cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Muško ime

clock-img

15.03.2011, 21:50

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: adissa_

izgleda da nije ni turk ni englez,bar po wikipediji..ajd nebitno,ime je uglavnom lijepo :)

Sami Yusuf je britanski pjevač, muzičar i kompozitor iranskog porijekla

da Sami i jeste iranac samo sto je rodjen i zivi u engleskoj

Sami je najljepše imeuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.03.2011, 21:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

15.03.2011, 22:36

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mojamalabeba1

E drage moje, ja sam nova na forumu user posted image
Trudni smo 23 sedmice i 95 % nosim deckica, medjutim suprug i ja
cim smo saznali za trudnocu zensko ime odmah je odabrano Mia,
medjutim sad kad je musko ime u pitanju nikako da se usaglasimo.
Meni se svidjaju imena Danin, Azur ili Tarik, a njemu ime Neo (tako se zvao onaj iz Matrixauser posted image )
i nisam nesto bas odusevljena imenom, ali evo sve sam pregledala pa vidjeh da niko ovo ime nije spomenuo,
pa eto sta vi mislite o ovom imenu user posted image user posted image user posted image

meni je bas cool, i slaze mi se sa imenom Miauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

15.03.2011, 22:46

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Meni je Neo mrak ime.
Volim Matrix (što se da zaključit iz nicka mi u mene user posted image )

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

15.03.2011, 23:37

clock-img

enči80

pencil-img

123

Ahmed,Hamza i Bilal su mni najdraža muška imenauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

clock-img

16.03.2011, 09:36

clock-img

mojamalabeba1

pencil-img

15

E pa da, slaze se sa imenom Mia user posted image
Iskreno i ja sam ljubitelj kratkih imena, ali jednostsvno ovo mi nesto nije leglo u uho,
mozda treba vremena da prodje, ali vidjet cemo ima jos vremena user posted image
Hvala vam curkeuser posted image user posted image

clock-img

16.03.2011, 10:19

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

NEO vam je svedsko musko ime i to cesto ime.

bas ga cujem cesto ovdje u svedskoj.

clock-img

16.03.2011, 17:35

clock-img

adissa_

pencil-img

212

I meni je Neo bas bezveze.....neo-ovo neo-ono

sorry ,,ali bezze

azur i tarik suuser posted image

clock-img

16.03.2011, 17:48

clock-img

AMELIC

pencil-img

1152

Ima na hiljade lijepih muških imena, gdje nađe NEOuser posted image  Nema ljutnje ali je totalno bezzzeuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

clock-img

16.03.2011, 18:10

clock-img

colito

pencil-img

147

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Čim sam saznala da nosim dječaka rekla sam da će se zvati Samy ili Isak, ili Samy Isak. No, kad se mali rodio dadosmo mu ime Ali. Dobro, mm je nekako više navijao za ime Ali. I eto mu. Eh sad, ako drugo bude muško ima da sebi ispunim želju i dam Samy Isak, a ako bude curica, onda Una definitivno.

meni se isto svidza Sami i Ali,ili skupa,SamiAli,ali kad se bebac rodio dadosmo mu ime Ammar

clock-img

17.03.2011, 23:07

clock-img

te.amo

pencil-img

40

Meni se svidjaju imena Danin, Azur ili Tarik, a njemu ime Neo (tako se zvao onaj iz Matrixauser posted image )
i nisam nesto bas odusevljena imenom, ali evo sve sam pregledala pa vidjeh da niko ovo ime nije spomenuo,
pa eto sta vi mislite o ovom imenu user posted image user posted image user posted image

Neo je bas fora ime. :)
Ali sve zavisi kako ide uz prezime, i tako to.

clock-img

12.04.2011, 21:08

clock-img

la bomba

pencil-img

245

Navijam za ime Danin. Neo user posted image

clock-img

14.04.2011, 14:56

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Neo ko marka televizora user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

