cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

26.05.2010, 12:10

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: smarija

Gerberka jel to i ti draga uhvati zekana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala vam, divne ste!!!!! trudnicama, a i sebi želim lahku trudnoću, a trulicama ubrzo da ostanu user posted image volim vas puno!! user posted image

clock-img

26.05.2010, 12:10

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

trudilicama* ..zeza me tastatura user posted image

clock-img

26.05.2010, 13:02

clock-img

smarija

pencil-img

575

ajde ti reci ovoj "trulici" koji si simptome imala user posted image

clock-img

26.05.2010, 13:09

clock-img

Anoniman

Greberka,čestitam nauser posted image ! Lahku trudnoću i porod želim ti od srca!!!!

clock-img

26.05.2010, 13:43

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: smarija

ajde ti reci ovoj "trulici" koji si simptome imala user posted image

joj,istuću ću te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam Boga mi namjerno user posted image imala sam žgaravicu i temperaturu 37.4 zadnjih 7 dana. Često sam piškila.user posted image

gracanka hvala ti  DUŠICE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 20:27

clock-img

gagach

pencil-img

1195

gerbeeerka ceeeeestiiiitaaamuser posted image  uzivaj u svakom danu i zelim ti skolsku trudnocuuser posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

clock-img

26.05.2010, 22:45

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: gagach

gerbeeerka ceeeeestiiiitaaamuser posted image  uzivaj u svakom danu i zelim ti skolsku trudnocuuser posted image user posted image user posted image

Srećice, hvala ti user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2010, 19:02

clock-img

MilaJovovic

pencil-img

2

Ja sam 20sedmica trudnoce i aBd cura dolazi krajem oktobra:-)

clock-img

03.06.2010, 06:52

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Evo da i ovdje javim radosnu vijest.
Ugledala sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim user posted image  a i meni naravno puno sreće u narednih user posted image  a našim dragim trudilicama da ugledaju isti ovakav test kao i ja jutrosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2010, 06:57

clock-img

misel

pencil-img

572

cestitam taurus i da uzivas ovih devet mjeseciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2010, 06:58

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

taurus od srca ti cestitam i zelim prekrasnih user posted image  i laki porod

a ja gledam sto si se ti od jutros navila, a ono ti sretna user posted image  tako i treba

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

03.06.2010, 09:31

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Iskrene cestitkeuser posted image user posted image Taurus, neka je sa srecom!
Zelim ti laku i divnu trudnocu!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

03.06.2010, 09:33

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Taurus cestitaaammuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

03.06.2010, 09:34

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

Cestitam taurus, zelim ti laku i ugodnu trudnocu i da sve prodje u najboljem reduuser posted image user posted image user posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

clock-img

03.06.2010, 09:39

clock-img

mala86

pencil-img

2755

cestitke od srca za buducu user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

03.06.2010, 09:39

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: taurus

Evo da i ovdje javim radosnu vijest.
Ugledala sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim user posted image  a i meni naravno puno sreće u narednih user posted image  a našim dragim trudilicama da ugledaju isti ovakav test kao i ja jutrosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim ti lijepu i laganu trudnoću...
želim ti da se barco obraduje pupi koja raste...i u pupi želim ti malu djevojčicu...a prije svega zdravo, živo i veselouser posted image user posted image user posted image
baš si mi uljepšala jutro

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.06.2010, 09:44

clock-img

bimba

pencil-img

88

Gerberka, Taurus zelim vam ugodno i lijepu trudnocuuser posted image user posted image user posted image user posted image  i da i mi ostale dodjemo u situaciju kao gerberka da cestitamo a da ni same nismo svjesno da smo trudne.

Ljubim vas sve i od srca zelim puno, puno user posted image user posted image user posted image user posted image  i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2010, 19:52

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Drage moje hvala vam na čestitkamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2010, 19:59

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

gerberka i taurus zelim vam ugodnu i prekrasnu trudnocu,porod i sve ono sto dolazi poslije...Sve najbolje cure!!!
Mila da i ostatak trudnoce bude kako treba :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

10.06.2010, 23:49

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Imam jedno pitanje pa ne znam gdje da ga postavim.
Kao što vidite iz gornjih postova trudna sam mislim oko 6 sedmica. sutra idem kod svoje dr. ali me večeras toliko boli desni jajnik, isto kao u vrijeme ovulacije, zapravo malo više me poli. Baš me nekako ukoči. Zabrinula sam se i popila sam apurin jer kontam možda su kontrakcije.
Neću vam navoditi kakve crne misli mi prolaze kroz glavu, već vas molim ako je neko imao sličan slučaj da mi se javi ili da mi kažete svoje mišljenje.
Uh ko će dočekati sutrauser posted image

clock-img

10.06.2010, 23:52

clock-img

Anidae

pencil-img

409

IZVORNA PORUKA: taurus

Imam jedno pitanje pa ne znam gdje da ga postavim.
Kao što vidite iz gornjih postova trudna sam mislim oko ' sedmica. sutra idem kod svoje dr. ali me večeras toliko boli desni jajnik, isto kao u vrijeme ovulacije, zapravo malo više me poli. Baš me nekako ukoči. Zabrinula sam se i popila sam apurin jer kontam možda su kontrakcije.
Neću vam navoditi kakve crne misli mi prolaze kroz glavu, već vas molim ako je neko imao sličan slučaj da mi se javi ili da mi kažete svoje mišljenje.
Uh ko će dočekati sutrauser posted image

Imas li krvarenje ili sukrvicu???

clock-img

10.06.2010, 23:56

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

taurus taj bol sam imala tokom cjele trudnoće prve...
nekada u 5 mjesecu su utvdili da imam cistu...vodena cista-folikularna koja natsjae u vrijeme ovulacije a puca za vrijeme menzesa...elem ja sam zanijela p ata moja pukla nije. i onda nakon nekih pretraga doktor mi kaže sjedi kući i pusti to ...i tako i bi...ta je cista pukla na porodu bez ikakvih daljnjih komlikacija. e sad možda ovo nije kod tebe slučaj, možda je prehlada klasična...nemoj da brineš...i kakve crne misli...pusti proći će...pa hoće beba da se namjesti tu negdje dole...znaš kako curice znaju da se namještaju uh uh...
nemoj molim te da se sikiraš....do sutra pavanje i javni nam kako je kod dotora bilo...
juče sam na temi pitala za tebe...nešto te nisma sretalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.06.2010, 00:00

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Hanady user posted image user posted image user posted image user posted image  nadam se da nije ništa opasno i da će sve ako Bog da biti ok. Javim se sutra naravno.

Draga Anidae nemam nikakvog krvarenja "virkala" sam milion puta danas jer me baš nešto strah

clock-img

11.06.2010, 00:03

clock-img

Anoniman

taurus ništa se ne sekiraj. Identičan slučaj kao kod hanady kad sam nosila kćerku user posted image
Samo se opusti i uživaj u user posted image  Vidjet ćeš sutra da je sve ok user posted image

clock-img

11.06.2010, 00:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

taurus ništa se ne sekiraj. Identičan slučaj kao kod hanady kad sam nosila kćerku user posted image
Samo se opusti i uživaj u user posted image  Vidjet ćeš sutra da je sve ok user posted image

e taurus vidiš ovo ljubičasto...e to ti jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img