Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
01.03.2012, 20:30
adissa_
212
Reyan ili Rayan su takodjer muslimanska i lijepa imena,znam dvije male Reyan(turkinje)...a kod arapa postoji Rayan ali musko ime
09.03.2012, 06:50
Volim Te!
477
Eh ovako posto sam ja ubijedjena da nosim sina imam 3 imena muzu se nijedno na svijetu ne svidja a ja moram dat ime heheheh pa mi kazite po vama koje je najljepse Rejjan-vrata Dzennetska Imran-sura iz Kur`ana(Imranova porodica) Emir-vodja,vladar,veliki.
09.03.2012, 08:17
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Volim Te!
Eh ovako posto sam ja ubijedjena da nosim sina imam 3 imena muzu se nijedno na svijetu ne svidja a ja moram dat ime heheheh pa mi kazite po vama koje je najljepse Rejjan-vrata Dzennetska Imran-sura iz Kur`ana(Imranova porodica) Emir-vodja,vladar,veliki.
meni Imran ali je sada cestoo , a ja mrzim cesta imena zato bi se opredjelila za Emir lijepo ime danas vise ne tako cesto , znaci princ, sultan , onaj koji naredjuje, vodja , vladar etooo jako i mocno znacenje lijepo ime
19.03.2012, 16:35
yasemin
344
mi razmišljamo našem o imenu Eldin (samo za ovo ime nisam sigurna da je muslimansko obzirom da ga u ove dvije konjige što imam nema , a na neti sam našla da potiče od imena Aiden staroenglesko ime) i Kan mada mi je lijepo i Eman i Emrah
19.04.2012, 12:17
AminaZana
338
ja nemam ideje za svoje blizance.... ocekujemo aBd sredinom septembra 2 djecaka, ali oko imena se ne mozemo dogovoriti nikako!
kcerka hoce da bude jedan DARIS
muz hoce da bude jedan DAVUD
a meni se svidjaju DZAN I KAAN...
citala sam malo vase komentare... svidja mi se od vasih prijedloga Danis, Emre, Mak, Omar... Ali ja bih da budu slicna, kad su vec blizanci ;)