taurus ništa se ne sekiraj. Identičan slučaj kao kod hanady kad sam nosila kćerku Samo se opusti i uživaj u Vidjet ćeš sutra da je sve ok
e taurus vidiš ovo ljubičasto...e to ti je
Ihihihihihihihihihihihihiih evo navijamo da je
11.06.2010, 00:08
Anidae
409
IZVORNA PORUKA: taurus
Hanady nadam se da nije ništa opasno i da će sve ako Bog da biti ok. Javim se sutra naravno.
Draga Anidae nemam nikakvog krvarenja "virkala" sam milion puta danas jer me baš nešto strah
Nemoj se plasiti...kosto ti i Hanady rece, bolovi su redovni u trudnoci... Boli stomak stalno jer se siri, pa pocnu rebra, pa noge, pa zubi iz cista mira zasviraju prosto, pa nervoza... dakle, odmah se pripremi na to sve... A i ovo za ciste, kod mene su otkrili miom mali na maternici pa sad kako se beba siri izgleda ga pritisce... Uglavnom, dok nema krvarenja i kontrakcija u jednakim intervalima nemoj brinuti... I gljivice ako dobijes nije strasno ili jaci sekret... To je sve trudnicki... Slusaj doktore ali nemoj ni to pretjerivati, sve je u Bozijim rukama... Ja sam prezivjela sito i reseto s nalazima pa evo me daleko sam dogurala samo zato sto sam mirovala i slusala svoju intuiciju... vjeruj u dobro i dobro ce se desiti
11.06.2010, 00:12
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
taurus ništa se ne sekiraj. Identičan slučaj kao kod hanady kad sam nosila kćerku Samo se opusti i uživaj u Vidjet ćeš sutra da je sve ok
e taurus vidiš ovo ljubičasto...e to ti je
garant je to samo sa curicama meni sa dječakom nije tako bilo hvala puno drage moje
11.06.2010, 00:14
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: Anidae
Hanady nadam se da nije ništa opasno i da će sve ako Bog da biti ok. Javim se sutra naravno.
Draga Anidae nemam nikakvog krvarenja "virkala" sam milion puta danas jer me baš nešto strah
Nemoj se plasiti...kosto ti i Hanady rece, bolovi su redovni u trudnoci... Boli stomak stalno jer se siri, pa pocnu rebra, pa noge, pa zubi iz cista mira zasviraju prosto, pa nervoza... dakle, odmah se pripremi na to sve... A i ovo za ciste, kod mene su otkrili miom mali na maternici pa sad kako se beba siri izgleda ga pritisce... Uglavnom, dok nema krvarenja i kontrakcija u jednakim intervalima nemoj brinuti... I gljivice ako dobijes nije strasno ili jaci sekret... To je sve trudnicki... Slusaj doktore ali nemoj ni to pretjerivati, sve je u Bozijim rukama... Ja sam prezivjela sito i reseto s nalazima pa evo me daleko sam dogurala samo zato sto sam mirovala i slusala svoju intuiciju... vjeruj u dobro i dobro ce se desiti
Hvala Anidae
11.06.2010, 00:56
milenium
6133
tko to je trudan? taurus ti? ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
11.06.2010, 07:44
taurus
3578
da Milenium ja sam trudna, dobro si vidjela Hvala draga moja
11.06.2010, 11:15
dinaa
2141
Taurus draga pa ja tek vidjeh ovo Cestitam od srca i zelim ti sve najbolje
11.06.2010, 11:26
mamina princeza
1856
cestitam draga taurus... mek bude sve sretno !!!!!
I ja sam imala bolove i cak i krvarenja na samom pocetku al vrlo oskudna.....ne brini to j eglavno opusti se....
izgleda da nas je puno takvo proslo posebno kad smo nosili kcerke - heheheh ima neke veze ž
11.06.2010, 13:58
mala86
2755
taurus cestitke od srca
11.06.2010, 14:07
mynxlee
1186
Taurus, iskrene cestitke od srca.
