Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
izgleda da nije ni turk ni englez,bar po wikipediji..ajd nebitno,ime je uglavnom lijepo :)
Sami Yusuf je britanski pjevač, muzičar i kompozitor iranskog porijekla
da Sami i jeste iranac samo sto je rodjen i zivi u engleskoj
Sami je najljepše ime
15.03.2011, 21:56
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
15.03.2011, 22:36
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: mojamalabeba1
E drage moje, ja sam nova na forumu Trudni smo 23 sedmice i 95 % nosim deckica, medjutim suprug i ja cim smo saznali za trudnocu zensko ime odmah je odabrano Mia, medjutim sad kad je musko ime u pitanju nikako da se usaglasimo. Meni se svidjaju imena Danin, Azur ili Tarik, a njemu ime Neo (tako se zvao onaj iz Matrixa ) i nisam nesto bas odusevljena imenom, ali evo sve sam pregledala pa vidjeh da niko ovo ime nije spomenuo, pa eto sta vi mislite o ovom imenu
meni je bas cool, i slaze mi se sa imenom Mia
15.03.2011, 22:46
Niobe
1841
Meni je Neo mrak ime. Volim Matrix (što se da zaključit iz nicka mi u mene )
15.03.2011, 23:37
enči80
123
Ahmed,Hamza i Bilal su mni najdraža muška imena
16.03.2011, 09:36
mojamalabeba1
15
E pa da, slaze se sa imenom Mia Iskreno i ja sam ljubitelj kratkih imena, ali jednostsvno ovo mi nesto nije leglo u uho, mozda treba vremena da prodje, ali vidjet cemo ima jos vremena Hvala vam curke
16.03.2011, 10:19
mersiha 77
940
NEO vam je svedsko musko ime i to cesto ime.
bas ga cujem cesto ovdje u svedskoj.
16.03.2011, 17:35
adissa_
212
I meni je Neo bas bezveze.....neo-ovo neo-ono
sorry ,,ali bezze
azur i tarik su
16.03.2011, 17:48
AMELIC
1152
Ima na hiljade lijepih muških imena, gdje nađe NEO Nema ljutnje ali je totalno bezzze
16.03.2011, 18:10
colito
147
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Čim sam saznala da nosim dječaka rekla sam da će se zvati Samy ili Isak, ili Samy Isak. No, kad se mali rodio dadosmo mu ime Ali. Dobro, mm je nekako više navijao za ime Ali. I eto mu. Eh sad, ako drugo bude muško ima da sebi ispunim želju i dam Samy Isak, a ako bude curica, onda Una definitivno.
meni se isto svidza Sami i Ali,ili skupa,SamiAli,ali kad se bebac rodio dadosmo mu ime Ammar
17.03.2011, 23:07
te.amo
40
E drage moje, ja sam nova na forumu Trudni smo 23 sedmice i 95 % nosim deckica, medjutim suprug i ja cim smo saznali za trudnocu zensko ime odmah je odabrano Mia, medjutim sad kad je musko ime u pitanju nikako da se usaglasimo. Meni se svidjaju imena Danin, Azur ili Tarik, a njemu ime Neo (tako se zvao onaj iz Matrixa ) i nisam nesto bas odusevljena imenom, ali evo sve sam pregledala pa vidjeh da niko ovo ime nije spomenuo, pa eto sta vi mislite o ovom imenu
Neo je bas fora ime. :) Ali sve zavisi kako ide uz prezime, i tako to.
12.04.2011, 21:08
la bomba
245
Navijam za ime Danin. Neo
14.04.2011, 14:56
balasgirl
972
Neo ko marka televizora
14.04.2011, 17:14
Anoniman
ovo ko da je mm i on je navijao za Neo
ne znam sta bih ti rekla....ako ste dovoljno "cvaknuti" i ako je i prezime nesvakidasnje...why not...a inace...ja ne bih
15.04.2011, 11:53
stefania
263
ne znam jel se Neo/Danin vec rodio, ali meni je Neo ok ime a moze se kombinirati s jos jednim imenom mozda...
ja ozbiljno kontam aBd svom sinu dati ime Narja ali posto ovdje ljudima treba satima objasnjavati da nije zensko ime i da nije Nejra nego Narja i da to znaci muzeva i snazan na sanskritu, u velikoj sam dilemi...mozda da dodamo jos nesto uz to, al ono bas muzevno na bosanskom da se odamh prepozna da je musko eh eto to ja mislim
15.04.2011, 12:30
la bomba
245
IZVORNA PORUKA: stefania
ne znam jel se Neo/Danin vec rodio, ali meni je Neo ok ime a moze se kombinirati s jos jednim imenom mozda...
ja ozbiljno kontam aBd svom sinu dati ime Narja ali posto ovdje ljudima treba satima objasnjavati da nije zensko ime i da nije Nejra nego Narja i da to znaci muzeva i snazan na sanskritu, u velikoj sam dilemi...mozda da dodamo jos nesto uz to, al ono bas muzevno na bosanskom da se odamh prepozna da je musko eh eto to ja mislim
Teška situacija
Sretno
15.04.2011, 13:42
Emica_sa
1463
Neo bas cool ime,a inace me nerviraju imena koja su cesta,kao sto je Hamza,Amar,Tarik svako drugo dijete se danas zove tako,ponekad se pitam ima li drugih imena .Ja sam svojoj curici htjela dati ime Atina ali muz se nije slozio, jer je kritikovan od strane nekih ljudi ,tako da moram sebi roditi jos jednu curu .
15.04.2011, 13:48
MicoTico
340
Neo mi je bas , jos ako pase uz prezime... Uvijek su mi se svidjala malo neobicnija imena, ali muz i ja smo imali dogovor - on daje ime curici, a ja djecaku. Tako da mi cerka ima (za nas kraj) cesto ime, a sin malo neobicnije, pa svi zadovoljni
15.04.2011, 14:01
salmy
5830
ps: uvijek smo se zezali da Serif ima Serifsko ime a konjsko prezime
a sin se zove Lejs
16.04.2011, 17:56
sporty mamaa
3211
MM je rekao ako bude boy da ce bit onako kako pise u kalendaru... Ako presisam termin bit ce ili Mihael ili Gabriel ili Rafael, i sva tri mi se svidaju
23.04.2011, 23:07
teacher75
5394
meni je bas lijepo ime Miraj
23.04.2011, 23:10
Skvo RR
4542
Emin, Isa, Afan.
23.04.2011, 23:15
M kao Mama
5536
Skvo, danas sretnem mog malog komšiju, zove se Rejan, i sujetih se tebe i tvog bebača, evo još jedan prijedlog
23.04.2011, 23:21
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Skvo, danas sretnem mog malog komšiju, zove se Rejan, i sujetih se tebe i tvog bebača, evo još jedan prijedlog
od moje drugarice se sin zove Rayan (tako se orginalno pise)- ne znam jel se izgovara Rajan il Rejan
23.04.2011, 23:23
Anoniman
pa pobogu..draga skovo...znas i sama da cemo mi na kraju odluciti