14.04.2011, 17:14

clock-img

Anoniman

ovo ko da je mmuser posted image user posted image user posted image user posted image i on je navijao za Neouser posted image user posted image

ne znam sta bih ti rekla....ako ste dovoljno "cvaknuti" i ako je i prezime nesvakidasnje...why not...a inace...ja ne bihuser posted image

clock-img

15.04.2011, 11:53

clock-img

stefania

pencil-img

263

ne znam jel se Neo/Danin vec rodio, ali meni je Neo ok ime a moze se kombinirati s jos jednim imenom mozda...

ja ozbiljno kontam aBd svom sinu dati ime Narja ali posto ovdje ljudima treba satima objasnjavati da nije zensko ime i da nije Nejra nego Narja i da to znaci muzeva i snazan na sanskritu, u velikoj sam dilemi...mozda da dodamo jos nesto uz to, al ono bas muzevno na bosanskom da se odamh prepozna da je musko user posted image
eh eto to ja mislimuser posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

clock-img

15.04.2011, 12:30

clock-img

la bomba

pencil-img

245

IZVORNA PORUKA: stefania

ne znam jel se Neo/Danin vec rodio, ali meni je Neo ok ime a moze se kombinirati s jos jednim imenom mozda...

ja ozbiljno kontam aBd svom sinu dati ime Narja ali posto ovdje ljudima treba satima objasnjavati da nije zensko ime i da nije Nejra nego Narja i da to znaci muzeva i snazan na sanskritu, u velikoj sam dilemi...mozda da dodamo jos nesto uz to, al ono bas muzevno na bosanskom da se odamh prepozna da je musko user posted image
eh eto to ja mislimuser posted image

Teška situacija user posted image

Sretno user posted image

clock-img

15.04.2011, 13:42

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Neo bas cool ime,a inace me nerviraju imena koja su cesta,kao sto je Hamza,Amar,Tarik svako drugo dijete se danas zove tako,ponekad se pitam ima li drugih imenauser posted image .Ja sam svojoj  curici htjela dati ime Atina ali muz se nije slozio, jer je kritikovan od strane nekih ljudi user posted image user posted image ,tako da moram sebi roditi jos jednu curuuser posted image .

clock-img

15.04.2011, 13:48

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Neo mi je bas user posted image , jos ako pase uz prezime...
Uvijek su mi se svidjala malo neobicnija imena, ali muz i ja smo imali dogovor - on daje ime curici, a ja djecaku. Tako da mi cerka ima (za nas kraj) cesto ime, a sin malo neobicnije, pa svi zadovoljniuser posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

15.04.2011, 14:01

clock-img

salmy

pencil-img

5830

ps: uvijek smo se zezali da Serif  ima Serifskouser posted image ime a konjsko prezimeuser posted image user posted image

a sin se zove Lejs user posted image user posted image

clock-img

16.04.2011, 17:56

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

MM je rekao ako bude boy da ce bit onako kako pise u kalendaru... Ako presisam termin bit ce ili Mihael ili Gabriel ili Rafael, i sva tri mi se svidajuuser posted image

clock-img

23.04.2011, 23:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

meni je bas lijepo ime Miraj

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.04.2011, 23:10

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Emin, Isa, Afan.

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

23.04.2011, 23:15

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Skvo, danas sretnem mog malog komšiju, zove se Rejan, i sujetih se tebe i tvog bebača, evo još jedan prijedlog

clock-img

23.04.2011, 23:21

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Skvo, danas sretnem mog malog komšiju, zove se Rejan, i sujetih se tebe i tvog bebača, evo još jedan prijedlog

od moje drugarice se sin zove Rayan (tako se orginalno pise)- ne znam jel se izgovara Rajan il Rejan

clock-img

23.04.2011, 23:23

clock-img

Anoniman

pa pobogu..draga skovo...znas i sama da cemo mi na kraju odlucitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Emin mi jeuser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img