktor kaze da je user posted image , jedan mali upisankouser posted image
MM se godinama svidja ime Bilal, a meni onako, ime je pravo rijetko...
Nekome je ime bezveze, nekome kao "starinsko"... Sta vi mislite?
Pozdravuser posted image user posted image user posted image

ne obaziri se na tudje komentare... bitno je samo i iskljucivo vase zajednicko misljenje.... znaci da se vama oboma licno svidja...
ja i mm kad smo nastupili pred narod sa imenom ABDULAH user posted image user posted image user posted image ne mogu ti opisati sve te face i komentare... jao zamisli mala beba a zove se abdulah.... te starinsko je... te dugacko je... te komplikovano je...ma to je bio haos... uglavnom prvo potpitanje je bilo - a kako cemo ga zvati??? pa reko A B D U L A H... kako se i zove...

a sad... nakon godinu i po dana... svi su odusevljeni abdulahom i njegovim imenom... stoga... tvoje je djete i ako se vama svidja oboma samo naprijed...

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

19.02.2011, 21:55

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

meni je baš, baš  lijepo bilal, a nije ni tako rijetko, ja znam jednog  preslatkog dječaka koji se tako zoveuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

19.02.2011, 21:55

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

nikad se ne moze naci ime koje ce se svakome svidjeti, to je stvar ukusa, neko voli starinska a neko moderna imena, tako da ko zeli ovdje cuti misljenje o nekom imenu, naici ce naravno na suprotne komentare. zato, se slazem da treba slusati sebe i dati ime kakvo vama odgovara bez obzira na negativne komentare

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

19.02.2011, 21:56

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: škorpija

meni je baš, baš  lijepo bilal, a nije ni tako rijetko, ja znam jednog  preslatkog dječaka koji se tako zoveuser posted image

i ja ime je meni neobicno ali jako lijepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

19.02.2011, 22:10

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

IZVORNA PORUKA: teacher75

nikad se ne moze naci ime koje ce se svakome svidjeti, to je stvar ukusa, neko voli starinska a neko moderna imena, tako da ko zeli ovdje cuti misljenje o nekom imenu, naici ce naravno na suprotne komentare. zato, se slazem da treba slusati sebe i dati ime kakvo vama odgovara bez obzira na negativne komentare

potpisujem...

moja snaha je prvoj kcerki htjela dati ime zana... i nisu... e  kad se druga rodila, ona hoce zana... i pita mene sta mislis ti... ma nemoj reko bona mene pitati.... sta te briga sta ja mislim user posted image nisam ni ja tebe pitala sta ti mislis...user posted image
svom djetetu dajes ime koje se vama dvoma svidja... a to sta cu reci ja, peti i deseti uopce nije bitno...

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

19.02.2011, 22:19

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Postoje imena koja su uvijek moderna.Barem ih ja tako dozivljavam:).Pogotovo kada se pravilno izgovaraju.
Npr.ime Aisa.Nepravilno je izgovarati sa dugo iii.A kada se izgovori kratko i-bas zvuci moderno i zivahno ime.Prekrasno :).
Je l` tako veeseelaa?!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

19.02.2011, 22:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: jasmin

Postoje imena koja su uvijek moderna.Barem ih ja tako dozivljavam:).Pogotovo kada se pravilno izgovaraju.
Npr.ime Aisa.Nepravilno je izgovarati sa dugo iii.A kada se izgovori kratko i-bas zvuci moderno i zivahno ime.Prekrasno :).
Je l` tako veeseelaa?!

slazem se, imena kao npr: lejla, aida, elma, selma, amela itd... al isto tako imaju i tipicna starinska i tipicna moderna imena, koja su odnedavno u upotrebi

clock-img

19.02.2011, 22:26

clock-img

Lalana

pencil-img

866

Je l` tako veeseelaa?!

user posted image

Moje tri srece...

clock-img

19.02.2011, 22:45

clock-img

Hannan

pencil-img

135

IZVORNA PORUKA: Lalana

Je l` tako veeseelaa?!

user posted image

user posted image  
Tako je !user posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

19.02.2011, 23:05

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Jel ovo tema" Musko ime"?..Vidim spominjete i zenska imena...ili se i ova imena kod djecaka mogu koristiti?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Zadnji članci

article-img