Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
01.03.2012, 20:30
adissa_
212
Reyan ili Rayan su takodjer muslimanska i lijepa imena,znam dvije male Reyan(turkinje)...a kod arapa postoji Rayan ali musko ime
09.03.2012, 06:50
Volim Te!
477
Eh ovako posto sam ja ubijedjena da nosim sina imam 3 imena muzu se nijedno na svijetu ne svidja a ja moram dat ime heheheh pa mi kazite po vama koje je najljepse Rejjan-vrata Dzennetska Imran-sura iz Kur`ana(Imranova porodica) Emir-vodja,vladar,veliki.
09.03.2012, 08:17
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Volim Te!
Eh ovako posto sam ja ubijedjena da nosim sina imam 3 imena muzu se nijedno na svijetu ne svidja a ja moram dat ime heheheh pa mi kazite po vama koje je najljepse Rejjan-vrata Dzennetska Imran-sura iz Kur`ana(Imranova porodica) Emir-vodja,vladar,veliki.
meni Imran ali je sada cestoo , a ja mrzim cesta imena zato bi se opredjelila za Emir lijepo ime danas vise ne tako cesto , znaci princ, sultan , onaj koji naredjuje, vodja , vladar etooo jako i mocno znacenje lijepo ime
19.03.2012, 16:35
yasemin
344
mi razmišljamo našem o imenu Eldin (samo za ovo ime nisam sigurna da je muslimansko obzirom da ga u ove dvije konjige što imam nema , a na neti sam našla da potiče od imena Aiden staroenglesko ime) i Kan mada mi je lijepo i Eman i Emrah
19.04.2012, 12:17
AminaZana
338
ja nemam ideje za svoje blizance.... ocekujemo aBd sredinom septembra 2 djecaka, ali oko imena se ne mozemo dogovoriti nikako!
kcerka hoce da bude jedan DARIS
muz hoce da bude jedan DAVUD
a meni se svidjaju DZAN I KAAN...
citala sam malo vase komentare... svidja mi se od vasih prijedloga Danis, Emre, Mak, Omar... Ali ja bih da budu slicna, kad su vec blizanci ;)