PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan rođendan _____________________________2x AIH=0 3x IVF=0 nada umire zadnja
Nasoj forumasici lejlaze zelim sretan rodjendan i sve najljepse. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Draga Idana, sretan ti rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
i ja se pridružujem čestitkama,sve najbolje _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
hvala vam puno
Sretan rodjendan _____________________________ Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!
Sretan Rodjendan _____________________________Benjamin 18/12/2001 Eliott 28/04/2007 Mon bebe d amour
Sretan rodjendan forumasice
Lejlaze, sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
lejlaze sretan rodjendan i puno srece, zdravlja i ljubavi... _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
sretan rođendan i sve najbolje _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
Sretan rođendan i sve naj,naj.Budi nam zdrava i sretna.
pridružujemo se čestitkama da doživiš puno rođendana u zdravlju i rahatluku _____________________________mala princeza 12.06.2008 mali princ 11.02.2011
Sa malim zakašnjenjem želim sretan rođendan našim forumašicama mynxlee, Lel@ i lejlaze Da se iskupim šaljem vam jedan mali slatki poklon da parite oči A idani 85 - želim takođe sretan rođendan i sve najbolje A evo i jedne torte da se sve zajdno malo počastimo _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
Idana sretan ti rodjendan,sve najljepse ti zelim,puno srece i zdravlja,ljubavi a Boga mi i para . _____________________________Hamza 11.3.2008.
lejlaze... sa malim zakasnjenjem zelim da ti cestitam rodjendan i pozelim sve najbolje !!! evo i cvijece za tebe.. idana... tebi takodjer zelim sretan rodjendan!!! da ti se sve zelje ispune...
sretan rodjendan lejla i sve najbolje _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Sretan rodjendan Idani i Lejli od srca,sve najljepse!
Sretan rođendan _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Snjeguljice, sretan ti rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
SRETAN ROĐENDAN! SVE NAJBOLJE ŽELIM _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Drage moje forumasice hvala vam od srca sto ste se sjetile i mene :)))))))))))))))))))
Sretan rođendan sa velikim zakašnjenjem Dado RR, lori, marinaci, laracroft, nesanica, medica, mynxlee, Lel@, lejlaze, idana_85, Snjeguljica
Snjeguljice... i od mene: SRETAN RODJENDAN!!!
Stručnjaci savjetuju da je bosonogo hodanje odlično za razvoj mozga iz mnogo razloga. Ono je kori...
Zdravlje i bezbjednost
Vaše dijete je prohodalo i vrijeme je da ga odviknete od pelena – ali odakle početi?
Sve o bebama
Temelj promjene bila je jednostavna, ali dotad neuobičajena ideja: rješenje se ne nalazi u kažnja...
Odgoj, razvoj i njega
Nakon što je prošle godine zabranio korišćenje mobilnih telefona u osnovnim školama, italijanski ...
Škola