writing-img

RE: Muško ime

clock-img

23.04.2011, 23:26

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: dadada

pa pobogu..draga skovo...znas i sama da cemo mi na kraju odlucitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Emin mi jeuser posted image user posted image

lijepo se slaze sa Uma

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.04.2011, 23:31

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ah..zato se vec polako konsultujem sa vama....user posted image user posted image user posted image

Avaj..ne bi anketu otvarala...user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

23.04.2011, 23:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ah..zato se vec polako konsultujem sa vama....user posted image user posted image user posted image

Avaj..ne bi anketu otvarala...user posted image user posted image user posted image

nista bez anketeuser posted image user posted image

clock-img

23.04.2011, 23:34

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Mislis da otvorimuser posted image user posted image user posted image ...pa da dobijem 48 drugih prijedloga...user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2011, 23:36

clock-img

Medić*

pencil-img

29

nista bez anketeuser posted image user posted image

Nemoj ziva bila anketu, moze biti svasta user posted image  user posted image  user posted image   

< Poruku je uredio Skvo RR -- 23.4.2011 23:39:39 >

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

23.04.2011, 23:39

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

tiki, ovaj je baš rejan, a znam ja i rajana i riana,

clock-img

23.04.2011, 23:41

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

tiki, ovaj je baš rejan, a znam ja i rajana i riana,

a ima i rejhanuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.04.2011, 23:45

clock-img

Anoniman

Mislis da otvorimuser posted image user posted image user posted image ...pa da dobijem 48 drugih prijedloga...user posted image user posted image user posted image

pa daaaaaauser posted image user posted image user posted image ...a ni to nije sve...dobices i mnogih mudrostiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2011, 23:47

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

pa daaaaaauser posted image user posted image user posted image ...a ni to nije sve...dobices i mnogih mudrostiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Zamisljam ih ovako..user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2011, 23:49

clock-img

Anoniman

user posted image

Zamisljam ih ovako..user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 20:01

clock-img

sanela.asja

pencil-img

735

Ajde dajte i meni neki prjedlog imam kcerku Asju sad nosim djecaka i gda mi ja da dam neko ima da seslaze u neku ruku meni je palo na pamet Adnan,Anis mz bas nije za anis pa predlozite mi nesto please...user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

clock-img

16.05.2011, 20:10

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

emin,ajdin,ensar

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

16.05.2011, 20:19

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: sabinos

ensar

user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

16.05.2011, 21:49

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Meni se svidjaju  Azer, Afan, Daris i Davud.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

16.05.2011, 22:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Ajde dajte i meni neki prjedlog imam kcerku Asju sad nosim djecaka i gda mi ja da dam neko ima da seslaze u neku ruku meni je palo na pamet Adnan,Anis mz bas nije za anis pa predlozite mi nesto please...user posted image

ni meni se ne svidja Anis- podsjeca me na anususer posted image user posted image user posted image ja licno volim imena sa A pa evo nekih prijedloga: Arian, Arman, Alan, Ajdan, ...

clock-img

16.05.2011, 23:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

ni meni se ne svidja Anis- podsjeca me na anususer posted image user posted image user posted image ja licno volim imena sa A pa evo nekih prijedloga: Arian, Arman, Alan, Ajdan, ...

i Afanuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.05.2011, 23:41

clock-img

bananica

pencil-img

4330

Anes

clock-img

17.05.2011, 00:00

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

Emin, Isa, Afan.

user posted image

Emin prelijepouser posted image mali od moje sestre tako se zove a dijete mashallah, super pametan i mudaruser posted image i Isa mi je lijepo to je ime mog "buduceg zeta"(simpatija od starije kcerke)user posted image

< Poruku je uredio zaha -- 17.5.2011 0:08:24 >

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

17.05.2011, 00:00

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

Altan,Almas,Amer,Ali,Ahmed...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

17.05.2011, 00:25

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Emil user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

17.05.2011, 13:02

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Anes, Ali, Sami, Emir, Isak, Isa,Affan, Davud,...... budem se sjetila još kojeg 

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

17.05.2011, 13:03

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Aras.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

17.05.2011, 13:06

clock-img

Anoniman

meni je predivno i Alim...prvi put sam ga cula ovdje...to jest od moje breskveuser posted image ...i odmah sam zapamtila...bas mi je mocno ime

clock-img

17.05.2011, 13:08

clock-img

Anoniman

meni je najljepse ime Anel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Takodje lijepo mi je i ime Eman .user posted image Eh da sam ga prije cula mozda bi i to nadila al hajd sad user posted image .....

clock-img

17.05.2011, 13:49

clock-img

sanela.asja

pencil-img

735

Svaka vam cast prikupi ja kolekciju citavu sve sam prepisala pa kad gazda dodje da rastabirimo koje cemo i sta cemo user posted image user posted image Hvalauser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Zadnji članci

article-img