writing-img

RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?

clock-img

21.10.2010, 16:00

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

moram biti tajanstvena...jer neke zlobne duse su u stanju da se i narugaju zbog mog statusa trudilice user posted image  
pri tome ne mislim na vas, nego na neke moje (ne)prijatelje i neke sitne duse...posto je zenica mali grad, pa to kad krene trac... imam osjecaj da cemo mm i ja biti top tema...

strašno kako su ljudi zlobni

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

21.10.2010, 20:19

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: chuci

moram biti tajanstvena...jer neke zlobne duse su u stanju da se i narugaju zbog mog statusa trudilice user posted image  
pri tome ne mislim na vas, nego na neke moje (ne)prijatelje i neke sitne duse...posto je zenica mali grad, pa to kad krene trac... imam osjecaj da cemo mm i ja biti top tema...

joj malena user posted image .....ma znas sta ...sipak im  i njima i svima koji se rugaju takvim stvarima.
To su jednom rijecju neljudi i nista vise...fuj zar ima i takvih dusa .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

17.03.2011, 21:31

clock-img

Anoniman

kako mene zamisljate user posted image   ???????

clock-img

17.03.2011, 21:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: triputmama

vesela, malo nizeg rasta i malo punacka, simpaticna i drustvena, tamne duze kovrdžave koseuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.03.2011, 21:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: chuci

joj malena user posted image .....ma znas sta ...sipak im  i njima i svima koji se rugaju takvim stvarima.
To su jednom rijecju neljudi i nista vise...fuj zar ima i takvih dusa .

zlobnim ljudimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2011, 21:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

vesela, malo nizeg rasta i malo punacka, simpaticna i drustvena, tamne duze kovrdžave koseuser posted image user posted image

ma jok.....user posted image

ona je povisoka, ima kratku kosu na paž ošišanu, onako hit hitova sad...nije crna...tamnije smeđa...
ima lijepe zube, nešto mi to ko veliki osmijeh

društvena i brzica...sve za njom sjaji.

Eto kaži triputmama ko je u pravuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.03.2011, 21:46

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

i mene zanimauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.03.2011, 21:51

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma jok.....user posted image

ona je povisoka, ima kratku kosu na paž ošišanu, onako hit hitova sad...nije crna...tamnije smeđa...
ima lijepe zube, nešto mi to ko veliki osmijeh

društvena i brzica...sve za njom sjaji.

Eto kaži triputmama ko je u pravuuser posted image

Ja se slazem s ticerkom,osim kose,mislim da nije kovrdjava.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

17.03.2011, 21:52

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: Saraya

Zene drage, ja ni sada ne kontam koja je Noa?! Je li ona slakta u suknjici... user posted image user posted image user posted image

user posted image
noa i anidla

Noa imala sam osjecaj da si lijepa zena ali ne ovako lijepa svaka castuser posted image
Anidla takodje  izgledate ko srednjoskolke user posted image

Što ti je mahala! Pa anidla nas dvije se znamo, tamo iz nekog fakultetskog života user posted image user posted image user posted image Čak si i noćila kod mene jednom ili dvaput, u Ze user posted image user posted image user posted image Joj ako sam polupala lončiće jer mi nije slika baš prevelika, umrijeću od sramote user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

17.03.2011, 21:54

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

de triputmama ne drži na su neizvjesnotiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.03.2011, 21:59

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Duga,tamna kosa.Krupne oci,lijepo lice.Srednje visine,BMI idealan haha.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

17.03.2011, 22:35

clock-img

Anoniman

heheheehh  jasmin bas tako pogodila si user posted image   nisam debeljuskasta  (ticerka, hannica user posted image ) user posted image   , visoka 172cm  , kosa mi je  sada coko boja  srednje duzine ,prirodno kovrdjava al se ubih peglajuci je user posted image   a zubi hanady sem takvi hehehhe  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   super ste

clock-img

17.03.2011, 22:36

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

pa što hvališ jasmin...vidiš da sam sve pogodila prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.03.2011, 22:39