11.06.2010, 14:58
enna
697
taurus naiskrenije cestitke od srca i zelim da imas sto laksu trudnocu i sto bezbolniji porod
11.06.2010, 17:09
taurus
3578
Hvala drage moje na čestitkama Bila sam kod dr. danas i potvrdila je trudnoću i to 5 sedmica. U uterusu gestacijski mješak veličine 1 cm. Naravno više se ništa ne vidi. Cervix zatvoren, žuto tijelo formirano Znam da je rano da se čuju otkucaji ako ne griješim to tek u 7. sedmici. Kontrola za dvije sedmice da bi se detektovali otkucaji srca a do tada utorgestan 2x vaginalno. Mislim da je ovo ok ali ja jedva čekam da prođu ove dvije sedmice pa da čujem otkucaje Možda sam prerano i otišla kod dr
11.06.2010, 21:20
Anidae
409
Hvala drage moje na čestitkama Bila sam kod dr. danas i potvrdila je trudnoću i to 5 sedmica. U uterusu gestacijski mješak veličine 1 cm. Naravno više se ništa ne vidi. Cervix zatvoren, žuto tijelo formirano Znam da je rano da se čuju otkucaji ako ne griješim to tek u 7. sedmici. Kontrola za dvije sedmice da bi se detektovali otkucaji srca a do tada utorgestan 2x vaginalno. Mislim da je ovo ok ali ja jedva čekam da prođu ove dvije sedmice pa da čujem otkucaje Možda sam prerano i otišla kod dr
Neka si ti otisla rano, prije svega da se trudnoca potvrdi, da sto prije pocnes zdravije jesti, cuvati i sebe i bebu opcenito, ali moj ti je savjet, zaista kao sestri, da im ne ides vise nego sto je potrebno... Mozda si negdje i procitala, pisala sma o tome, mene su u jednom mjesecu pregledali 4-5 puta plus vaginalni i abdominalni UZ i imala sam uzasne bolove taj citav mjesec (4.-ti je bio ja mislim), bila gotov prokrvarila... Hvala Bogu, proslo je sve, sad im odem jednom u 3-4 sedmice... Jbg oni vazda nesto vuku, pregledaju i dzabe te isprepadaju... Ti dodjes kuci, sve te boli i od tih bolova te bezze nervoza uhvati. Eto toliko pa poslusaj ako hoces, neces se pokajati, ja sam daleko dogurala a prognoze su mi bile zaista male za opstanak trudnoce
11.06.2010, 23:03
taurus
3578
Hvala draga Anidae trenutno idem samo kod jedne dr. i ona mi je rekla da je bitno da dođem za dvije sedmice da registruje otkucaje srca a dalje ćemo na svake 3-4 sedmice
11.06.2010, 23:13
Anidae
409
Hvala draga Anidae trenutno idem samo kod jedne dr. i ona mi je rekla da je bitno da dođem za dvije sedmice da registruje otkucaje srca a dalje ćemo na svake 3-4 sedmice
Naravno, ja i ne kazem da ti njima ne trebas ici, samo kazem ne treba pretjerivati ako nema potrebe jer zna nastati problem ni od cega pa se covjek nasikira a od stresa vecina stvari losih krene Akobogda docekaces ovako kao ja da te tuce svaki dan, da isce hranu koja mu se svidja i sl. pa ce ti doktori sala postati Sretno mila !
11.06.2010, 23:18
Mirkica
6978
da Milenium ja sam trudna, dobro si vidjela Hvala draga moja
taurus cestitam zelim ti lijepu trudnocu , zivu i zdravu bebacu , a za otkucaje srca ja sam u 25 sedmici jos ih nisam cula nego mi pokaze na UZ tamo vidim kako kuca i to prvi put u 10 sedmici polako :)))))
16.06.2010, 11:51
layly
7
Malaja,Sanya i Taurus cestitke i od mene sve naj,naj da vam trudnoca prodze u rahatluku i bebe budu super
< Poruku je uredio layly -- 16.6.2010 11:54:54 >
25.06.2010, 22:43
medi87
1006
Ja krenula redom po temama pa das e i ovdje prijavim mnogo sam sretna presretna jer su moje zlatne oke jutros dva puta vidjele
25.06.2010, 22:47
taurus
3578
medi 87 baš si me obradovala želim ti prelijepih i zdravu
25.06.2010, 22:49
neki
3476
IZVORNA PORUKA: medi87
Ja krenula redom po temama pa das e i ovdje prijavim mnogo sam sretna presretna jer su moje zlatne oke jutros dva puta vidjele
Zelim ti ugodnih
25.06.2010, 22:56
rose
8709
IZVORNA PORUKA: medi87
cestitam medi, to je predivno
26.06.2010, 13:01
Latinka
650
medi87, četitam! Laku i ugodnu trudnoću ti želim!
26.06.2010, 13:23
mala86
2755
cestitke od srca znam taj osjecaj,znam kako si sad sretna
zelim ti ugodnu i skolsku trudnocu
26.06.2010, 20:24
boogy woogy
777
Evo i ja da se prijavim. Nas sin ce dobiti aBd bracu ili seku.