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image   u pravu si hanady  ti si joj dala ideju 

clock-img

17.03.2011, 22:48

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

heheheehh  jasmin bas tako pogodila si user posted image   nisam debeljuskasta  (ticerka, hannica user posted image ) user posted image   , visoka 172cm  , kosa mi je  sada coko boja  srednje duzine ,prirodno kovrdjava al se ubih peglajuci je user posted image   a zubi hanady sem takvi hehehhe  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   super ste

Mi kontamo ako si tri puta mama,sigurno je ostalo malo kilica poslije svih trudnoca.user posted image
Iste smo visine.user posted image

Ti k'o da si mene opisala.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

17.03.2011, 22:56

clock-img

Anoniman

ovo sa kilima je super user posted image user posted image user posted image user posted image     a ticerkauser posted image   vesela pa i jesam 

clock-img

17.03.2011, 22:58

clock-img

Anoniman

imal ko da me drugacije zamisljo  user posted image   bas mi postade zanimljivouser posted image user posted image

clock-img

17.03.2011, 22:59

clock-img

bananica

pencil-img

4330

ja nisam cesto ovdje na raji, ponekad navratim, procitam ono sto me interesuje, rijetko kad sudjelujem u raspravama
citajuci vase postove pozitivan dojam na mene je ostavila hanady, visnja i vesela
ovim ne kazem da ostale nisu ok, al njih tri su mi bas zapele za oko

clock-img

17.03.2011, 23:01

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

bar sam kosu pogodilauser posted image

clock-img

17.03.2011, 23:01

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

pa što hvališ jasmin...vidiš da sam sve pogodila prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

nisi pogodila frizuruuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.3.2011 23:02:09 >

clock-img

17.03.2011, 23:03

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

kako bona nisma rekla si crna i kovrdžava...
ja rekla nije kovrdžava i tamno smeđa...

žena kaže kosa srednje dužine, kovrdžava prirodno al se slomi ravnajući je i čoko bojeuser posted image
iapk sad pred monitorom bliža sma opisuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.03.2011, 23:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

kako bona nisma rekla si crna i kovrdžava...
ja rekla nije kovrdžava i tamno smeđa...

žena kaže kosa srednje dužine, kovrdžava prirodno al se slomi ravnajući je i čoko bojeuser posted image
iapk sad pred monitorom bliža sma opisuuser posted image

pa kovrdžava je, djaba se slomiuser posted image i rekla si da je kratka a ona kaze srednje duzine

clock-img

17.03.2011, 23:49

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ja sam isto triput mamu zamišljala malo deblju(vjerovatno zbog onog 3 puta mamauser posted image user posted image user posted image )čokoladne kose na paž ravne,stalnbo trči za djecom i nešto broji user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2011, 00:16

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: noa

e cuj da se ljutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se volim zezati na svoj racun a i na tudjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam od onih koje bi se .... a da im .......user posted image

i, ja...se volim zezeti na svoj racun, a pogotovo na tvojuser posted image user posted image user posted image
Meni je bilo najbolje upoznavanje sa neki:
ja nju zamisljala malehnom sitnom smedjom zenicom, vragolak duge ravne kose...i na prvoj rr kafi-ja zenu na ignore, nisam ni povezala da je to ona (plava kraca kosa, krupnija nego u mojoj glavi, nikako se nisam mogla presaltati user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jooooooooooooj,samo kad se sjetimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2011, 00:18

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: neki

IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: noa

e cuj da se ljutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se volim zezati na svoj racun a i na tudjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam od onih koje bi se .... a da im .......user posted image

i, ja...se volim zezeti na svoj racun, a pogotovo na tvojuser posted image user posted image user posted image
Meni je bilo najbolje upoznavanje sa neki:
ja nju zamisljala malehnom sitnom smedjom zenicom, vragolak duge ravne kose...i na prvoj rr kafi-ja zenu na ignore, nisam ni povezala da je to ona (plava kraca kosa, krupnija nego u mojoj glavi, nikako se nisam mogla presaltati user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jooooooooooooj,samo kad se sjetimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a tek jauser posted image

došla u igraonicu i nemam pojma da si ti tu sa djecom...
kad reče...
reko bože jel moguće...
ja skroz al skroz drugačije zamislilauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img